• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Ταινίες - Κριτική από το Cine.gr


Hitch (2005)

- Μεταφρασμένος Τίτλος:
Hitch: Ο Μετρ του Ζευγαρώματος

Κομεντί | 118' | Απαραίτητη γονική συναίνεση
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Παρ 25 Μαρ 2005
Ημερομηνία κυκλοφορίας DVD: 28/6/2005
Ημερομηνία κυκλοφορίας BluRay: 5/12/2006
Διανομή: Προοπτική
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά
Δημοτικότητα: 3.99 %
Αξιολόγηση: 5.56/105.56/105.56/105.56/105.56/105.56/10   (5.56/10)
Aντιφατικότητα ψήφων: Πολύ Υψηλή (Συμφωνία ψήφων < 15%)
- Υπότιτλος:

Η θεραπεία για τον κοινό άνθρωπο.

 

- Κριτική από το Cine.gr:


Σάββατο 12 Μαρτίου 2005 - 21:07

Δεν αμφιβάλλω ότι όπως το Fight Club οδήγησε θλιβερούς γιάπηδες να δέρνονται σε υπόγεια το Hitch - Χιτς, ο Μετρ του Ζευγαρώματος μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός νέου επαγγέλματος-του date doctor (αν δεν υπάρχει ήδη). Date doctor είναι το επάγγελμα του Alex Hitchens (Will Smith). Όταν η πρώτη του, κολεγιακή, αγάπη τον παράτησε στα κρύα του λουτρού ο Alex έμαθε από τα λάθη του και πλέον πασάρει τις γνώσεις τους στους άντρες που αν και έχουν καλή καρδιά συναντούν ψιλοπροβλήματα στην προσέγγιση του άλλου φύλου (ίσως και του ίδιου, ποιος ξερει). Η φιλοσοφία του Hitch μπορεί να είναι ένα μείγμα ψυχολογίας (με έμφαση στη γλώσσα του σώματος) και φράσεων κατάλληλες για SMS (“Life is not the amount of breaths you take. It`s the moments that take your breath away”) αλλά όπως φαίνεται από την χαβαλετζίδικη αρχή της ταινίας-δουλεύει!! Σύντομα ο Hitch θα βρεθεί μπροστά στις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του: Να κάνει μια πανέμορφη και πλούσια γυναίκα την Allegra Cole (Amber Valletta) να ερωτευθεί έναν ανώνυμο και άσχημο οικονομικό σύμβουλο (τον Albert του Kevin James) και ταυτόχρονα να κερδίσει την καρδιά της δημοσιογράφου gossip Sara (Eva Mendes), η μοναδική στην οποία δεν φαίνεται να πιάνουν τα κόλπα του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Sara δεν ξέρει τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Hitch αλλά οι φήμες για τον ειδικό του έρωτα που έχει μετατρέψει το ρομάντζο σε επάγγελμα φτάνουν στ` αυτιά της.

