• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineDVD


Σάβ 28 Μαϊ 2005

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΙΛΕΤΩΝ
Με την κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού πακέτου η Odeon επανέρχεται δυναμικά λίγο πριν κτυπήσει την πόρτα μας κι επίσημα το καλοκαίρι. Τρεις πολύ σημαντικοί τίτλοι, με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα αλλά και την διαφορετικότητα μεταξύ τους υπόσχεται όμορφες βραδιές στο βίντεο. Βαρύ πυροβολικό της εβδομάδας η τελευταία ταινία του Zhang Yimou «Τα Ιπτάμενα Στιλέτα» που τόσο ντόρο έκανε στην θεατρική της εκδοχή, ενώ από κοντά τόσο το Οσκαρικό “Sideways” όσο και το καθολικά ανατρεπτικό “Team America” αποτελούν πολύ καλές προτάσεις που θα βρείτε στις προθήκες των DVD Clubs. Την ίδια στιγμή νέες κυκλοφορίες αποτελούν το υπέροχο “Ray” που αναφέρεται στην ζωή του μουσικού Ray Charles, αλλά και το σκοτεινό “Blade Trinity” τίτλοι για τους οποίους όμως θα μιλήσουμε σε λίγες ημέρες…Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

HOUSE OF FLYING DAGGERS – ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΑ


25 λέξεις – Στην φεουδαρχική Κίνα οι αρχές αναζητούν με κάθε τρόπο να εντοπίσουν τα ίχνη της παράνομης φιλανθρωπικής οργάνωσης με την επωνυμία «Ιπτάμενα Στιλέτα». Σε αυτά οι στρατιώτες πιστεύουν πως μπορεί να οδηγήσει η τυφλή κόρη του νεκρού πρώην αρχηγού της οργάνωσης.

Στο Ράφι – Είναι πλέον γεγονός πως οι μύθοι οι θρύλοι και οι παραδόσεις της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη μπορούν να τροφοδοτήσουν με όμορφα σενάρια την Κινέζικη κινηματογραφική βιομηχανία για πάρα πολλές ακόμη δεκαετίες. Από ότι φαίνεται μάλιστα και από την αποδοχή του κοινού, οι ταινίες αυτές παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον αφού οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου στην Ανατολίτικη φιλμική επανάσταση που ξέσπασε πριν μια περίπου δεκαετία, πλέον δεν υφίστανται. Ακολουθώντας λοιπόν την πορεία τεράστιων επιτυχιών όπως του «Τίγρη και Δράκου» και του (πολλαπλά αδικημένου) «Ήρωα» οι Κινέζοι προσφέρουν ακόμη μια περιπέτεια γεμάτη ηρωισμούς, ανατροπές, έρωτα και φυσικά πολεμικές τέχνες.

Η ιστορία ξετυλίγεται στην Κίνα του 9ου αιώνα όπου η οργάνωση «Ιπτάμενα Στιλέτα» νιώθωντας την αδικία να συντελείται εις βάρος των φτωχών και αδυνάτων παίρνει τον νόμο στα χέρια της και δρώντας επαναστατικά στις προσταγές του αυτοκράτορα, αδειάζει τις τσέπες των πλουσίων μοιράζοντας τα λάφυρα στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Γεγονός φυσικά που τελεί υπό επικύρηξη από τις στρατιωτικές αρχές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακαλύψουν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα «Στιλέτα». Δύο αξιωματικοί του Κινέζικου στρατού, ο Τζιν και ο Λέο δρώντας μυστικά θα προσπαθήσουν να παγιδέψουν την πιθανολογούμενη κόρη του πρόσφατα δολοφονημένου αρχηγού της οργάνωσης, προκειμένου αυτή να τους οδηγήσει στο καλά φυλαγμένο άντρο. Με την διαφορά πως η όμορφη αλλά και τυφλή Μέι δεν θα αποδειχτεί εύκολο θύμα όπως πιστεύουν οι αυτοκρατορικοί αλλά αντιθέτως θα δείξει απίστευτες ψυχικές και πολεμικές αρετές.

