• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Barden, Kerry






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Pitch Perfect 3 (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Most Hated Woman in America (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Wilde Wedding (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Yellow Birds (2017)Υπεύθυνος Cast   

Walking Out (2017)Υπεύθυνος Cast   

Bleed for This - Η Δύναμη του Πρωταθλητή (2016)Υπεύθυνος Cast   

Confirmation (2016)Υπεύθυνος Cast   

Elvis & Nixon (2016)Υπεύθυνος Cast   

Love & Friendship - Λαίδη Σούζαν: Ερωτες & Φιλίες (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Girl on the Train - Το Κορίτσι του Τρένου (2016)Υπεύθυνος Cast   

Angelica (2015)Υπεύθυνος Cast   

Broken Horses - Πόλεμος Συμμοριών (2015)Υπεύθυνος Cast   

Pitch Perfect 2 (2015)Υπεύθυνος Cast   

Return to Sender - Το Λάθος Θύμα (2015)Υπεύθυνος Cast   

Sisters - Οι Αδελφούλες (2015)Υπεύθυνος Cast   

Spotlight - Spotlight: Ολα στο Φως (2015)Υπεύθυνος Cast   

Stonewall (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Adderall Diaries (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Benefactor - Ο Ευεργέτης (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Final Girls - Λουτρό Αίματος (2015)Υπεύθυνος Cast   

Z for Zachariah - Δίοδος Σωτηρίας (2015)Υπεύθυνος Cast   

Behaving Badly - Ετοιμη για Ολα (2014)Υπεύθυνος Cast   

Better Living Through Chemistry - Ερωτική Χημεία (2014)Υπεύθυνος Cast   

Days and Nights (2014)Υπεύθυνος Cast   

Get on Up (2014)Υπεύθυνος Cast   

Innocence (2014)Υπεύθυνος Cast   

Kelly & Cal (2014)Υπεύθυνος Cast   

Love & Mercy (2014)Υπεύθυνος Cast   

Still Alice - Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Cobbler - Σε Ξένα Παπούτσια (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Judge - Ο Δικαστής (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Mend - Κανείς Δεν θα Πάθει Τίποτα (2014)Υπεύθυνος Cast   

You`re Not You (2014)Υπεύθυνος Cast   

Admission - Ξέχασέ Το (2013)Υπεύθυνος Cast   

August: Osage County - Αύγουστος (2013)Υπεύθυνος Cast   

Dallas Buyers Club (2013)Υπεύθυνος Cast   

Hateship Loveship - Μ`Αγαπάει, Δεν μ`Αγαπάει (2013)Υπεύθυνος Cast   

Lovelace - Λίντα Λάβλεϊς, το Βαθύ Λαρύγγι (2013)Υπεύθυνος Cast   

Movie 43 (2013)Υπεύθυνος Cast   

Prisoners (2013)Υπεύθυνος Cast   

Short Term 12 - Μικρά Ομορφα Πλάσματα (2013)Υπεύθυνος Cast   

Straight A`s - Το Μυστικό της Αποτυχίας μου (2013)Υπεύθυνος Cast   

Sunlight Jr. (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Hot Flashes - Οι Ασχετομπωλίστριες (2013)Υπεύθυνος Cast   

Compliance - Το Τέρας Μέσα της (2012)Υπεύθυνος Cast   

Girl in Progress - Μεγάλα Κορίτσια (2012)Υπεύθυνος Cast   

Kiss of the Damned (2012)Υπεύθυνος Cast   

Love Bite - Ερωτας με την Πρώτη Δαγκωνιά (2012)Υπεύθυνος Cast   

Mirror Mirror - Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου (2012)Υπεύθυνος Cast   

Nobody Walks (2012)Υπεύθυνος Cast   

Pitch Perfect - Κάτι πιο Ποπ (2012)Υπεύθυνος Cast   

Price Check (2012)Υπεύθυνος Cast   

Recreator (2012)Υπεύθυνος Cast   

Save the Date - Πρόταση Γάμου (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Iceman (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Letter (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Three Stooges - Το Τρίο Στούτζες: Η Ταινία (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Time Being (2012)Υπεύθυνος Cast   