Σε γενικές γραμμές οι ρομαντικές κομεντί ακολουθούν μια σταθερή πορεία στην πλοκή-και το Hitch δεν είναι διαφορετικό. Ο Tennant εμπιστεύεται τους πρωταγωνιστές του και απλά ενδιαφέρεται να φτιάξει μια κατάλληλη ατμόσφαιρα,που θα τους δώσει ένα ρομαντικό σκηνικό στο οποίο θα κινηθούν (χωρίς,ευτυχώς,χιλιοπαιγμένα φθινόπωρα και στρώματα πεσμένων φύλλων). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία φυσικά για την τελική κατάληξη,ενώ το μοτίβο «μια παρεξήγηση τους φέρνει μακριά αλλά ο έρωτας θα επικρατήσει» δεν είναι νέο αλλά η φρεσκάδα του Hitch εντοπίζεται μάλλον στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Σε μια ταινία που άλλοτε θα ήταν λουκούμι για το «σιροπιαστό» αλλά με ελάχιστο χάρισμα δίδυμο Hanks-Ryan οι παραγωγοί εμπιστεύονται τους δύο ρόλους στο odd couple Will Smith και Eva Mendes. Και οι δυο τους έχουν τύπο,στυλ,εγωισμό (απαραίτητο για τη σύγκρουση) και φυσικά σεξ απίλ-και όχι του τύπου «κορίτσι/αγόρι της διπλανής πόρτας». Ο Smith βρίσκει χρήσιμη την hip hop προσωπικότητά του για τον Hitch, ο οποίος προς τιμήν του δεν περνάει ποτέ στην περιοχή του μασκιλιστή (ενδεικτικά αρνείται να βοηθήσει τον αλαζόνα τύπο που θέλει απλά μια περιπέτεια της μιας βραδιάς) ενώ η Mendes ως workaholic δημοσιογράφος καταφέρνει να είναι περάσει προσωπικότητα στις εντυπωσιακές καμπύλες περιφέρει μπροστά στο φακό. Ο Kevin James είναι το άλλο άκρο: Ο κλασσικός χοντρούλης που βγάζει γέλιο μεν, που αντιμετωπίζεται με σεβασμό δε. Μπορεί τα περισσότερα set pieces με αυτόν ήρωα να βγάζουν το περισσότερο γέλιο (ιδίως η σκηνές που μαθαίνει να χορεύει και να φιλάει) αλλά σε τελική ανάλυση, είναι αξιαγάπητος και ίσως και πιο ειλικρινής από τον Hitch, ο οποίος χρόνια στο επάγγελμα ίσως έχει αραιώσει την έννοια του ερωτεύομαι με λίγο κυνισμό. Ο Kevin Bisch ευτυχώς δεν υποχρεώνει στο σενάριο σε εμετικά τετ α τετ με διαλόγους από τη Χιονάτη (εκτός από τα τελευταία πέντε λεπτά και τον μονόλογο του Hitch) και ισορροπεί καλά ανάμεσα στις δυο ιστορίες αγάπης που εξελίσσονται. Βέβαια, από εσάς απαιτείται να μην είστε δύσπιστοι: Βλέπετε ταινία, και σε μια ταινία η μοντέλα Amber Valletta μπορεί να ερωτευθεί έναν ανώνυμο που κάτω από αμέτρητα στρώματα λίπους κρύβει μια καλή καρδιά. Στην πραγματικότητα βέβαια ο Albert θα έπρεπε να παίζει τουλάχιστον στόπερ σε ομάδα ποδοσφαίρου για να έχει κάποια ελπίδα αλλά παραδοθείτε στην ουτοπική πλευρά του έρωτα. Είστε διατεθειμένοι να το κάνετε; Αν ναι τότε το Hitch θα σας ικανοποιήσει, όσο μπορεί να το κάνει μια κομεντί χωρίς ιδιαίτερους νεωτερισμο.Αν όχι, δείτε κάτι παλιό από Woody Allen.

Βαθμολογία: 7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars7/10 Stars (7/10)

Θοδωρής Σαρλάς
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2005

HITCΗ – Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ


25 λέξεις – Σκοπός ζωής για τον αεικίνητο Χιτς, είναι το να κατορθώνει να συνδέει ερωτικά αταίριαστα ζευγάρια, που εκ πρώτης όψης δεν έχουν καμία απολύτως συναισθηματική τύχη. Πως μπορούν όμως οι τεχνικές που χρησιμοποιεί να επιδράσουν ευεργετικά για τον ίδιο, όταν ο θεός Έρωτας εκτοξεύσει σε αυτόν τα βέλη του?

Στο Ράφι – Θα ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό μέσα στην φασαρία της καθημερινότητας μας να υπήρχε μια καλή νεράιδα που με ένα μαγικό ραβδάκι θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα μια απίθανη ερωτική μας φαντασίωση. Όπως θα μπορούσα δηλαδή να σκεφτώ για τον εαυτό μου, κτυπώντας απελπισμένος και δίχως καμία άλλη επιλογή την πόρτα της, ζητώντας συμβουλές για το πώς θα κατορθώσω να φέρω στο πλάι μου – για παράδειγμα – μια Θεά σαν την Νίκη Κάρτσωνα!!! Θα ήταν σίγουρα κάτι το μοναδικό, το ανεπανάληπτο. Και θα είχε ανατρέψει μετά βεβαιότητας το σκεπτικό των σύγχρονων κυριών για τους υπερβολικά macho άντρες, με την αγαλματένια εξωτερική εμφάνιση, την χρηματιστηριακή οικονομική επιτυχία και τις ένα σωρό υπερσύγχρονες παρεπόμενες ανέσεις.

