• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
CineGossip


Σάβ 09 Ιουν 2007

Κινηματογραφικά νέα από όλο τον κόσμο...
Ο καημένος ο Bruce Willis - παίζει τόσο συχνά τον κακό και με τόσο μεγάλη επιτυχία που του έχει μείνει κουσούρι και στην καθημερινή του ζωή. Ετσι ο γνωστός ηθοποιός είπε πως είναι πολύ αυστηρός πατέρας με τους υποψήφιους γαμπρούς για τις κόρες του Rumer, Tallulah και Scout. Ο Bruce λέει: «αν έχουν αγόρια στο σπίτι πιάνω έναν και τον ρωτάω - εσύ ψιτ πώς σε λένε. Άκου εδώ Ψιτ εσύ είσαι αρχηγός τώρα. Αν συμβεί κάτι-οτιδήποτε θα είσαι εσύ υπεύθυνος. Θα σε βρω και θα σκοτώσω όλους τους φίλους σου. Και μετά θα σκοτώσω εσένα». Μπράβο ρε Bruce αλλά ένα πρόβλημα μικρό - ποιός θέλει να πλησιάσει την Rumer;;

O Russell Crowe τώρα και παραγωγός. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός ξεκινά με την δραματική κωμωδία Dolce’s Inferno την οποία θα σκηνοθετήσει ο Mark Staufer.


Αμάν πια και αυτοί οι Αμερικάνοι! Ολα τα παίρνουν πολύ σοβαρά! Έτσι η MeMe Roth του Εθνικού Οργανισμού κατά της Παχυσαρκίας λαμβάνει δεκάδες απειλές από εξοργισμένους χοντρούς λόγω της αντίθεσής της στην νίκη της παχουλής 17χρονης Jordin Sparks στο American Idol. «Aυτό που βλέπω στο πρόσωπο της Jordin δεν είναι ένα νεαρό κορίτσι αλλά η προσωποποίηση της έλλειψης υγείας. Βλέπω αθηροσκλήρωση. Βλέπω διαβήτη. Βλέπω καρδιοπάθειες» φαίνεται πως είπε η Roth αλλά αρνείται κατηγορηματικά πως είπε την Jordin «χοντρή». Classy lady, δεν μπορείς να πείς...


O Sean Connery ανακοίνωσε ότι δεν θα υποδυθεί τον πατέρα του Indiana Jones στον επερχόμενο τέταρτο Indiana όσο δελεαστική και αν φαντάζει η προοπτική να έχει γιο των Harrison Ford. " Το σκέφτηκα πολύ, λέει, και αν κάτι θα μπορούσε με κάνει να γυρίσω στο πλατό αυτό θα ήταν ένα Indiana Jones φιλμ. Μου αρέσει τρομερά να δουλεύω με τον Steven και τον George, και εννοείται ότι είναι τιμή μου να έχω για γιό τον Harrison. Αλλά τελικά η σύνταξη είναι πολύ διασκεδαστική για να το κάνω".


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

... το 1951 πεθαίνει σε ηλικία 47 ετών η πρώτη γυναίκα του Humphrey Bogart, Mayo Methot την οποία και είχε εγκαταλείψει ο θρυλικός Bogie για χάρη της Lauren Bacall. Η Mayo που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αλκοολισμού, πέθανε μόνη σε ένα μοτέλ τρίτης διαλογής.
 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.