Η ιστορία που παρουσιάζει ο δημιουργός του επικού “HeroZhang Yimou, δεν στερείται βέβαια κανένα από τα συστατικά που περιέχουν οι θρύλοι της πατρίδας του. Με κυριότερο χαρακτηριστικό αυτή την φορά τις διαρκείς ανατροπές – που μετά το μισό του φιλμ κάνουν την εμφάνιση τους με καταιγιστικό ρυθμό – ο Yimou παρουσιάζει μια ερωτική δραματική ιστορία σε φόντο πολεμικό, γεμάτο θυσίες και αίμα. Η σύγκριση με την επική ιστορία του «Ήρωα», στην οποία πρωταγωνίστησε πριν μια τριετία η Jet Li είναι σαφέστατα αναπόφευκτη και δρα εις βάρος των «Στιλέτων» αφού παρόλο που οι εναλλαγές σε αυτό που βλέπει ο θεατής ανεβάζουν το ενδιαφέρον κατακόρυφα, εντούτοις σε κανένα σημείο η υπόθεση δεν αγγίζει την ένταση της περιπέτειας του Ανώνυμου.

Παρόλα αυτά όμως και πάλι έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε περίτεχνες χορογραφίες που χαρακτηρίζουν πλέον την Κινεζική κινηματογραφία, συνδυασμένες με υπέροχο τρόπο με τα εντέχνως αναληθοφανή εφέ και τοποθετημένες σε υπέροχα φυσικά σκηνικά (πυκνά δάση, χιονισμένες πεδιάδες) ένα μοτίβο δηλαδή στο οποίο ο Yimou αποδεικνύεται πλέον ειδικός. Αυτή την φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει μια γυναίκα, η πανέμορφη Zhang Ziyi, ερμηνεύοντας υποδειγματικά την τυφλή πολεμίστρια των ιδανικών, που όμως ο Θεός Έρωτας μπερδεύει από ένα σημείο και μετά την αγωνιστική λογική της. Μνηστήρες της καρδιάς της ο Andy Lau στον ρόλο του Λέο που αποδεικνύεται ερμηνευτικά ανώτερος του Ταιβανέζου Takeshi Kaneshiro, ο οποίος αναλαμβάνει τον μυστικό ρόλο του «Άνεμου» του όμορφου τυχοδιώκτη που σκοπό έχει να αποπλανήσει την Μέι ώστε να ανακαλύψει το κρυσφήγετο των «Στιλέτων».

Disc – Έχοντας ήδη φτιάξει την δική της μικρή παράδοση – από την καλαίσθητη συλλεκτική έκδοση του “Hero” – η Odeon προσφέρει στο κοινό (προς πώληση) μια υπέροχη συλλεκτική έκδοση που κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελεί κόσμημα για κάθε σοβαρή δισκοθήκη. Πριν όμως της collectors edition στα βίντεο κλαμπς υπάρχει η rental έκδοση που εκτός του ότι περιορίζεται μόνο σε ένα δισκάκι, δεν προσφέρει στο κοινό την ηχητική μπάντα DTS που την θεωρώ όχι καταπληκτική, αλλά μαγική.

Πιο συγκεκριμένα στο διπλό συλλεκτικό σετ που έρχεται σε μερικές ημέρες θα βρείτε τα «Ιπτάμενα Στιλέτα» με την προσθήκη ενός εκ των πιο υπέροχων σάουντρακ που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Μπάντα που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται από εκρήξεις και θορυβώδη εφέ αλλά από τον εκπληκτικό διαχωρισμό των ήχων σε κάθε σκηνή. Γεμάτο μπάσο, σπουδαία αναπαραγωγή των διαλόγων στο κεντρικό και διαρκώς εργαζόμενη περιφέρεια είναι τα στοιχεία της DTS που σαφέστατα πιο δυναμική ξεχωρίζει στα σημεία από την Dolby Digital. Παρακολουθήστε με δυνατή ένταση την σκηνή του χορού στο διασκεδαστήριο για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ. Ένα ακουστικό ποίημα! Μια σεκάνς που μπορεί να λειτουργήσει σαν τεστ λειτουργίας του οικιακού σας συστήματος.