Υπέρ αυτού του Άγιου σκοπού λειτουργεί λοιπόν την μικρή του προσωπική επιχείρηση στην πολύβουη Νέα Υόρκη, ο Άλεξ Χίτσενς, ένας δραστήριος και πανέξυπνος μετρ των διαπροσωπικών σχέσεων, που έχει γίνει διάσημος, καταφέρνοντας να ενώσει ερωτικά, τα πιο ακραία εμφανισιακά ετερώνυμα. Τελευταίο του κατόρθωμα, που έχει ταράξει και τα νερά στους κοσμικούς κύκλους της μεγαλούπολης είναι το σμίξιμο της κοσμοπολίτισσας Αλέγκρα Κόουλ, της πανέμορφης κληρονόμου μιας μυθικής περιουσίας με έναν παχουλό, άχαρο αλλά καλοσυνάτο σύμβουλο επιχειρήσεων, τον Άλμπερτ Μπρέναμαν, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γύριζε ποτέ ούτε να τον κοιτάξει.

Ταυτόχρονα όμως η φιλόδοξη ρεπόρτερ Σάρα Μίλας, φημισμένη για τα κουτσομπολίστικα άρθρα της, στην νούμερο ένα εφημερίδα κοινωνικού σχολιασμού της πόλης, εντυπωσιασμένη από τις μεθόδους του, θα ερωτευτεί τον Χιτς, δίχως να γνωρίζει αρχικά πως είναι αυτός που ευθύνεται για το αταίριαστο ταίριασμα Αλέγκρα – Άλμπερτ που έχει αναλάβει να καλύψει δημοσιογραφικά. Έρωτας που θα διαταραχθεί όταν θα καταλάβει ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του εντυπωσιακά συμπεριφερόμενου αγαπημένου της.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως στην ταινία που υπογράφει ο χαρακτηρισμένος ρομαντζάκιας πλέον Andy Tennant, έχουμε μια ακόμη σύγχρονη διασκευή του πολυδιαβασμένου μυθιστορήματος «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», με την μόνη διαφορά πως ο χαρισματικός συμβουλάτορας της παρούσας περίπτωσης, δεν είναι κρυφά ερωτευμένος με κάποια Ρωξάνη, που ταυτόχρονα πολιορκεί ερωτικά όλος ο αρσενικός πληθυσμός. Ούτε βέβαια υπάρχει κανένα εμφανισιακό mismatch στον βασικό ήρωα της υπόθεσης – ίσως μόνο μια καλά κρυμμένη ανασφάλεια που χάνεται στα πρώτα φοιτητικά χρόνια και οφείλεται σε μια δυσάρεστη ερωτική εμπειρία. Ο Will Smith, μη έχοντας να αποδείξει τίποτα για τις υποκριτικές του αρετές, μετά το σπουδαίο ρόλο στον “Ali”, κρατά ολόκληρη την ταινία στους ώμους του με χαρακτηριστική ευκολία, χαρίζοντας της τον γνώριμο από την τραγουδιστική του hip hop καριέρα, ταχύτατο ρυθμό.

Εδώ ο πανύψηλος και μυώδης Fresh Prince επιδεικνύει ένα ακόμη πεδίο του πλούσιου ταλέντου του, το κωμικό, που δυστυχώς χαραμίζει σε επαναλαμβανόμενες περιπέτειες δράσης του τύπου “Bad Boys”, ενώ δείχνει πως έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για να πετύχει όμως τον σκοπό του έχει στο πλάι του ένα βέβαιο μελλοντικό κωμικό διαμάντι, τον χοντρούλη Kevin James, που στον ρόλο του αστείου, συνεσταλμένου αλλά ταυτόχρονα βαθύτατα ερωτευμένου Άλμπερτ, κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα intros των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πλάνα που ο James κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση, όταν καθοδηγούμενος από τον μέντορα Χιτς, παλεύει για να ρίξει στην αγκαλιά του την απρόσιτη Αλέγκρα που υποδύεται η ξανθιά καλλονή Amber Valletta. Μακριά από τους άγριους ρόλους που την έκαναν διάσημη, φορώντας κομψό ταγιεράκι και δίχως τα δερμάτινα του “Fast And The Furious”, η Eva Mendes, χαρίζει το όμορφο πρόσωπο της, στην γεμάτη περιέργεια ιέρεια του κοινωνικού ρεπορτάζ. Με λιγότερα κιλά στην περιφέρεια της είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει και πάλι στην επόμενη ταινία της.

