• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bakula, Scott



- Πραγματικό Όνομα:

Scott Stewart Bakula


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Οκτωβρίου 1954
- Τόπος Γέννησης: St. Louis, Missouri, USA
- Ύψος: 182 cm.
- Σύζυγος: Field, Chelsea


- Φιλμογραφία:

Basmati Blues (2017)Ηθοποιός ....Ben 

L`Estate Addosso (2016)Ηθοποιός ....ο πατέρας του Paul 

Elsa & Fred (2014)Ηθοποιός ....Raymond Hayes 

Behind the Candelabra (2013)Ηθοποιός ....Bob Black 

Geography Club (2013)Ηθοποιός ....Carl Land 

Source Code - Τα Τελευταία 8 Λεπτά (2011)Ηθοποιός ....Κος Stevens (φωνή) 

The Informant! (2009)Ηθοποιός ....πράκτορας Brian Shepard 

Life as a House - Ενα Σπίτι, Μια Ζωή (2001)Ηθοποιός ....αστυνόμος Kurt Walker 

American Beauty (1999)Ηθοποιός ....Jim 

Cats Don`t Dance - Οι Τρελόγατες του Χόλιγουντ (1997)Ηθοποιός ....Danny (φωνή) 

Lord of Illusions - Ο Αρχοντας της Κόλασης (1995)Ηθοποιός ....Harry D`Amour 

My Family - Η Οικογένεια μου (1995)Ηθοποιός ....David Ronconi 

Color of Night - Το Χρώμα της Νύχτας (1994)Ηθοποιός ....Δρ Bob Moore 

Sibling Rivalry - Ενα στα Γρήγορα με το Νεκρό (1990)Ηθοποιός ....Harry Turner 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.