• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Cine-Διαγωνιστειτε!


Δευ 20 Ιαν 2014

Κερδίστε το βιβλίο "Το Δείπνο", του Herman Koch - ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ


Διαβάστε την παρουσίαση του βιβλίουΤο Cine.gr και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου Το Δείπνο, του Herman Koch.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο Άμστερνταμ δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους.
Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται.
Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συμπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους;

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε ένα αντίτυπο;

Να μας στείλετε ένα μέιλ, όπου εκτός από το ονοματεπώνυμό σας, θα μας αναφέρετε ποιος είναι ο τίτλος της ταινίας του Πολάνσκι με παρόμοιο θέμα, στην οποία δυο ζευγάρια γονέων συναντιούνται με αφορμή τον τσακωμό των παιδιών τους.

Στείλτε τις απαντήσεις σας μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, στην διεύθυνση press@cine.gr με τiτλο Το Δείπνο και οι πρώτοι 3 που θα απαντήσουν σωστά, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω mail, για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Θα προτιμηθούν νικητές που δεν έχουν κερδίσει πρόσφατα σε διαγωνισμό του CineReader.

Καλή επιτυχία!
Τα βιβλία έχουν δοθεί. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μέιλ για την παραλαβή των δώρων τους.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.