• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Berkeley, Xander



- Πραγματικό Όνομα:

Xander R. Berkeley


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Clarke, Sarah


- Φιλμογραφία:

LAbyrinth (2018)Ηθοποιός ....Edwards 

Proud Mary (2018)Ηθοποιός ....έμπορος ναρκωτικών 

Allegiant - Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση (2016)Ηθοποιός ....Phillip 

Solace - Το Χάρισμα (2015)Ηθοποιός ....Κος Ellis 

Small Time (2014)Ηθοποιός ....Chick 

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Ηθοποιός ....Δρ Thomas Casey 

Girl Walks Into a Bar - Στα Ιχνη του Δολοφόνου (2011)Ηθοποιός ....Moe 

Seeking Justice - Το Δίκιο σου το Παίρνεις με Αίμα (2011)Ηθοποιός ....αστυνόμος Durgan 

Faster (2010)Ηθοποιός ....αστυνόμος Mallory 

Kick-Ass (2010)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Vic Gigante 

Women in Trouble - Γυναίκες σε Ελεύθερη Πτώση (2009)Ηθοποιός ....Κος Frost 

Year One - Οι Γκαφατζήδες των Σπηλαίων (2009)Ηθοποιός ....ο βασιλιάς 

Taken - Η Αρπαγή (2008)Ηθοποιός ....Stuart St. John 

Fracture - Απόδειξη Ενοχής (2007)Ηθοποιός ....δικαστής Moran 

Seraphim Falls - Εχθροί για Πάντα (2006)Ηθοποιός ....McKenzy 

North Country - Ανιση Μάχη (2005)Ηθοποιός ....Arlen Pavich 

In Enemy Hands - U-Boat: Στα Χέρια του Εχθρού (2004)Ηθοποιός ....ναύαρχος Kentz 

Storytelling (2001)Ηθοποιός ....Κος DeMarco 

The Man from Elysian Fields - Συνοδός Κυριών (2001)Ηθοποιός ....Virgil Koster 

Shanghai Noon - Ο Κινέζος θα... Σφυρίξει Τρεις Φορές (2000)Ηθοποιός ....Nathan Van Cleef 

Timecode (2000)Ηθοποιός ....Evan Wantz 

Universal Soldier: The Return - Παγκόσμιος Στρατιώτης: Η Επιστροφή (1999)Ηθοποιός ....Δρ Dylan Cotner 

Ο Βυσσινόκηπος - The Cherry Orchard (1999)Ηθοποιός ....Yepihodov 

Air Force One (1997)Ηθοποιός ....πράκτορας Gibbs 

Amistad (1997)Ηθοποιός ....Hammond 

Gattaca - Γκάτακα (1997)Ηθοποιός ....Δρ Lamar 

One Night Stand - Εραστές για Μία Νύχτα (1997)Ηθοποιός ....φίλος του Charlie 

A Family Thing - Οικογενειακό Μυστικό (1996)Ηθοποιός ....ηλιοκαμένος άντρας 

Barb Wire (1996)Ηθοποιός ....Alexander Willis 

Bulletproof - Κωδικό Ονομα: Αλεξίσφαιρος (1996)Ηθοποιός ....Gentry 

If These Walls Could Talk - Ορκος Σιωπής (1996)Ηθοποιός ....John Barrows 

The Rock - Ο Βράχος (1996)Ηθοποιός ....Lonner 

Apollo 13 - Απόλλων 13 (1995)Ηθοποιός ....Henry Hurt 

Heat - Ενταση (1995)Ηθοποιός ....Ralph 

Leaving Las Vegas - Αφήνοντας το Λας Βέγκας (1995)Ηθοποιός ....ταξιτζής 

Safe (1995)Ηθοποιός ....Greg White 

A Few Good Men - Ζήτημα Τιμής (1992)Ηθοποιός ....λοχαγός Whitaker 

Candyman (1992)Ηθοποιός ....Trevor Lyle 

The Gun in Betty Lou`s Handbag - Ενα Οπλο στη Τσάντα της (1992)Ηθοποιός ....Κος Marchat 

Billy Bathgate - Μπίλι Μπαθγκέιτ (1991)Ηθοποιός ....Harvey Preston 

For the Boys (1991)Ηθοποιός ....Roberts 

Terminator 2: Judgment Day - Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης (1991)Ηθοποιός ....Todd Voight 

Internal Affairs - Βρώμικες Υποθέσεις (1990)Ηθοποιός ....Rudy Mohr 

The Grifters - Οι Κλέφτες (1990)Ηθοποιός ....αστυνόμος Pierson 

The Guardian - Ο Φύλακας του Σκότους (1990)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ 

The Rookie - Βάπτισμα Πυρός (1990)Ηθοποιός ....Ken Blackwell 

The Fabulous Baker Boys - Σχέσεις Πάθους (1989)Ηθοποιός ....Lloyd 

Walker - Γουόκερ ο Κατακτητής (1987)Ηθοποιός ....Byron Cole 

Sid and Nancy - Σιντ και Νάνσυ (1986)Ηθοποιός ....Bowery Snax 

Straight to Hell - Καλώς Ηρθατε στην Κόλαση (1986)Ηθοποιός ....ιεροκήρυκας McMahon 

Volunteers - Εθελοντές (1985)Ηθοποιός ....Kent Sutcliffe 

Mommie Dearest - Αποκαλύψεις για Μια Γυναίκα (1981)Ηθοποιός ....Christopher Crawford 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.