• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bainee, Alain






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Abracadabra - Αμπρακατάμπρα (2017)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Leatherface (2017)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Proyecto Lazaro (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Nadie Quiere la Noche (2015)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Stonehearst Asylum - Το Ασυλο του Τρόμου (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Mindscape - Anna (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Blancanieves - Χιονάτη (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Intruders - Οι Εισβολείς (2011)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Transsiberian - Υπερσιβηρικός (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Vicky Cristina Barcelona (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Peliculas Para no Dormir: Para Entrar a Vivir - Το Διαμέρισμα του 3ου Ορόφου (2006)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Fragiles - Το Φάντασμα (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Machinist - Αγρυπνος (2004)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Off Key - Παράφωνα Ερωτευμένοι (2001)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Entre las Piernas - Ανάμεσα στα Πόδια (1999)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Kika - Κίκα (1993)Σχεδιαστής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.