Από την άλλη μεριά το οπτικό κομμάτι της ταινίας δεν θα έλεγα πως δεν είναι υψηλής ποιότητας απλά σε αρκετές περιπτώσεις όπως σε αυτή του δάσους, τα χρώματα δεν διαθέτουν την απαιτούμενη οξύτητα και παρατηρείται μια διάχυση της υπερβολικής πράσινης απόχρωσης σε όλο το περιβάλλον. Κατά τα άλλα το αναμορφικό widescreen κάδρο 2.35/1 αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Γενικά η οπτικοακουστική απόδοση των «Στιλέτων» είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο κάτι που θα ικανοποιήσει τους φίλους του DVD.

Στα πρόσθετα τα οποία γεμίζουν τον επιπλέον δίσκο του σετ, δεν υπάρχει κάτι το πρωτότυπο, αφού κυριαρχούν οι συνεντεύξεις των βασικών συντελεστών του έργου σε ένα μακροσκελές making of, που ελάχιστη σχέση έχει με τα τυποποιημένα Αμερικάνικα, αφού είναι ελαφρώς ασύνδετο και με μικρό ενδιαφέρον. Τρέιλερ και σκηνές από τα παρασκήνια ολοκληρώνουν την περιουσία των extras, που ομολογουμένως μοιάζουν φτωχά μπροστά στα πολύ πλούσια της Ασιατικής έκδοσης ζώνης 3.

Μμμμ… - Τα «Ιπτάμενα Στιλέτα» είναι απολύτως βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν τους φίλους του ανατολίτικου λυρικού δράματος που διανθίζεται με την χορευτική τελειότητα των πολεμικών τεχνών. Επικά υστερούν σημαντικά από τον «Ήρωα», αλλά πιθανότατα εδώ ο Yimou ήθελε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό από μια απλή ιστορία εκδίκησης και ηρωισμού. Ήθελε να σταθεί περισσότερο στον συναισθηματικό, στον ερωτικό τομέα, προκαλώντας σε σημαντικό βαθμό την συγκίνηση του κοινού ειδικά στο αιματοβαμμένο(ως είθισται) φινάλε.

Πρόταση προς παρακολούθηση η rental edition και προς αγορά η collectors!

ΕΙΚΟΝΑ – 7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars (7/10)
ΗΧΟΣ – 9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars9/10 Stars (9/10)
EXTRAS – 5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars (5/10)
HOUSE OF FLYING DAGGERS – – 7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars (7/10)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

SIDEWAYS – ΠΛΑΓΙΩΣ


25 λέξεις – Δύο παιδικού φίλοι ο Μάιλς και ο Τζακ λίγο πριν τον γάμο του δεύτερου αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και απελευθέρωσης του εσωτερικού τους κατεστραμμένου κόσμου στις εύφορες επαρχίες της Καλιφόρνια.

Στο Ράφι – Αν θα επιχειρούσε κανείς να κατατάξει το «Πλαγίως» σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ταινιών πιθανόν να έπεφτε σε μια παγίδα αφού το φιλμ διαθέτει στοιχεία από πολλά είδη αλλά δύσκολα μπορεί να του δοθεί μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Περιλαμβάνει πολλά κωμικά στοιχεία και μάλιστα τονισμένα με όμορφο και ανάλαφρο τρόπο δίχως να είναι αμιγής κομεντί. Διαθέτει δραματικές στιγμές που τονίζουν στην μοναξιά και στην απελπισία που μπορεί να βρεθεί μια προσωπικότητα που νιώθει την ολοκληρωτική αποτυχία να χτυπά την πόρτα, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται για δράμα. Τότε τι πραγματικά είναι το «Πλαγίως» που για τον τρόπο που εκθέτει την προγαμιαία εβδομάδα γαμπρού και κουμπάρου, μακριά από την μέλλουσα σύζυγο απέσπασε με ευκολία το Όσκαρ σεναρίου.

