• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Οι λίστες του cine


Παρ 09 Μαϊ 2014

«Top-20» Files: Σύγχρονος Ελληνικός Κινηματογράφος
Μου αρέσει να χωρίζω σε περιόδους την έβδομη τέχνη, είτε αυτό αφορά επίσημη ταξινόμηση, είτε δική μου. Στην προκειμένη έχουμε τη δεύτερη περίπτωση. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος ξεκινάει με τον Λευτέρη Δημακόπουλο, δηλαδή το 1993. Μετά από μια φάση που ο κινηματογράφος μας έτρωγε τα σωθικά του, ήρθε αυτό το πιο σύγχρονο ύφος ποιοτικού σινεμά, που δεν κρίνουμε αν είναι καλύτερο από το παλιότερο, αλλά έκανε την ίδια διαφορά που είχε κάνει κι ο κατοχυρωμένος Νέος Ελληνικός Κινηματογράφος στα 1970. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει και σε μια νέα φάση, αυτή του ακραιφνώς σινεφίλ, και ίσως στο μέλλον πιάνουμε τον Κυνόδοντα ως νέα ταινία «μηδέν». Πάμε, λοιπόν, αντίστροφα με τα σύγχρονα καμάρια μας...

20. Δύσκολοι Αποχαιρετισμοί: Ο Μπαμπάς μου (2002)
Σκηνοθεσία:
Πέννυ Παναγιωτοπούλου
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καραγιάννης, Στέλιος Μάινας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χρήστος Στέργιογλου, Δεσπω Διαμαντιδου
Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το «πάντα».
Στην Αθήνα του `69 ο δεκάχρονος Ηλίας δεν αποδέχεται τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, προσπαθεί να τον κρατήσει ζωντανό, παίζοντας μαζί του φανταστικά παιχνίδια, και στέλνει γράμματα στη γιαγιά του υπογράφοντας με το όνομα του πατέρα του.
φωτογραφίες | κριτική


19. Ο Βασιλιάς (2002)
Σκηνοθεσία:
Νίκος Γραμματικός
Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Μουρίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μηνάς Χατζησάββας, Μπάμπης Γιωτόπουλος
Ένας πρώην ναρκομανής αποφυλακίζεται και θέλοντας να κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν εγκαθίσταται στο σπίτι του παππού του, σε κάποιο ερημωμένο χωριό. Οι κάτοικοι της κοντινής κωμόπολης θα του φερθούν με πρωτοφανή εχθρότητα, ενώ ο αστυνόμος της περιοχής θα γίνει ο μοναδικός του φίλος.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


18. Ο Γιος του Φύλακα (2006)
Σκηνοθεσία:
Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Αγγελής, Απόστολος Τότσικας, Ελένη Βεργέτη, Γιώργος Σπάνιας
Ο Μάρκος, ένας νεαρός δημοσιογράφος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όταν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος για ένα ντέμο μιας εκπομπής (a la candid camera), ένα από τα ανυποψίαστα θύματα του γυρίσματος, ο Ηλίας, παίρνει μαζί του το «δόλωμα», ένα πιστόλι, και εξαφανίζεται. Ο Μάρκος θα τον βρει σε ένα χωριό τη Πίνδου, και ο Ηλίας θα δεχτεί να επιστρέψει το πιστόλι, με έναν όρο.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


