• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Berenger, Tom



- Πραγματικό Όνομα:

Thomas Michael Moore


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Μαϊου 1949
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Alvaran, Patricia


- Φιλμογραφία:

Bad Country - Ανθρωποκυνηγητό (2014)Ηθοποιός ....Lutin Adams 

Reach Me - Αγγιξε Με (2014)Ηθοποιός ....Teddy 

Brake - Μυστικός Πράκτορας σε Παγίδα (2012)Ηθοποιός ....Ben Reynolds 

Faster (2010)Ηθοποιός ....δεσμοφύλακας 

Inception (2010)Ηθοποιός ....Browning 

Sinners and Saints (2010)Ηθοποιός ....Captain Trahan 

Breaking Point - Σε Οριακό Σημείο (2009)Ηθοποιός ....Steven Luisi 

D-Tox (2002)Ηθοποιός ....Hank 

Training Day - Ημέρα Εκπαίδευσης (2001)Ηθοποιός ....Stan Gursky 

A Murder of Crows - Τέλειο Εγκλημα (1998)Ηθοποιός ....Clifford Dubose 

Shadow of Doubt - Βάσιμες Υποψίες (1998)Ηθοποιός ....Jack Campioni 

The Gingerbread Man - Ο Ανθρωπος του Βάλτου (1998)Ηθοποιός ....Pete Randle 

The Substitute - Επικίνδυνος Αντικαταστάτης (1996)Ηθοποιός ....Jonathan Shale/James Smith 

Gettysburg (1993)Ηθοποιός ....αντιστράτηγος James Longstreet 

Sliver (1993)Ηθοποιός ....Jack Landsford 

At Play in the Fields of the Lord - Ελεύθερος στα Λιβάδια του Θεού (1991)Ηθοποιός ....Lewis Moon 

Shattered - Ανθρωπος Χωρίς Παρελθόν (1991)Ηθοποιός ....Dan Merrick 

The Field - Το Χωράφι (1990)Ηθοποιός ....Peter 

Born on the Fourth of July - Γεννημένος την 4η Ιουλίου (1989)Ηθοποιός ....λοχίας Hayes 

Betrayed - Το Στίγμα της Προδοσίας (1988)Ηθοποιός ....Gary Simmons 

Shoot to Kill - Φονική Καταδίωξη (1988)Ηθοποιός ....Jonathan Knox 

Someone to Watch Over Me - Κάποιος να Με Προσέχει (1987)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Mike Keegan 

Platoon - Πλατούν (1986)Ηθοποιός ....επιλοχίας Bob BarnesAcademy Award Nominee

The Big Chill - Η Μεγάλη Ανατριχίλα (1983)Ηθοποιός ....Sam Weber 

Butch and Sundance: The Early Days - Οι 2 Ληστές: Το Πέρασμα στην Παρανομία (1979)Ηθοποιός ....Butch Cassidy/Robert Leroy Parker 

Looking for Mr. Goodbar - Αναζητώντας τον Μίστερ Γκούντ-Μπαρ (1977)Ηθοποιός ....Gary 

The Sentinel - Τα Μυστηριώδη Εγκλήματα (1977)Ηθοποιός ....νέος ενοικιαστής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.