• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Baldwin, Daniel






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Οκτωβρίου 1960
- Τόπος Γέννησης: Long Island, New York, USA
- Ύψος: 188 cm.
- Σύζυγος: Smith-Baldwin, Joanne


- Φιλμογραφία:

Grey Gardens - Αληθινή Πολυτέλεια (2009)Ηθοποιός ....Julius `Cap` Krug 

Paparazzi (2004)Ηθοποιός ....Wendell Stokes 

Vampires - Βαμπίρ (1998)Ηθοποιός ....Anthony Montoya 

The Invader - Ο Εισβολέας (1997)Ηθοποιός ....Jack Logan 

Mulholland Falls - Εντολή εν Λευκώ (1996)Ηθοποιός ....McCafferty 

Trees Lounge - Το Μπαράκι (1996)Ηθοποιός ....Jerry 

Hero - Ηρωας Κατά Λάθος (1992)Ηθοποιός ....Denton 

Knight Moves - Η Κίνηση του Ιππότη (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Andy Wagner 

Harley Davidson and the Marlboro Man - Δύο Σκληροί Ατσίδες (1991)Ηθοποιός ....Alexander 

Nothing But Trouble - 10 Τόνοι Μπελάδες (1991)Ηθοποιός ....ντίλερ 

Born on the Fourth of July - Γεννημένος την 4η Ιουλίου (1989)Ηθοποιός ....βετεράνος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.