• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Σάβ 24 Ιουν 2006

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Το επόμενο project του Peter Jackson θα είναι πιθανότατα η μεταφορά του μυθιστορήματος του διάσημου παραψυχολόγου και μάστερ των μαγνητών Uri Geller Ella. Το μυθιστόρημα του Geller αναφέρεται σε μια έφηβο που ανακαλύπτει πως έχει ψυχοκινητικές ικανότητες –και αν έλεγαν και τον Uri Ella στον ελεύθερο χρόνο του θα μπορούσε να ναι και αυτοβιογραφία.

Η έγκυος Maggie Gyllenhaal πήρε μέρος σε καλλιτεχνική φωτογράφηση στον κήπο της κολλητής της Cynthia Rowley ειδικά για την artistic έκδοση του περιοδικού Black Book με εκδότη τον άντρα της Rowley, Bill Powers. Οικογενειακή υπόθεση...


Ο David Lynch σύντομα θα ναι και πάλι χωρισμένος! Ο καλτ σκηνοθέτης αποφάσισε πως δεν ταιριάζει με την Mary Sweeney που αποτέλεσε την γυναίκα του για ένα μήνα μόνο. Ο Lynchο οποίος υποστήριξε για λόγο διαζυγίου «σημαντικές διαφορές νοοτροπίας» μάλλον αργά το κατάλαβε μιας και συνδεόταν με την κυρία Sweeney για 13 χρόνια και έχουν μαζί ένα παιδί. Ο Lynch είναι ήδη δύο φορές χωρισμένος με πρώην συζύγους τις Peggy Reavey και Mary Fisk.


O Philip Seymour Hoffman και η σύντροφός του Mimi O`Donnell περιμένουν το δεύτερό τους παιδί σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές. Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιό, τον τρίχρονο Cooper. Ας ελπίσουν αυτοί που διαδίδουν αυτές τις πληροφορίες ότι αυτήν την φορά η είδηση είναι αληθινή και δεν θα έχουν νταραβέρια με τη δικαιοσύνη όπως συνέβη με την περίπτωση της τρίτης εγκυμοσύνης της Witherspoon .


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

... το 2000 πεθαίνει ο David Tomlinson ένας από τους πιο πιστούς ηθοποιούς της Disney και προσωπικός φίλος του Walt. Ο πιο χαρακτηριστικός του ρόλος παραμένει ο κύριος George Banks στην Mary Poppins.


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.