17. Νύφες (2004)
Σκηνοθεσία:
Παντελής Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Βικτώρια Χαραλαμπίδου, Damian Lewis, Andrea Ferreol, Εύη Σαουλίδου, Δημήτρης Καταλειφός
Τιμωρία είναι να ξεχνάς αυτόν που αγαπάς.
Καλοκαίρι 1922. Ο φωτογράφος Νόρμαν Χάρρις και η Νίκη ταξιδεύουν στο ίδιο καράβι για την Αμερική. Ο Νόρμαν στην πρώτη θέση, η Νίκη στην τρίτη μαζί με άλλες 700 νύφες. Ολες κουβαλούν τη φωτογραφία ενός άγνωστου γαμπρού και το νυφικό τους στο βαλιτσάκι τους. Ο Νόρμαν συγκινείται βλέποντας τις νύφες της τρίτης θέσης. Η Νίκη είναι αυτή που τον εντυπωσιάζει περισσότερο. Σιγά-σιγά γνωρίζονται και ερωτεύονται. Το υπερωκεάνιο "King Alexander" φτάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Στο κατάστρωμα γράφεται ο επίλογος της σχέσης Νίκης-Νόρμαν.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


16. Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον (2001)
Σκηνοθεσία:
Λάκης Παπαστάθης
Πρωταγωνιστούν: Ηλίας Λογοθέτης, Φραγκίσκη Μουστάκη, Ρούλα Πατεράκη
Ο συγγραφέας Γεώργιος Βιζυηνός βρίσκεται έγκλειστος σε άσυλο της Αθηνάς στο τέλος του 19ου αιώνα. Μέσα στο άσυλο προσπαθεί να επαναφέρει στη μνήμη του τα χρόνια που έζησε παιδί στην Κωνσταντινούπολη και τη Θράκη μέσα από ένα λογοτεχνικό βιβλίο που έγραψε για την εποχή εκείνη. Στις αναμνήσεις του είναι έντονη η εικόνα του παππού του, ενός ανθρώπου που μεχρι την ηλικία των 10 χρονών ντυνόταν κορίτσι για να αποφύγει το στρατό. Στη ζωή του παππού του κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν τα παραμύθια και το όνειρο κι αυτό επηρέασε τον ψυχικό κόσμο του μικρού Γεώργιου Βιζυηνού.
clip | φωτογραφίες


15. Πολίτικη Κουζίνα (2003)
Σκηνοθεσία:
Τάσος Μπουλμέτης
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χωραφάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ρένια Λουιζίδου, Basak Koklukaya
"Τις ιστορίες του τόπου μας, για να μην τις ξεχάσουμε, τις βάζουμε μέσα στα φαγητά μας..."
Πρόκειται για την ιστορία του Φάνη Ιακωβίδη, ενός γοητευτικού σαραντάρη καθηγητή αστροφυσικής με μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. Με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη του παππού του από την Κωνσταντινούπολη και μέσα από την προετοιμασία του φαγητού, ο Φάνης μας ταξιδεύει πίσω από τα παιδικά χρόνια στην εφηβεία και από εκεί στην γοητευτική ηλικία του σαραντάρη καθηγητή αστροφυσικής, του οποίου οι δύο παιδικοί έρωτες δεν έσβησαν ποτέ: Ο πρώτος, η ξεχωριστή προσωπικότητα του παππού του, που με τις μαγικές ιστορίες για μπαχάρια κι αστέρια τον έδεσε για πάντα με την τέχνη της μαγειρικής. Ο δεύτερος, η παιδική του φίλη Σαϊμέ που τον σαγήνευε με τους ανατολίτικους σκοπούς που χόρευε, προσπαθώντας να τον ευχαριστήσει για τα μυστικά της πολίτικης κουζίνας που της μάθαινε. Η επικείμενη επίσκεψη του παππού του που έχει να τον δει απ` τα επτά του, σηματοδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων που θα τον ταξιδέψει.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