Disc – Με το χαρακτηριστικό σήμα της Sony Home Entertainment να παίρνει πια την θέση του φτερωτού Πήγασου της Columbia Tristar μας υποδέχεται το DVD που προσφέρει η Prooptiki. Βεβαίως τίποτα δεν έχει αλλάξει στις συνήθειες του στούντιο που παρουσιάζει μια ακόμη ταινία σε πολύ περιορισμένα Gigabytes, μειώνοντας με εμφανή τρόπο αυτή την φορά την οπτικοακουστική ποιότητα του φιλμ. Γεγονός ευδιάκριτο στον οπτικό τομέα, παρόλο που είναι σαφές στο έμπειρο μάτι πως το φιλμ έχει τραβηχτεί με συνθήκες hi definition. Στο αναμορφικό κάδρο 2.35/1 υπάρχουν στιγμές που κάνει έντονα την εμφάνιση του το φαινόμενο του Pixelation ενώ προβληματάκια δημιουργούνται στις φωτεινές σκηνές – όπως αυτήν του Έλις Άιλαντ – όπου το υπερβολικό φως διαχέεται μέσα στα σώματα των πρωταγωνιστών. Κατά τα άλλα υπάρχει ικανοποιητικό κοντράστ αλλά και ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα που κρατά την απόδοση της ταινίας σε κάποιο επίπεδο.

Ο ήχος του “Hitch” είναι αρκετά προσεγμένος, με κυριότερο χαρακτηριστικό την όμορφη λειτουργία των μπροστινών καναλιών, κυρίως λόγω των πολύ ταιριαστών μουσικών επιλογών που στολίζουν την ταινία. Οι διάλογοι είναι γραμμένοι πεντακάθαρα ενώ η περιφέρεια στην μπάντα Dolby Digital 5.1 λειτουργεί όπου χρειάζεται. Μέσω του μέτριου μενού, στο οποίο οδηγούμαστε αφού έχουμε παρακολουθήσει ήδη τρία τρέιλερς (Are We There Yet?, Spanglish και Man of the House, που κανένα αν θυμούμαι καλά δεν ευτύχησε να δει από κοντά την ελληνική σκοτεινή αίθουσα) μπορούμε να επιλέξουμε μπάντα (σε Αγγλικά ή σε Audio Descriptive) ή έναν από τους δεκάδες υποτιτλισμούς που τόσο απλόχερα προσφέρει πάντα η Columbia.

Στα πρόσθετα υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα φιλμάκια, ανάμεσα στην πεντάδα των προτεινόμενων "Dance Steps Made Easy" που δείχνει τον τρόπο που έμαθε να χορεύει ο James, "Love in New York", "Will Smith`s Red Carpet Race" στο οποίο ο Will Smith σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρουσίας σε πρεμιέρες μέσα σε μια μέρα, "Hitch Style" and "The Dating Experts". Δύο κομμένες σκηνές κι ένα αδιάφορο τραγούδι από την εντυπωσιακών όμως προσόντων Amerie, ολοκληρώνουν το περιεχόμενο των πρόσθετων παροχών. Δεν υπάρχει τρέιλερ του “Hitch” ενώ θα βρείτε δύο ακόμη προωθητικά κλιπς (Bewitched και Little Black Book).

Μμμμ… - Κεφάτο, ρυθμικό, πολύχρωμο και δροσερό το “Hitch” υπόσχεται να γίνει μια καλή παρέα στις ζεστές home cinema βραδιές του Ιούλη. Δώστε του την ευκαιρία και είναι απόλυτα βέβαιο πως θα σας αποζημιώσει. Αν παρελπίδα γνωρίζετε και το φορητό τηλέφωνο του Date Doctor το προσωπικό μου μέιλ είναι στην διάθεση σας…

ΕΙΚΟΝΑ – 6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars (6/10)
ΗΧΟΣ –6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars (6/10)
EXTRAS – 6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars (6/10)
HITCH – – 6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars6/10 Stars(6/10)


Γιώργος Ζερβόπουλος (CineDVD)
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, ψάχνετε να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό προσανατολισμό; Θέλετε να βρείτε να κάνετε κάτι που δεν κάνει κανείς άλλος; Αν ναι και με την προϋπόθεση ότι το φλερτ είναι κάτι που παίζετε στα δάκτυλα, μπορείτε να γίνετε ο πρώτος Doctor Date στην χώρα μας αφού, στην Αμερική σας πρόλαβε προ τετραετίας ο Will Smith. Αφού έφαγε στραπάτσο ως κολλεγιόπαιδο από τον μεγάλο του έρωτα, έβαλε μυαλό και τώρα, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του για το πως να ρίξετε μια γυναίκα.

