• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

von Blomberg, Ron















- Φιλμογραφία:

The Outcasts (2017)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Vamps - Κορίτσια για Δάγκωμα (2012)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Choose - Επιλογή Θανάτου (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Margaret (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Warrior (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Bride Wars - Νύφες σε Πόλεμο (2009)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Taking Chance - Ηρωες Πολέμου (2009)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Thick as Thieves - Εντιμότατοι Διαρρήκτες (2009)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Be Kind Rewind - Γύρνα το Μόνος σου (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Pride and Glory - Ζήτημα Τιμής (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Burning Plain - Τα Σύνορα της Μοναξιάς (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Find Me Guilty - Ενοχη Σιωπή (2006)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού (2004)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Ghost Dog: The Way of the Samurai - Ghost Dog: Ο Τρόπος των Σαμουράι (1999)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