14. Αγέλαστος Πέτρα (2000)
Σκηνοθεσία:
Φίλιππος Κουτσαφτής
H Eλευσίνα είναι μια μικρή βιομηχανική πόλη, 20 χιλιόμετρα δυτικά της Aθήνας. Mε την πόλη αυτή δέθηκε από τα προϊστορικά ακόμη χρόνια ο αγαπημένος μύθος των αρχαίων, ο μύθος της θεάς Δήμητρας, θεάς της γεωργίας και της ευφορίας της γης, και της κόρης της, Περσεφόνης. Eδώ όπου, σύμφωνα με το μύθο, πρωτοκαλλιεργήθηκαν τα θεία δώρα, τα δημητριακά, αναπτύχθηκαν και οι μεγαλύτερες βιομηχανίες της Eλλάδας, με καταστροφικές συνέπειες για την περιοχή και το ιερό. Kινηματογραφούμε αυτή την πόλη επί δέκα χρόνια, απ` τη μεριά του προσκυνητή? παρακολουθούμε τα καθημερινά, ταπεινά και μεγαλειώδη? και ανακαλύπτουμε κτερίσματα από το αρχαίο πρόσωπο, εντοιχισμένα στη σύγχρονη ζωή. H Eλευσίνα είναι δυτικά, χώρος ιερός, σημείο και όριο για να δει κανείς τόσο τον κόσμο γύρω του όσο και τον εαυτό του.
trailer | φωτογραφίες


13. Ο Χαμένος Θησαυρός του Χουρσίτ Πασά (1996)
Σκηνοθεσία:
Σταύρος Τσιώλης
Πρωταγωνιστούν: Μάκης Κοντιζάς, Μήτσος Καραμήτζος, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάρης Μιχαλογιαννάκης, Τάκης Μόσχος
Στις 29-1-93, δραπέτευσαν από τις φυλακές Αθηνών 80 κατάδικοι... Δηλαδή, ένας δραπέτευσε, κάποιος Βασίλης, για την αγαπημένη του στην Αμαλιάδα, αλλά στη βιασύνη του ξέχασε την πόρτα της φυλακής ανοιχτή και σιγά-σγιά βγήκαν και άλλοι 79. Η ταινία παρακολουθεί τους 11 που κατεβαίνουν στην Πελοπόννησο... Μαζί τους κι ένας γέρος μουσικός που έχει χάρτη αγορασμένο από Έλληνα στην Αμερική, αντί 2500 δολαρίων, με το χαμένο θησαυρό του Στρατηγού Χουρσίτ Πασά.


12. Ιστορία 52 (2008)
Σκηνοθεσία:
Αλέξης Αλεξίου
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κακανάκης, Σεραφίτα Γρηγοριάδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Θανάσουλας
Καμιά φορά το μυαλό σου είναι το πιο επικίνδυνο μέρος να βρίσκεσαι.
Ο Ιάσονας γνωρίζει την Πηνελόπη στο σπίτι του σε ένα δείπνο με κοινούς φίλους. Όλα ξεκινούν εδώ. Όλα θα αρχίζουν από εδώ. Βγαίνουν, γνωρίζονται και κάποια στιγμή η Πηνελόπη μετακομίζει σπίτι του. Μαζί της μπορεί να μοιραστεί τα πάντα. Ακόμα και εκείνο το παιδικό παιχνίδι να καθοδηγεί τα όνειρά του. Όλα μοιάζουν υπερβολικά τέλεια για να είναι αληθινά. Μέχρι που ένα πρωινό ο Ιάσονας ξυπνά και η Πηνελόπη έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται, ούτε γιατί έφυγε. Δεν μπορεί να θυμηθεί τι μεσολάβησε. Φταίνε οι χρόνιοι πονοκέφαλοι ή ένα μυστικό που έρχεται από το παρελθόν και τον απομακρύνει από την πραγματικότητα; Ο Ιάσονας αποφασίζει να κερδίσει πίσω τη μνήμη και τη ζωή του.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


11. Λευτέρης Δημακόπουλος (1993)
Σκηνοθεσία:
Περικλής Χούρσογλου
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Ορφανός, Μανώλης Μαυροματάκης
Η πορεία της ζωής ενός νέου άνδρα, του Λευτέρη Δημακόπουλου, ο οποίος έχοντας περάσει μέσα από δυσκολίες και στερήσεις κυρίως στα φοιτητικά του χρόνια, καταλήγει στο να αλλάξει ο ίδιος, κάνοντας παραχωρήσεις, προκειμένου να κατακτήσει τους στόχους του, την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, και μαζί την οικονομική άνεση αδιαφορώντας για τις απώλειες σε προσωπικό επίπεδο.
clip | φωτογραφίες | κριτική


