• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Barrett, Jacinda






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Αυγούστου 1972
- Τόπος Γέννησης: Brisbane, Queensland, Australia
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Macht, Gabriel


- Φιλμογραφία:

So B. It (2016)Ηθοποιός ....Ruby Franklin 

Matching Jack (2010)Ηθοποιός ....Marissa 

Middle Men - Επιχείρηση: Σεξ (2009)Ηθοποιός ....Diana Harris 

New York, I Love You (2009)Ηθοποιός ....Maggie 

Poseidon (2006)Ηθοποιός ....Maggie James 

School for Scoundrels - Σχολή για Απατεώνες (2006)Ηθοποιός ....Amanda 

The Last Kiss - Το Τελευταίο Φιλί (2006)Ηθοποιός ....Jenna 

The Namesake (2006)Ηθοποιός ....Maxine Ratcliffe 

Ripley Under Ground - Η Επιστροφή του Κύριου Ρίπλεϊ (2005)Ηθοποιός ....Heloise Plisson 

Bridget Jones: The Edge of Reason - Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (2004)Ηθοποιός ....Rebecca Gillies 

Ladder 49 - Πυροσβεστικός Σταθμός 49 (2004)Ηθοποιός ....Linda Morrison 

The Human Stain - Το Ανθρώπινο Στίγμα (2003)Ηθοποιός ....Steena Paulsson 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.