• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Beltrami, Marco






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Οκτωβρίου 1966
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

First They Killed My Father (2017)Συνθέτης   

Logan - Λόγκαν (2017)Συνθέτης   

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος (2017)Συνθέτης   

Ben-Hur - Μπεν-Χουρ (2016)Συνθέτης   

Gods of Egypt - Οι Θεοί της Αιγύπτου (2016)Συνθέτης   

The Shallows - Σε Ρηχά Νερά (2016)Συνθέτης   

Fantastic Four - Fantastic 4 (2015)Συνθέτης   

Hitman: Agent 47 - Hitman: Πράκτορας Νο. 47 (2015)Συνθέτης   

No Escape - Χωρίς Διέξοδο (2015)Συνθέτης   

The Gunman - The Gunman: Σε Θέση Βολής (2015)Συνθέτης   

The Night Before - Οι Παρτάκηδες (2015)Συνθέτης   

The Woman in Black 2: Angel of Death - Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Αγγελος του Θανάτου (2015)Συνθέτης   

True Story (2015)Συνθέτης   

Seventh Son - Εβδομος Γιος (2014)Συνθέτης   

The Drop - Η Συγκάλυψη (2014)Συνθέτης   

The Giver - Ο Φύλακας της Μνήμης (2014)Συνθέτης   

The Homesman - Μέχρι το Τέλος (2014)Συνθέτης   

The November Man - Ο Ανθρωπος του Νοέμβρη (2014)Συνθέτης   

A Good Day to Die Hard - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα (2013)Συνθέτης   

Carrie (2013)Συνθέτης   

Snowpiercer (2013)Συνθέτης   

The Wolverine - Γούλβεριν (2013)Συνθέτης   

Warm Bodies - Αγάπησα ενα Ζόμπι (2013)Συνθέτης   

World War Z - Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ (2013)Συνθέτης   

Deadfall - Ψυχρό Αίμα (2012)Συνθέτης   

The Sessions - Μαθήματα Ενηλικίωσης (2012)Συνθέτης   

The Woman in Black - Η Γυναίκα με τα Μαύρα (2012)Συνθέτης   

Trouble with the Curve - Τα Γυρίσματα της Ζωής (2012)Συνθέτης   

Scream 4 (2011)Συνθέτης   

Soul Surfer - Η Νικήτρια (2011)Συνθέτης   

The Sunset Limited - Το Τρένο της Λύτρωσης (2011)Συνθέτης   

The Thing - Η Απειλή (2011)Συνθέτης   

Don`t Be Afraid of the Dark - Μη Φοβάσαι το Σκοτάδι (2010)Συνθέτης   

Jonah Hex (2010)Συνθέτης   

My Soul to Take - Κλέφτης Ψυχών (2010)Συνθέτης   

Repo Men (2010)Συνθέτης   

In the Electric Mist - Καταιγίδα στην Ομίχλη (2009)Συνθέτης   

Knowing - Σκοτεινός Κώδικας (2009)Συνθέτης   

The Hurt Locker (2009)Συνθέτης  Academy Award Nominee

L`Ennemi Public n°1 - Υπ`Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 2ο (2008)Συνθέτης   

L`Instinct de Mort - Υπ`Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 1o (2008)Συνθέτης   

Max Payne (2008)Συνθέτης   

The Eye - Το Μάτι (2008)Συνθέτης   

3:10 to Yuma - Το Τελευταίο Τρένο για τη Γιούμα (2007)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Captivity - Η Εξαφάνιση (2007)Συνθέτης   

Live Free or Die Hard - Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0 (2007)Συνθέτης   

The Invisible - Ο Αόρατος (2007)Συνθέτης   

The Omen - Η Προφητεία (2006)Συνθέτης   

Underworld: Evolution - Underworld: Η Εξέλιξη (2006)Συνθέτης   

Cursed - Οι Καταραμένοι (2005)Συνθέτης   

Red Eye - Νυχτερινή Πτήση (2005)Συνθέτης   

The Three Burials of Melquiades Estrada - Οι Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράδα (2005)Συνθέτης   

xXx: State of the Union - xXx: Ο Απόλυτος Πράκτορας 2 (2005)Συνθέτης   

Flight of the Phoenix - Η Πτήση του Φοίνικα (2004)Συνθέτης   

Hellboy - Hellboy: Ο Ηρωας της Κόλασης (2004)Συνθέτης   

I, Robot - Εγώ, το Ρομπότ (2004)Συνθέτης   

Terminator 3: Rise of the Machines - Εξολοθρευτής 3: Η Εξέγερση των Μηχανών (2003)Συνθέτης   

Blade II (2002)Συνθέτης   

I Am Dina - I Am Dina: Αυτή Είναι η Ιστορία μου (2002)Συνθέτης   

Resident Evil (2002)Συνθέτης   

The Dangerous Lives of Altar Boys - Συμμορίες Ανηλίκων (2002)Συνθέτης   

The First $20 Million Is Always the Hardest - Το Κυνήγι της Επιτυχίας και Πώς να τα Πιάσετε Χοντρά! (2002)Συνθέτης   

Angel Eyes (2001)Συνθέτης   

Joy Ride - Ποτέ Μη Μιλάς σε Ξένους (2001)Συνθέτης   

Dracula 2000 (2000)Συνθέτης   

Scream 3 (2000)Συνθέτης   

The Crow: Salvation - Το Κοράκι: Η Λύτρωση (2000)Συνθέτης   

The Watcher (2000)Συνθέτης   

The Minus Man (1999)Συνθέτης   

54 - Στούντιο 54 (1998)Συνθέτης   

Halloween H20: 20 Years Later - Halloween H20 : Είκοσι Χρόνια Μετά (1998)Συνθέτης   

The Faculty - Η Εισβολή (1998)Συνθέτης   

Mimic (1997)Συνθέτης   

Scream 2 (1997)Συνθέτης   

Scream - Κραυγή Αγωνίας (1996)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.