10. Μικρά Αγγλία (2013)
Σκηνοθεσία:
Παντελής Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μπουμούρης
Ένα σπίτι. Ένα μυστικό. Ένας άνδρας. Δύο αδελφές.
Η 20χρονη Όρσα είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ. Κλειστός χαρακτήρας, δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα, δυναμική και γεμάτη όνειρα, θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Για τη μητέρα τους, Μίνα, σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλαντικό Σουφ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον. Την Όρσα με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη και λίγο αργότερα τη Μόσχα με τον καπετάνιο πλέον Σπύρο. Άθελά της ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι, η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


9.Το Τάμα (2001)
Σκηνοθεσία:
Ανδρέας Πάντζης
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χωραφάς, Valeria Golino, Γιάννης Βόγλης, Ηλίας Αλετράς
Ο Ευαγόρας κάνει τάμα στον Απόστολο Ανδρέα να αποκτήσει γιο. Κι όταν αυτό εκπληρώνεται πάει με τον γάιδαρό του στην άλλη άκρη του νησιού που βρίσκεται το Μοναστήρι του Απόστολου. Αν και η αναχώρησή του συμπίπτει με την κήρυξη πολέμου του 1940 εκείνος δεν αλλάζει το πρόγραμμά του για να μην φανεί αχάριστος προς τον άγιο. Κατά τη διάρκεια της πορείας του όμως διαπράττει το ένα αμάρτημα μετά το άλλο.
φωτογραφίες | κριτική


8. Πίσω Πόρτα (2000)
Σκηνοθεσία:
Γιώργος Τσεμπερόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Αλεξανδριανή Σικελιανού, Χάρης Σώζος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος
Η επανάσταση αρχίζει από το σπίτι.
Ένας 13χρονος στην Αθήνα του 1966, μετά τον ξαφνικό θάνατο του μεγαλοεργολάβου πατέρα του, αναγκάζεται να ωριμάσει πιο γρήγορα, δραπετεύοντας από την πόρτα υπηρεσίας κι ακολουθώντας μια σκληρή τελετή ενηλικίωσης.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


7. Όλα Είναι Δρόμος (1998)
Σκηνοθεσία:
Παντελής Βούλγαρης
Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Βέγγος, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζανάς, Στέλλα Καζάζη
Οριακές στιγμές, ακραίες πράξεις.
Τρεις ιστορίες με ένα κοινό παρονομαστή. Ένας αρχαιολόγος μετά από μια πρόσφατη ανακάλυψη, αναζητά τους φίλους και συναδέλφους του γιου του που αυτοκτόνησε στο στρατό πριν από ένα χρόνο. Μια ομάδα ορνιθολόγων πηγαίνει στο Δέλτα του Έβρου για να παρατηρήσουν την τελευταία νανόχηνα που έχει καταφύγει στο ποτάμι, με τη βοήθεια ενός ηλικιωμένου θηροφύλακα. Ένας μεσήλικας εργοστασιάρχης καταφεύγει στα μπουζούκια της επαρχίας και πίνει για να ξεχάσει καθώς η σύζυγός του πήρε τα δυο μικρά παιδιά τους και τον εγκατέλειψε.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


6. Από την Άκρη της Πόλης (1998)
Σκηνοθεσία:
Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Παπαδόπουλος, Κώστας Κοτσιανίδης, Παναγιώτης Χαρτοματζίδης, Δημήτρης Παπουλίδης, Θεοδώρα Τζήμου
Με λένε Ποντ. ΡώσοΠοντ.
Μια παρέα προσφύγων από το Καζακστάν ζουν στο περιθώριο και περνούν τον καιρό τους δουλεύοντας στην οικοδομή, ενώ παράλληλα διαπράττουν μικρές κλοπές και κάνουν πεζοδρόμιο. Οι σχέσεις τους με την οικογένειά τους δεν είναι και καλύτερες καθώς οι γονείς τους, τους προσγειώνουν στην σκληρή πραγματικότητα την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


