• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Baker, Dylan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Οκτωβρίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Syracuse, New York, USA
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Baker, Becky Ann


- Φιλμογραφία:

Confirmation (2016)Ηθοποιός ....Orrin Hatch 

Miss Sloane - Κυρία Σλόαν (2016)Ηθοποιός ....μεσολαβητής 

The Benefactor - Ο Ευεργέτης (2015)Ηθοποιός ....Bobby 

Selma (2014)Ηθοποιός ....J. Edgar Hoover 

The Humbling - Η Ταπείνωση (2014)Ηθοποιός ....Δρ Farr 

Anchorman 2: The Legend Continues - Ο Παρουσιαστής 2: Ο Μύθος Συνεχίζεται (2013)Ηθοποιός ....Freddie Shapp 

2 Days in New York - 2 Ημέρες στη Νέα Υόρκη (2012)Ηθοποιός ....Ron 

About Sunny (2011)Ηθοποιός ....Max 

Secretariat - Μεγάλο Φαβορί (2010)Ηθοποιός ....Hollis Chenery 

Diminished Capacity - Ευτυχώς Δεν Θυμάμαι (2008)Ηθοποιός ....Mad Dog McClure 

Revolutionary Road - Ο Δρόμος της Επανάστασης (2008)Ηθοποιός ....Jack Ordway 

Across the Universe - Μέχρι την Ακρη του Κόσμου (2007)Ηθοποιός ....Κος Carrigan 

Chicago 10 (2007)Ηθοποιός ....David Dellinger/David Stahl (φωνή) 

Spider-Man 3 (2007)Ηθοποιός ....Δρ Curt Connors 

The Hunting Party - Εγκληματίας Πολέμου (2007)Ηθοποιός ....άντρας της ΣΙΑ 

The Stone Angel - Ταξίδι στο Παρελθόν (2007)Ηθοποιός ....Marvin 

Trick `r Treat - Φάρσα ή Κέρασμα (2007)Ηθοποιός ....Steven 

When a Man Falls in the Forest - Παράλληλες Ζωές (2007)Ηθοποιός ....Bill 

Fido - Ενα Ζόμπι Ανάμεσα μας (2006)Ηθοποιός ....Bill Robinson 

Let`s Go to Prison - Ο Χρυσός Κανόνας της Φυλακής: Μη Ρίξεις το Σαπούνι! (2006)Ηθοποιός ....ο δεσμοφύλακας 

Hide and Seek - Το Κρυφτό (2005)Ηθοποιός ....σερίφης Hafferty 

The Matador (2005)Ηθοποιός ....Lovell 

Kinsey - Kinsey: Ας Μιλήσουμε για το Σεξ (2004)Ηθοποιός ....Alan Gregg 

Spider-Man 2 (2004)Ηθοποιός ....Δρ Curt Connors 

Head of State - Ο Κύριος Πρόεδρος (2003)Ηθοποιός ....Martin Geller 

How to Deal - Στα Δύσκολα σε Θέλω (2003)Ηθοποιός ....Steve Beckwith 

Changing Lanes - Σε Αντίθετο Ρεύμα (2002)Ηθοποιός ....Finch 

Road to Perdition - Ο Δρόμος της Απώλειας (2002)Ηθοποιός ....Alexander Rance 

The Laramie Project - Ασυνήθιστο Εγκλημα (2002)Ηθοποιός ....Rulon Stacey 

Along Came a Spider - Η Μέθοδος της Αράχνης (2001)Ηθοποιός ....Ollie McArthur 

The Tailor of Panama - Ο Ράφτης του Παναμά (2001)Ηθοποιός ....στρατηγός Dusenbaker 

Committed - Απεγνωσμένα Δική σου (2000)Ηθοποιός ....εκδότης 

Requiem for a Dream - Ρέκβιεμ για ενα Ονειρο (2000)Ηθοποιός ....γιατρός 

The Cell - Το Κελί (2000)Ηθοποιός ....Henry West 

Thirteen Days - Δεκατρείς Μέρες (2000)Ηθοποιός ....υπουργός Robert McNamara 

Random Hearts - Παιχνίδια της Τύχης (1999)Ηθοποιός ....Richard Judd 

Simply Irresistible - Ακαταμάχητη (1999)Ηθοποιός ....Jonathan Bendel 

Celebrity - Διασημότητες (1998)Ηθοποιός ....ιερέας 

Happiness - Ευτυχία (1998)Ηθοποιός ....Bill Maplewood 

The Stars Fell on Henrietta - Στον Πυρετό του Μαύρου Χρυσού (1995)Ηθοποιός ....Alex Wilde 

Disclosure - Αποκαλύψεις (1994)Ηθοποιός ....Philip Blackburn 

Life with Mikey - Η Ζωή μου με τον Μίκυ (1993)Ηθοποιός ....Κος Burns 

Love Potion No. 9 - Ερωτική Φόρμουλα Νο 9 (1992)Ηθοποιός ....πρίγκιπας Geoffrey 

Passed Away - Κηδεία για Γέλια (1992)Ηθοποιός ....Unsworth 

The Last of the Mohicans - Ο Τελευταίος των Μοϊκανών (1992)Ηθοποιός ....λοχαγός De Bougainville 

Planes, Trains & Automobiles - Αεροπλάνα, Λιμουζίνες και Τρένα (1987)Ηθοποιός ....Owen 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.