• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Altman, Stephen



- Πραγματικό Όνομα:

Stephen William Altman


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Οκτωβρίου 1956





- Φιλμογραφία:

Confirmation (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Left Behind - Αγώνας Επιβίωσης (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Trust Me (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Chronicle - Το Χρονικό (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Janie Jones (2010)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Lovely, Still (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Hot Rod - Βλακασκαντέρ (2007)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Sisters (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Ray (2004)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Big Bounce - Το Μεγάλο Δίλημμα (2004)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Gosford Park - Εγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ (2001)Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Academy Award Nominee

Dr. T & the Women - Ο Dr T και οι Γυναίκες (2000)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Cookie`s Fortune - Γυρίσματα της Τύχης (1999)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Gingerbread Man - Ο Ανθρωπος του Βάλτου (1998)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Grosse Pointe Blank - Το Τελευταίο Συμβόλαιο Θανάτου (1997)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Kansas City - Κάνσας Σίτι (1996)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Pret-a-Porter (1994)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Short Cuts - Στιγμιότυπα (1993)Σχεδιαστής Παραγωγής   

What`s Love Got to Do with It - Τίνα (1993)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Player - Ο Παίκτης (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Near Dark - Αγρια Νύχτα (1987)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Fool for Love - Τρελός για Ερωτα (1985)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Ladyhawke - Ο Λύκος και το Γεράκι (1985)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Streamers (1983)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

MASH (1970)Ηθοποιός ....ο γιος του Duke 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.