5. Κυνόδοντας (2009)
Σκηνοθεσία:
Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Στέργιογλου Μισέλ Βάλεϊ Αγγελική Παπούλια Χρήστος Πασσαλής Μαίρη Τσώνη
Η ταινία παρουσιάζει τις συνέπειες στη ζωή τριών παιδιών που έζησαν όλη τους τη ζωή μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τον κόσμο.
trailer | φωτογραφίες | κριτική


4. Αυτή η Νύχτα Μένει (2000)
Σκηνοθεσία:
Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Στέργιογλου Μισέλ Βάλεϊ Αγγελική Παπούλια Χρήστος Πασσαλής Μαίρη Τσώνη
Μια ερωτική περιπέτεια. Ένα ταξίδι στην άκρη της νύχτας.
Ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ο Αντρέας και η Στέλλα προσπαθούν να επιβιώσουν στην σύγχρονη Αθήνα. Ο Αντρέας δουλέυει στην ΕΒΓΑ του πατέρα του, ενώ η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει τραγουδίστρια. Στην προσπάθεια της να πραγματοποιήσει το όνειρό της, τον εγκαταλείπει για να δουλέψει στα σκυλάδικα της επαρχίας.
φωτογραφίες


3. Απόντες (1996)
Σκηνοθεσία:
Νίκος Γραμματικός
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γεωργάκης, Γιώργος Ευγενικός, Βαγγέλης Μουρίκης, Τάσος Νούσιας
Ενώ, όντας έφηβος στην Ελλάδα ετοιμάζεσαι μεθοδικά να δράσεις, σιγά σιγά, καθώς μεγαλώνεις, περνάς στην αδράνεια, είτε μέσα από έναν αδρανή γάμο, είτε μέσα από έναν αδρανή διορισμό στο αδρανές Δημόσιο, είτε γράφοντας αδρανή ποιήματα, που δεν θα εκδοθούν ποτέ από πνευματικά αδρανείς εκδότες. Μην τολμήσεις να ωριμάσεις στην Ελλάδα, γιατί πριν προλάβεις να ωριμάσεις, σάπισες κιόλας. Η ταινία καταγράφει την πορεία επτά εφήβων προς το ίδιο τέλμα, από διαφορετικούς για τον καθένα δρόμους.
φωτογραφίες | κριτική


2. Δεκαπενταύγουστος (2001)
Σκηνοθεσία:
Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καστάνη, Αμαλία Μουτούση, Θεοδώρα Τζήμου, Ακύλλας Καραζήσης
Αύγουστος στην Αθήνα. Εποχή απόδρασης. Το καλοκαίρι τελειώνει και οι χαρακτήρες της ταινίας αναζητούν ένα θαύμα που θα αλλάξει τη ζωή τους. Αναζητούν τη φυγή προς μια καινούρια αρχή. Η ζέστη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πορείες αδιέξοδες. Πόθοι και όνειρα καθημερινά. Στο κέντρο της πόλης, μια τριώροφη πολυκατοικία αδειάζει από τους ενοίκους, που ετοιμάζονται να δραπετεύσουν για λίγες ημέρες. Τρία διαμερίσματα, τρεις παράλληλες ιστορίες, τρεις απόψεις της καθημερινής ζωής και τα θαύματα, που όλοι τους προσεύχονται να γίνουν τον Δεκαπενταύγουστο. Μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου διαρρήκτη, που εισβάλλει στα άδεια διαμερίσματα, μαθαίνουμε τη "σκοτεινή πλευρά", τις άλλες επιθυμίες, παραβιάζουμε τα μυστικά των ηρώων και περιμένουμε να δούμε αν τα όνειρά τους θα γίνουν πραγματικότητα...
φωτογραφίες | κριτική