Όλες οι αισθηματικές κομεντί βασίζονται σε ένα κοινό υπόβαθρο. Από κει κι έπειτα, οι αυξομειώσεις αλλά και οι αλλαγές του υπόβαθρου αυτού είναι τόσο λίγες και ευφάνταστες, όσο και οι μεταρυθμίσεις της εκάστοτε κυβέρνησης στην χώρα μας. Το Hitch, δεν ξεφεύγει από τα στερεότυπα του είδους αλλά, δεν νομίζω ότι είναι και κάτι το οποίο προσπαθεί. Μάλλον αποτελεί περισσότερο μια καλοκουρδισμένη μηχανή χαρακτήρων οι οποίοι, δεν κινούνται πάνω στο σενάριο αλλά, το σενάριο κινείται πάνω τους για να οδηγήσει σε ένα αναμενόμενο, σιροπιαστό φινάλε.

Το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της ταινίας εντοπίζεται στην επιλογή των παράτερων πρωταγωνιστών. Μπορεί ως προς την δυναμική του χαρακτήρα τους να έχουν πολλά κοινά στοιχεία όπως, πάθος, εγωισμό, σέξι εγώ και αυτοπεποίθηση όμως, παρόλα ταύτα, υπάρχει και μια παράξενη διαφορά που τους φέρνει μακριά. Εκείνος είναι ένα μαύρος, γοητευτικός και αστείος άντρας με επιμονή και εκείνη, εργασιομανής λατίνα, με καμπύλες και μοναδικό της πάθος, η θέληση για επιτυχία. Βέβαια, η παραπάνω παράξενη διαφορά εντοπίζεται και ανάμεσα στο ζευγάρι που προσπαθεί ο Hitch να φέρει κοντά, ένα ζευγάρι που στην πραγματική ζωή, μάλλον δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να είναι μαζί.

Ο Tennant βασίζεται κατ`εξοχήν στο πρωταγωνιστικό του δίδυμο και κυρίως, όχι στις αισθηματικές, αλλά στις μεταξύ τους χιουμοριστικές σκηνές που κάνουν το έργο συνολικά, να ξεφεύγει από το κλισέ αισθηματικό μελό που προσπαθεί με γελοίους τρόπους να προκαλέσει ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης. Ενώ όμως αποφεύγει τα ενοχλητικά tet a tet, δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει το κλικ που χρειάζεται η ταινία για να κάνει μεγαλοπρεπώς τη διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και σε άλλες τις ίδιας κατηγορίας και του ίδιου επιπέδου. Ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις όμως, μέχρι που μπορούν να διασκεδάσουν;

Ο Will Smith μπορεί να είναι συμπαθέστατος, και το ίδιο να προσπαθεί να γίνει και ο χαρακτήρας που υποδύεται αφού, δεν βοηθάει κόπανους που απλά θέλουν sex μιας βραδιάς αλλά, αιώνια αγάπη και πίστη, όμως, τα χρόνια που ακολούθησαν στην καριέρα του, απέδειξε πως μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα από το να πρωταγωνιστεί σε σαχλοκομεντί. Έχουμε βέβαια και την Mendes που πέραν από το να περιφέρει τις καμπύλες της που της προσέφεραν ένα αδρό συμβόλαιο με γνωστό ξένο οίκο ρούχων και αξεσουάρ, δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο. Ο Kevin James είναι το κρυφό ερμηνευτικό, κωμικό διαμάντι της ταινίας ανώ, το έτερόν του κινηματογραφικό ήμισυ, Amber Valletta, είναι απλά μια ξυλόκοτα πλάι του που θα έπρεπε να την δει κανονικά μόνο στον ύπνο του.

Το Hitch προσπαθεί να αποφύγει τον όρο ρομαντική κομεντί, θεωρώντας τον προφανώς απαξιωτικό, καταφέρνοντάς το ως έναν βαθμό. Σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, πολύ περισσότερο κάτι που στηρίζεται σε μια δικιά του, πρωτότυπη βάση, αντίθετα, χρησιμοποιεί τα πιο γνωστά και κοινά σεναριακά μοτίβα. Μπορεί να είναι δροσερό, μπορεί να το παρακολουθήσεις ευχάριστα κάνοντας χαβαλέ με την παρέα σου όμως, κατά πάσα πιθανότητα να μην μείνει χαραγμένο στην μνήμη σου.

