• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Yam, Simon






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Μαρτίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Hong Kong
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Qi, Qi


- Φιλμογραφία:

Man of Tai Chi - Ο Μαχητής του Tai Chi (2013)Ηθοποιός ....Wong 

Yip Man 2 (2010)Ηθοποιός ....Chow Ching-Chuen 

Fuk Sau (2009)Ηθοποιός ....Mr. Hung 

Fung Wan II (2009)Ηθοποιός ....Λορδος Godless 

Shi Yue Wei Cheng - Οι Φύλακες της Επανάστασης (2009)Ηθοποιός ....Fang Tian 

Man Jeuk - Sparrow (2008)Ηθοποιός ....Kei 

Yip Man - Ip Man: Η Γέννηση του Θρύλου (2008)Ηθοποιός ....Chow Ching-Chuen 

Cheut Ai Kup Gei - Εξοδος (2007)Ηθοποιός ....Tsim Kin - Yip 

Fong Juk - Η Εκδίκηση των Καρτέλ (2006)Ηθοποιός ....Fay 

Hak Se Wui Yi Wo Wai Kwai - Η Τριάδα 2 (2006)Ηθοποιός ....Lam Lok 

Hak Se Wui - Η Τριάδα (2005)Ηθοποιός ....Lam Lok 

Saat Po Long - Ομάδα Κατά του Εγκλήματος (2005)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Chan Kwok Chung 

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life - Lara Croft Tomb Raider: Το Λίκνο της Ζωής (2003)Ηθοποιός ....Chen Lo 

Sat Sau Ji Wong - Τζετ Λι: Ο Εκτελεστής (1998)Ηθοποιός ....αστυνόμος Chan Kwan 

Wong Fei Hung - Κάποτε στην Κίνα (1991)Ηθοποιός   

Dip Huet Gaai Tau - Bullet in the Head (1990)Ηθοποιός ....Luke / Lok 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.