Πρόκειται για μια ακόμη ταινία του – όπως γνωρίζετε ελληνικής καταγωγής – σκηνοθέτη και σεναριογράφου Alexander Payne που κινείται στον χώρο της μελέτης του εσωτερικού, του ψυχικού κόσμου των ηρώων που συμμετέχουν στο στόρι. Από την μια μεριά ο αδικημένος από το σύστημα, ο ταπεινός δάσκαλος γλώσσας Μάιλς, που ασχολείται ερασιτεχνικά με την ανάγνωση της οινοποιίας και περιμένει με αγωνία την έγκριση προς έκδοση για το υπέρογκο βιβλίο που έχει συγγράψει, περνά δύσκολες ώρες μετά τον πρόσφατο χωρισμό του. Από την άλλη ο Τζακ που σε λίγες ημέρες θα παντρευτεί την υποτίθεται αγαπημένη του δεν στενοχωριέται διόλου που επαγγελματικά δεν τα καταφέρνει καλά, όντας ξεπεσμένος στις διαφημίσεις πρώην τηλεοπτικός αστέρας, και από το μυαλό του δεν περνά τίποτα περισσότερο από το σεξ. Και η σχέση των δύο εκ διαμέτρου αντίθετων τύπων οδηγείται στα άκρα...

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» δηλαδή για τον δημιουργό των (μέτριας εμπορικής αποδοχής στην χώρα μας) “Election” και “About Schmidt” από όπως φαίνεται δεν παρεκλίνει της πορείας του φτιάχνοντας και πάλι μια ταινία χαρακτήρων. Όχι βέβαια πως το “Sideways” έκανε καμία τρελή κούρσα παρόλες τις πολύ κελές γνώμες και τα βραβεία διεθνώς. Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός όμως πως ο Payne γνωρίζει πολύ καλά πως να χρησιμοποιήσει τον διάλογο στο σενάριο του αλλά και πως να καθοδηγήσει καλύτερα του πρωταγωνιστές του. Δίχως να αποτελούν πρώτα ονόματα τόσο ο Paul Giamatti – που είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στο αναλόγου ύφους “American Splendor” – στον ρόλο του μελαγχολικού Μάιλς όσο και ο τυπικός ρολίστας Thomas Haden Church που παίζει τον Τζακ, είναι απολαυστικοί στις ερμηνείες τους. Λογικό είναι να αποσπάσουν αμφότεροι πολλές υποψηφιότητες για διεθνή τιμητικά βραβεία – ο πρώτος μάλιστα και για ανδρικό όσκαρ υποστήριξης – κάτι που συνέβη βέβαια και για την πάλαι ποτέ wanabee Sharon Stone, Virginia Madsen που κάνει ρόλο καριέρας υποδυόμενη την σερβιτόρα Μάγια, το αποκούμπι του προβληματικού Μάιλς.

Disc – Δυστυχώς το βασικότερο χαρακτηριστικό του DVD εισαγωγής που διανέμει η Odeon δεν είναι θετικό. Και αυτό διότι η ηχητική μπάντα που προσφέρεται το “Sideways” σε φόρμα Dolby Digital 5.1 είναι υποτονική έως εξαντλημένη. Βέβαια δεν περιμένει κανείς από μια τέτοια «χαμηλών τόνων» παραγωγή να απολαύσει ηχητική τελειότητα αλλά είναι και κρίμα που καλά καλά δεν ακούγονται ούτε οι φωνές των πρωταγωνιστών σε συχνότητες γραμμένες..υπό του μηδενός. Χαρακτηριστικά αν επιχειρήσει κανείς να επιστρέψει απότομα στο βασικό μενού την ώρα του φιλμ θα εντυπωσιαστεί από την διαφορά έντασης που είναι γραμμένα τα δύο section.