Βαθμολογία: 5.5/10 Stars5.5/10 Stars5.5/10 Stars5.5/10 Stars5.5/10 Stars5,5/10 Stars (5.5/10)

Γιώτα Παπαδημακοπούλου


 
<Χωρίς Τίτλο> - nikren - Τετ 17 Ιουλ 2013 - 17:26
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Έχει στιγμές που είναι αστείες και άλλες που θέλουν να είναι αστείες αλλά δεν τα καταφέρνουν.Την κατατάσεις εύκολα στη στοίβα των γλυκανάλατων αμερικανικών κωμωδιών, που όσο εύκολα βλέπονται, τόσο εύκολα ξεχνιούνται.

 
Legacy - Mitsos - Unverified - Σάβ 02 Απρ 2005 - 05:46
Πηγα με μιση καρδια, χωρις να γνωριζω τι προκειται να δω. Ειναι απο τις λιγες ταινιες που πραγματικα με εκαναν να γελασω με την ψυχη μου. Σε καμια περιπτωση δεν την βρηκα σαχλη, ισως το σεναριο να μην ειναι και τιποτα το ιδιαιτερα πρωτοτυπο, εχει ομως πολυ καλη ροη και ειναι μια αναλαφρη κωμωδια που βλεπεται πολυ ευχαριστα.
Θα διαφωνησω με την κυρια "Πιασε το φτυαρι", νομιζω πως οι αντρες εχουν απογοητευτει απο γυναικες που δεν γνωριζουν τι πραγματικα θελουν... Εμεις θελουμε Γυναικα με το Γ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Αν την βρουμε μενουμε εκει. Αν οχι... χτυπαμε και φευγουμε... ετσι, για να μην ξεχνιομαστε :)
Mitsos
 
Legacy - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ - Unverified - Κυρ 03 Απρ 2005 - 07:14
Μια ενδιαφερουσα, ευχαριστη στη θεαση της ταινια που προβαλλεται σε λαθος εποχη καθοτι μοιαζει ιδανικα φτιαγμενη για τους ζεστους μηνες του καλοκαιριου με θερινο σινεμαδακι, και βεβαια, παραποιωντας ελαφρα και το λαϊκο ασμα,, λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το.. κοριτσι μου, τωρα αν ζητουσα κατι επιπλεον απο το καλο τζινι του παραμυθιου αντι να γυρισει (και) εκεινη, καθοτι αλιμονο δεν προτιθεμαι να ανοιξω και χαρεμι, δεν θα με χαλουσε διολου μια ολιγοημερη επισκεψη κατ’ οικον της λατινας θεας Ευα Μεντες. Τι κορμι, αληθεια!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10 στην ταινια, 10/10 στην Ευα Μεντες!
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ
 
Legacy - Kostas - Unverified - Κυρ 03 Απρ 2005 - 20:27
Fysika oles oi gynaikes tha poun: E, oxi, den eimaste toso eykoles kai toso kompleksikes!!!Gi`ayto kai den perimena na baloun kalh bathmologia. Meta to ergo dyo kopeles pou bghkan elegan poso apaisia bareth htan h tainia. Nai, alla h tainia milouse kyrios gia thn symperifora ton gynaikon kyrios. Mhpos oi idies den mporesan na anteksoun thn baremara pou koubalane?? Dhladh an den to katalaban tote ti na po. Oso gia toys ypoloipous pou filosofoun thn tainia exo na po pos einai mallon pseytodianooumenoi kai prospathoun na deiksoun pos pragmati katalabainoun th diafora kinhmatografou kai home video tainias. Ena pragma exo na po gi`ayta ta atoma: oi tainies einai thema goustou kai oxi thema epipedou, toulaxiston sthn sygkekrimenh tainia.
H tainia oxi apla blepetai aneta alla afhnei kai ena eyxaristo synaisthima sto telos giati epibebaionei (gia allh mia fora?) pos oi gynaikes einai pio poly mperdemenes apo oti nomizoyn oi idies kai kanei emas tous antres na dikaionomaste kata kapoion tropo.
O Kevin James osoi den ton kseroun (o Albert sthn tainia) einai koryfaios komikos, epaikse kai sth seira The king of the Queens kai einai apisteyto talento. Sthn tainia omos den fanhke poly, dystyxws. Parola ayta timhste ton...
Kostas
 
Βλέπετε τα πρώτα 4 σχόλια. Πατήστε εδώ για να εμφανιστούν όλα.

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.