Why Stop Now (2012)Υπεύθυνος Cast   

Choose - Επιλογή Θανάτου (2011)Υπεύθυνος Cast   

Conan the Barbarian - Κόναν ο Βάρβαρος (2011)Υπεύθυνος Cast   

Damsels in Distress - Κορίτσια σε Μπελάδες (2011)Υπεύθυνος Cast   

Dolphin Tale (2011)Υπεύθυνος Cast   

Flypaper - Ανάμεσα σε Δύο Ληστείες (2011)Υπεύθυνος Cast   

Higher Ground - Η Πίστη Μέσα της (2011)Υπεύθυνος Cast   

Machine Gun Preacher - Φύλακας Αγγέλων (2011)Υπεύθυνος Cast   

Peace, Love, & Misunderstanding - Ελεύθερη Συμβίωση (2011)Υπεύθυνος Cast   

Return (2011)Υπεύθυνος Cast   

Silent House - Σιωπηλό Σπίτι (2011)Υπεύθυνος Cast   

Texas Killing Fields - Ακρωτηριασμοί (2011)Υπεύθυνος Cast   

The Big Bang (2011)Υπεύθυνος Cast   

The Help - Υπηρέτριες (2011)Υπεύθυνος Cast   

The Moth Diaries (2011)Υπεύθυνος Cast   

The Son of No One - Ο Αντι-Ηρωας (2011)Υπεύθυνος Cast   

Touchback - Ο Παίκτης (2011)Υπεύθυνος Cast   

Win Win (2011)Υπεύθυνος Cast   

Without Men - Μπορούμε Χωρίς Αντρες... ή Μήπως Οχι!!! (2011)Υπεύθυνος Cast   

Ceremony - Παραλίγο Γάμος (2010)Υπεύθυνος Cast   

Conviction - Τεκμήριο Ενοχής (2010)Υπεύθυνος Cast   

Every Day - Κάθε Μέρα... Μαζί! (2010)Υπεύθυνος Cast   

Five Minarets in New York - Μιναρέδες στη Νέα Υόρκη (2010)Υπεύθυνος Cast   

Multiple Sarcasms - Πολλαπλοί Σαρκασμοί (2010)Υπεύθυνος Cast   

Peep World (2010)Υπεύθυνος Cast   

Virginia (2010)Υπεύθυνος Cast   

William Vincent (2010)Υπεύθυνος Cast   

Winter`s Bone - Στην Καρδιά του Χειμώνα (2010)Υπεύθυνος Cast   

Accidents Happen - Οικογένεια Γκαντέμηδων (2009)Υπεύθυνος Cast   

Brief Interviews with Hideous Men - Σύντομες Συνεντεύξεις με Αποκρουστικούς Αντρες (2009)Υπεύθυνος Cast   

Everybody`s Fine - Είναι Ολοι τους Καλά (2009)Υπεύθυνος Cast   

New York, I Love You (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Box - Το Κουτί (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Good Heart - Στο Καταφύγιο της Καρδιάς (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Winning Season - Οι Πρωταθλήτριες (2009)Υπεύθυνος Cast   

Uncertainty - Οι Δύο Οψεις του Νομίσματος (2009)Υπεύθυνος Cast   

Assassination of a High School President - Σκάνδαλα στο Σχολείο (2008)Υπεύθυνος Cast   

Killshot - Killshot: Ο Δολοφόνος Είναι Εδώ (2008)Υπεύθυνος Cast   

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Υπεύθυνος Cast   

Anamorph - Αναμόρφωσις (2007)Υπεύθυνος Cast   

Chicago 10 (2007)Υπεύθυνος Cast   

Evening - Η Τελευταία Νύχτα (2007)Υπεύθυνος Cast   

Funny Games U.S. - Funny Games (2007)Υπεύθυνος Cast   

Goodbye Bafana (2007)Υπεύθυνος Cast   

Noise - Θόρυβος (2007)Υπεύθυνος Cast   

Si J`Etais Toi - Η Τελευταία Ανάσα (2007)Υπεύθυνος Cast   

Snow Angels - Λευκοί Αγγελοι (2007)Υπεύθυνος Cast   

Teeth - Δάγκωσε Με (2007)Υπεύθυνος Cast   

The Cake Eaters - Γλυκιά Ζωή (2007)Υπεύθυνος Cast   

The Visitor (2007)Υπεύθυνος Cast   

Arthur et les Minimoys - Ο Αρθουρ και οι Μινιμόι (2006)Υπεύθυνος Cast   

Deja Vu - Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ωρες Πίσω (2006)Υπεύθυνος Cast   