Η εικόνα είναι ελαφρώς πιο ποιοτική, δίχως να διεκδικεί πάντως δάφνες και αριστεία. Στα φωτεινά πλάνα των αμπελώνων έχουμε φυσικούς χρωματισμούς που δίνονται με όμορφο τρόπο και λεπτομέρεια, αλλά στα υποφωτισμένα εσωτερικά πλάνα εμφανίζονται προβλήματα Pixelation και ανάγλυφων επιφανειών που δεν είναι και ότι το καλύτερο οπτικά. Το δισκάκι γεμίζουν ελάχιστα extras που αποτελούν μόνο μερικές αδιάφορες κομμένες σκηνές και το τρέιλερ του φιλμ. Σχεδόν τίποτα δηλαδή...

Μμμμ… - Το “Sideways” μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πιστεύω πως πρόκειται για την καλύτερη μέχρι τώρα στιγμή του Payne, Που δείχνει πως το μέλλον είναι ολοδικό του. Είδικά όταν υποστηρίζονται οι ματιές του με τόσο θέρμη από την Ακαδημία των τεχνών που του χάρισε ήδη ένα χρυσό αγαλματάκι. Η αλληγορία μεταξύ ανθρώπινης ψυχής και ζωντάνιας ενός καλού κρασιού που μεγαλώνει μέρα με την μέρα μέσα στο μπουκάλι, είναι και αυτή που εντυπωσιάσε σαν ιδέα. Ανάλαφρη δροσερή πρόταση για βίντεο βραδιά...

ΕΙΚΟΝΑ – 5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars5/10 Stars (5/10)
ΗΧΟΣ – 4/10 Stars4/10 Stars4/10 Stars4/10 Stars (4/10)
EXTRAS – 2/10 Stars2/10 Stars (2/10)
SIDEWAYS6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars (6/10)

TEAM AMERICA: WORLD POLICE


25 λέξεις – Μουσουλμάνοι τρομοκράτες απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη. Μοναδική ελπίδα σωτηρίας αποτελεί η ομάδα Team America που αστυνομεύουν την ειρήνη στον κόσμο μέρα νύχτα!

Στο Ράφι – Πρωτότυπο! Ανατρεπτικό! Απίθανο! Είναι λίγες από τις σκέψεις που μου ήρθαν στον νου παρακολουθώντας το. Δοσμένο με τον παλιομοδίτικό τρόπο,, όπου τους βασικούς χαρακτήρες του έργου υποδύονται όχι ηθοποιοί, αλλά...μαριονέττες, το “Team America” φέρνει στον νου τα απογεύματα της Πέμπτης, όταν την δεκαετία του 70, πιστσιρικάδες περιμέναμε πως και πως να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες των “Thunderbirds” ή του “Υποβρυχίου Stingray”. Όπως τότε έτσι και τώρα οι κινούμενες με νήματα φιγούρες κυριαρχούν στην οθόνη αλλ΄΄α αυτήν την φορά δίχως να τις χαρακτηρίζει παιδικότητα στις κινήσεις τους.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα πρέπει να πω πως την όλη παραγωγή του φιλμ υπογράφει το δίδυμο που κρύβεται πίσω από την επιτυχία των περίφημων επεισοδίων του “South Park”, Trey Parker και Matt Stone, που όπως αντιλαμβάνεστε έχουν βάλει το δικό τους εξτερμιστικό ύφος στην ταινία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παρωδία της δράσης των “Thunderbirds” αφού η ομάδα Αμέρικα, εκπροσωπεί το σύνολο της παρεμβατικότητας των Αμερικάνων σε κάθε (πιθανό κατά την άποψη τους) πρόβλημα που δημιουργείται στον κόσμο. Και φυσικά τα αποτελέσματα δεν είναι διόλου αυτά που δείχνουν οι δέκτες των καναλιών, αφού στην περίπτωση μας παγκόσμια μνημεία καταστρέφονται προκειμένου να προληφθεί μια υποψία τρομοκρατικής ενέργειας. Δηλαδή αντίο Eiffel Tower, αντίο Πυραμίδες της Αιγύπτου...

