• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Arad, Avi






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Ramat Gan, Israel





- Φιλμογραφία:

Spider-Man: Homecoming - Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (2017)Παραγωγός   

Fantastic Four - Fantastic 4 (2015)Παραγωγός   

The Amazing Spider-Man 2 (2014)Παραγωγός   

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Ghost Rider: Το Πνεύμα της Εκδίκησης (2012)Παραγωγός   

The Amazing Spider-Man (2012)Παραγωγός   

The Avengers - Οι Εκδικητές (2012)Παραγωγός   

X-Men Origins: Wolverine - X-Men η Αρχή: Γούλβεριν (2009)Παραγωγός   

Iron Man (2008)Παραγωγός   

The Incredible Hulk - Ο Απίθανος Hulk (2008)Παραγωγός   

4: Rise of the Silver Surfer - Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)Παραγωγός   

Bratz - Bratz: Οι Κολλητές μου & Εγώ (2007)Παραγωγός   

Ghost Rider (2007)Παραγωγός   

Spider-Man 3 (2007)Παραγωγός   

X-Men: The Last Stand - X-Men: Η Τελική Αναμέτρηση (2006)Παραγωγός   

Elektra - Ηλέκτρα (2005)Παραγωγός   

Fantastic Four (2005)Παραγωγός   

Blade: Trinity (2004)Παραγωγός   

Spider-Man 2 (2004)Παραγωγός   

The Punisher - Ο Τιμωρός (2004)Παραγωγός   

Daredevil (2003)Παραγωγός   

Hulk (2003)Παραγωγός   

X2 - X-Men 2 (2003)Παραγωγός   

Blade II (2002)Παραγωγός   

Spider-Man (2002)Παραγωγός   

X-Men (2000)Παραγωγός   

Blade - Σκοτεινή Δύναμη (1998)Παραγωγός   

Nick Fury: Agent of Shield - Νικ Φιούρι: Η Αποστολή (1998)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.