• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Γκουζγκούνης, Κώστας






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Μαρτίου 1931
- Τόπος Γέννησης: Λάρισα, Λάρισας




- Φιλμογραφία:

Show Bitch! (2010)Ηθοποιός ....Σόλων 

Το Σινεμά Γυμνό - Naked Cinema (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Μαύρο Γάλα - Black Milk (1999)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

Ράδιο Μόσχα - Radio Moscow (1996)Ηθοποιός ....κομπέρ 

Ο Ηδονοβλεψίας - The Peeping Tom (1984)Ηθοποιός ....Ηλίας 

Ηταν Αξιος - He Was Up to It (1982)Ηθοποιός ....Κώστας Γκουζγκούνης 

Ο Ανώμαλος - The Pervert (1975)Ηθοποιός ....βιομήχανος Ιβάνωφ 

Στην Παγίδα του Σεξ και του Εγκλήματος - Burning Passions (1975)Ηθοποιός ....Τζο 

Συνωμοσία στη Μεσόγειο - Dubious Agent (1975)Ηθοποιός ....Γιόχαν 

Διεστραμμένοι από τη Γέννα τους - Perverted from Their Birth (1974)Ηθοποιός   

Sex... 13 Μποφώρ! - Sex, 13 Beaufort (1971)Ηθοποιός ....Βάγγος 

Η Λεωφόρος του Θανάτου - The Avenue of Death (1966)Ηθοποιός ....Νώντας Γρηγορίου 

Μια Ζωή την Εχουμε - We Have Only One Life (1958)Ηθοποιός ....καφετζής 

Η Αγνή του Λιμανιού - Agnes of the Port (1952)Ηθοποιός ....νεαρός 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.