• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Arquette, David






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Σεπτεμβρίου 1971
- Τόπος Γέννησης: Winchester, Virginia, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

Once Upon a Time in Venice - Κάποτε στην Καλιφόρνια (2017)Ηθοποιός ....Diesel Stone 

Pee-wee`s Big Holiday (2016)Ηθοποιός ....DJ 

Bone Tomahawk - Τσεκούρι από Κόκκαλο (2015)Ηθοποιός ....Purvis 

Entourage (2015)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Just Before I Go (2014)Ηθοποιός ....ο σύζυγος της Vickie 

"Παραγωγός   

Conception (2011)Ηθοποιός ....Paul Reynolds 

Scream 4 (2011)Ηθοποιός ....σερίφης Dwight `Dewey` Riley 

Hamlet 2 - Hamlet 2: Η Ανάσταση (2008)Ηθοποιός ....Gary 

The Darwin Awards - Η Θεωρία του Δαρβίνου... από την Ανάποδη (2006)Ηθοποιός ....Harvey 

The Tripper - Ο Ταξιδιώτης (2006)Ηθοποιός ....Muff 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D - Οι Απίθανες Περιπέτειες του Shark Boy και της Lava Girl (2005)Ηθοποιός ....ο πατέρας του Max 

Never Die Alone - Ποτέ Μην Πεθαίνεις Μόνος (2004)Ηθοποιός ....Paul 

Riding the Bullet - Προάγγελος Θανάτου (2004)Ηθοποιός ....George Staub 

Eight Legged Freaks - Οκτάποδα Φρικιά (2002)Ηθοποιός ....Chris McCormick 

Happy Here and Now (2002)Ηθοποιός ....Eddie 

"Παραγωγός   

3000 Miles to Graceland - 3.000 Μίλια Θανάτου (2001)Ηθοποιός ....Gus 

See Spot Run - Σποτ (2001)Ηθοποιός ....Gordon Smith 

The Grey Zone - Γκρίζα Ζώνη (2001)Ηθοποιός ....Hoffman 

Scream 3 (2000)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος Dwight `Dewey` Riley 

Muppets from Space - Μάπετς εξ Ουρανού (1999)Ηθοποιός ....Δρ Tucker 

Never Been Kissed - Δεν Με Φίλησαν Ποτέ (1999)Ηθοποιός ....Rob Geller 

Ravenous - Τα Αρπαχτικά (1999)Ηθοποιός ....Cleaves 

Dream with the Fishes - Eνα Ψάρι στ` Ονειρο μου (1997)Ηθοποιός ....Terry 

"Παραγωγός   

Life During Wartime - Ασκηση Συναγερμού (1997)Ηθοποιός ....Tommy Hudler 

Scream 2 (1997)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος Dwight `Dewey` Riley 

Beautiful Girls - Ομορφα Κορίτσια (1996)Ηθοποιός ....Bobby Conway 

Scream - Κραυγή Αγωνίας (1996)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος Dwight `Dewey` Riley 

Wild Bill - Ο Θρύλος της Ντακότα (1995)Ηθοποιός ....Jack McCall 

Airheads (1994)Ηθοποιός ....Carter 

Buffy the Vampire Slayer - Μπάφι, η Βαμπιροφόνισσα (1992)Ηθοποιός ....Benny 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.