Το φιλμ ξεκινά την δράση του στην Πόλη του Φωτός – τι όμορφη απεικόνηση για κουκλοθέατρο – όπου η Ομάδα έχει αναλάβει να εξολοθρεύσει μια ομάδα Μουσουλμάνων τρομοκρατών. Βεβαόιως τα καταφέρνει με μία όμως βασική απώλεια – εκτός από το ημι-διαλυμένο Παρίσι. Ένα αγαπητό μέλος χάνει τη ζωή του και ο παράξενος ηγέτης του Team Κύριος Σποτσγουντ επιλέγει έναν προοδευτικών ιδεών ηθοποιό του μιούζικαλ για να τον αντικαταστήσει. Σπαρταριστές ιστορίες ξετυλίγονται όταν ο μορφονιός Γκάρι αναλαμβάνει να ταξιδέψει σε μυστική αποστολή στην Μέση Ανατολή, όπυ όλα και πάλι γίνονται γης μαδιάμ!

Το αρνητικό της ιστορίας είναι πως πολλά κομμάτια του φιλμ – όπως αυτό που αναφέρεται στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ – περνά αδιάφορο στο ευρύ (ελληνικό) κοινό αφού μάλλον πρόκειται για μια μεταφορά στην σκηνή, της άτυπης κόντρας που έχουν κυρήξει οι αθυρόστομοι δημιουργοί με το σωματείο των ηθοποιών. Κατά τα άλλα οι σεναριογράφοι «τα χώνουν» στην καθομιλουμένη σε κάθε ενδιαφερόμενο, από τον Πλανητάρχη μέχρι τον Οσάμα αλλά και τους ακραίους κομμουνιστές της Βόρειας Κορέας, που λίγο πολύ έχουν καταντήσει τον κόσμο πεδίο πειραμάτων για να αναδείξουν την ματαιοδοξία τους.

Disc – Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής το DVD - όπως πάντα άλλωστε – από την Paramount που κάνει για μια ακόμη φορά υποδειγματική δουλειά. Ξεχωριστή μνεία αξίζει η υπέροχη εικόνα που σε κάδρο αναμορφικό widescreen απεικονίζει σε πλήρη χρωματική λεπτομέρεια και οξύτητα το κατασκευασμένο περιβάλλον που κινούνται οι κούκλες. Ηχητικά επίσης το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με τους θορύβους από εκρήξεις, βόμβες και πυροβολισμούς σε κάθε αποστολή της Team να γεμίζουν τα ηχεία στον χώρο. Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν αμέτρητα έξτρας με making of, τεχνητή συνέντευξη με τον δικτάτορα της Κορέας, τα προβλήματα της δημιουργίας των puppets αλλά και πολλές κομμένες σκηνές.

Μμμμ… - Μια ιδιόμορφη πρόταση αποτελεί το “Team America” για το DVD σας. Η ταινία δεν πρόβλήθηκε στις αίθουσες κάτι που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα της ύπαρξης της σε ψηφιακό δίσκο. Προσέξτε μόνον να μην πέσει στην αντίληψη το εξώφυλλο, σε μικρότερο μέλος της οικογένειας σας διότι θα είναι δύσκολο να του αρνηθείτε την ενοικίαση αφού για τα παιδάκια, αυτή την φορά, οι κούκλες απαγορεύονται...

ΕΙΚΟΝΑ – 8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars (8/10)
ΗΧΟΣ – 8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars (8/10)
EXTRAS – 8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars8/10 Stars (8/10)
TEAM AMERICA6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars (6/10)

Το CineDVD είναι μια προσφορά του

 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.