Idlewild - Gangsters Club (2006)Υπεύθυνος Cast   

The Night Listener - Ψίθυροι στο Σκοτάδι (2006)Υπεύθυνος Cast   

World Trade Center - Δίδυμοι Πύργοι (2006)Υπεύθυνος Cast   

An Unfinished Life - Αγεφύρωτες Σχέσεις (2005)Υπεύθυνος Cast   

Assault on Precinct 13 - Επίθεση στο Σταθμό 13 (2005)Υπεύθυνος Cast   

Conversations with Other Women - Εξομολογήσεις Εραστών (2005)Παραγωγός   

"Υπεύθυνος Cast   

Proof (2005)Υπεύθυνος Cast   

Shadowboxer - Shadow Boxer (2005)Υπεύθυνος Cast   

The King - Ο Βασιλιάς (2005)Υπεύθυνος Cast   

The Notorious Bettie Page - Ο Θρύλος της Μπέτι Πέιτζ (2005)Υπεύθυνος Cast   

A Dirty Shame - Οι Ξεδιάντροποι (2004)Υπεύθυνος Cast   

Alexander - Αλέξανδρος (2004)Υπεύθυνος Cast   

Noel (2004)Υπεύθυνος Cast   

The Prince & Me - Ο Πρίγκιπας & Εγώ (2004)Υπεύθυνος Cast   

The Woodsman (2004)Υπεύθυνος Cast   

Bad Boys II - Τα Κακά Παιδιά ΙΙ (2003)Υπεύθυνος Cast   

Carolina - Καρολίνα (2003)Υπεύθυνος Cast   

In the Cut - Η Σκοτεινή Πλευρά του Πάθους (2003)Υπεύθυνος Cast   

Levity - Η Εξιλέωση (2003)Υπεύθυνος Cast   

Peter Pan - Πήτερ Παν (2003)Υπεύθυνος Cast   

The Station Agent - Ο Σταθμός (2003)Υπεύθυνος Cast   

Demonlover (2002)Υπεύθυνος Cast   

Femme Fatale (2002)Υπεύθυνος Cast   

La Vie Nouvelle - Καινούργια Ζωή (2002)Υπεύθυνος Cast   

Swept Away - Η Κυρία και ο Ναύτης (2002)Υπεύθυνος Cast   

Unconditional Love - Ανευ Ορων Αγάπη (2002)Υπεύθυνος Cast   

Unfaithful - Απιστη (2002)Υπεύθυνος Cast   

Dust - Σκόνη (2001)Υπεύθυνος Cast   

Gaudi Afternoon - Ερωτες και Μυστικά (2001)Υπεύθυνος Cast   

Kate & Leopold (2001)Υπεύθυνος Cast   

Monster`s Ball - Ο Χορός των Τεράτων (2001)Υπεύθυνος Cast   

Serendipity - Ερωτας Μετ`Εμποδίων (2001)Υπεύθυνος Cast   

The Affair of the Necklace - Επιχείρηση Περιδέραιο (2001)Υπεύθυνος Cast   

The Shipping News - Τα Ναυτιλιακά Νέα (2001)Υπεύθυνος Cast   

American Psycho (2000)Υπεύθυνος Cast   

Chocolat (2000)Υπεύθυνος Cast   

Committed - Απεγνωσμένα Δική σου (2000)Υπεύθυνος Cast   

A Walk on the Moon - Μια Βόλτα στο Φεγγάρι (1999)Υπεύθυνος Cast   

At First Sight - Με την Πρώτη Ματιά (1999)Υπεύθυνος Cast   

Boys Don`t Cry (1999)Υπεύθυνος Cast   

Jakob the Liar - Τζέικομπ ο Ψεύτης (1999)Υπεύθυνος Cast   

Ravenous - Τα Αρπαχτικά (1999)Υπεύθυνος Cast   

Simply Irresistible - Ακαταμάχητη (1999)Υπεύθυνος Cast   

The Cider House Rules - Θέα στον Ωκεανό (1999)Υπεύθυνος Cast   

The Confession - Επικίνδυνο Παιχνίδι (1999)Υπεύθυνος Cast   

54 - Στούντιο 54 (1998)Υπεύθυνος Cast   

High Art (1998)Υπεύθυνος Cast   

Pecker (1998)Υπεύθυνος Cast   

The Last Days of Disco - Στους Ρυθμούς της Ντίσκο (1998)Υπεύθυνος Cast   

Trance - Η Δύναμη του Κακού (1998)Υπεύθυνος Cast   

Good Will Hunting - Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (1997)Υπεύθυνος Cast   

Home Alone 3 - Μόνος στο Σπίτι 3 (1997)Υπεύθυνος Cast   

Mimic (1997)Υπεύθυνος Cast   

The Wings of the Dove - Τα Φτερά της Αγάπης (1997)Υπεύθυνος Cast   

American Buffalo - Αμερικανός Βούβαλος (1996)Υπεύθυνος Cast   

Night Falls on Manhattan - Βρώμικες Υποθέσεις στο Μανχάταν (1996)Υπεύθυνος Cast   

The Pallbearer - Ραντεβού Μετά την Κηδεία (1996)Υπεύθυνος Cast   

Just Cause - Αναζητώντας την Δικαιοσύνη (1995)Υπεύθυνος Cast   

Palookaville - Παλούκαβιλ (1995)Υπεύθυνος Cast   

Se7en (1995)Υπεύθυνος Cast   

Search and Destroy - Ερευνήστε και Εξολοθρεύστε (1995)Υπεύθυνος Cast   

The Journey of August King - Οι Φυγάδες (1995)Υπεύθυνος Cast   

The Perez Family - Οικογένεια Περέζ (1995)Υπεύθυνος Cast   

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar - Το Τρίο της Χαράς! (1995)Υπεύθυνος Cast   

Nadja - Νάντια, ο Θηλυκός Βρικόλακας (1994)Υπεύθυνος Cast   

The Cowboy Way - Δύο Καουμπόι στη Ν. Υόρκη (1994)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.