1. Η Εαρινή Σύναξις των Αγροφυλάκων (1999)
Σκηνοθεσία:
Δήμος Αβδελιώδης
Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Μαλάντη, Άγγελος Παντελαράς, Γιάννης Τσουμπαριώτης, Στέλιος Μακριάς
Στη Χίο του 1960, ο αιφνίδιος θάνατος του αγροφύλακα της περιοχής, οδηγεί το δημοτικό συμβούλιο της κοινότητας Θολοποτάμου να αναζητήσει επειγόντως αντικαταστάτη. Οι διαθέσιμοι αγροφύλακες αρνούνται όμως να πάνε στο συγκεκριμένο χωριό, λόγω της κακής του φήμης.
clip | φωτογραφίες | κριτική


Αξίζει οπωσδήποτε να επισημανθούν:
Το Βλέμμα του Οδυσσέα
Peppermint
Eduart
Τριλογία: Το Λιβάδι που Δακρύζει
Ψυχή Βαθιά - With Heart & Soul
Στρέλλα
45 m2
Attenberg
Miss Violence

----------

Διαβάστε επίσης:
«Top-20» Files: Sci-fi Επαφές Τρίτου Τύπου
«Top-20» Files: Ταινίες Καταστροφής
«Top-20» Files: Θρησκευτικές ταινίες
«Top-20» Files: Τα ζώα στον κινηματογράφο
«Top-20» Files: Ταινίες από βιντεο-παιχνίδια
«Top-20» Files: Παλαιά Διαθήκη
«Top-20» Files: Ταινίες Αυτοκινήτων
«Top-20» Files: Ταινίες Δρόμου
«Top-20» Files: Αρχαία Ελλάδα
«Top-20» Files: Οσκαρικοί θριαμβευτές
«Top-20» Files: Ο έρωτας στο σινεμά - Μέρος 2ο
«Top-20» Files: Ο έρωτας στο σινεμά - Μέρος 1ο
«Top-20» Files: η τεχνητή νοημοσύνη στο σινεμά
«Top-20» Files: Found-footage ταινίες
«Top-20» Files: Η ζωγραφική στον κινηματογράφο
«Top-20» Files: Τα Βαμπίρ στη μεγάλη οθόνη
«Top-20» Files: Οι καλύτερες ταινίες του 2013!
«Top-20» Files: Χριστουγεννιάτικες ταινίες
«Top-20» Files: Ταινίες Φαντασίας
«Top-20» Files: Ριμέικ 21ου αιώνα
«Top-20» Files: Δυστοπία
«Top-20» Files: Ντοκιμαντέρ
«Top-20» Files: Σύγχρονος Χορός
«Top-20» Files: Αληθινά Εγκλήματα
«Top-20» Files: Ταξίδια στον Χρόνο
«Top-20» Files: Ντοκιμαντέρ
«Top-20» Files: Ιρανικός Κινηματογράφος
«Top-20» Files: Αστυνομικές Buddy-movies
«Top-20» Files: Σύγχρονος Τρόμος
«Top-20» Files: Σύγχρονες Βιογραφίες
«Top-20» Files: Τέρατα και Καϊτζού
«Top-20» Files: Ζωντανά Καρτούν
«Top-20» Files: Rockumentary
«Top-20» Files: Ελληνική 80’s Κωμωδία
«Top-20» Files: Κωμική Περιπέτεια
«Top-20» Files: Πολιτικό θρίλερ
«Top-20» Files: Συγκίνηση
«Top-20» Files: Φιλμ Νουάρ
«Top-20» Files: Σούπερ Ήρωες
«Top-20» Files: Σύγχρονα Γουέστερν
«Top-20» Files: Post-apocalyptic Sci-fi
«Top-20» Files: Παρωδίες


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.