• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Billings, Earl



- Πραγματικό Όνομα:

Earl William Billings


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 04 Ιουλίου 1945
- Τόπος Γέννησης: Cleveland, Ohio, USA




- Φιλμογραφία:

Something New - Ενα κι Ενα Κάνουν... Τρία! (2006)Ηθοποιός ....Edmond McQueen 

Thank You for Smoking (2005)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Dupree 

Fat Albert (2004)Ηθοποιός ....Κος Mudfoot (φωνή) 

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Ηθοποιός ....Lenny Koron 

American Splendor (2003)Ηθοποιός ....Κος Boats 

Antwone Fisher - Η Ιστορία του Αντουάν Φίσερ (2002)Ηθοποιός ....James Elkins 

Con Air - Απόδραση στον Αέρα (1997)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Larger Than Life - Η Τεράστια Φίλη μου (1996)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

The Fan - Φανατικός (1996)Ηθοποιός ....Ιδιοκτήτης καταστήματος 

Crimson Tide - Κρίμσον Τάιντ (1995)Ηθοποιός ....Rick Marichek 

Jimmy Hollywood - Τζίμι Χόλιγουντ (1994)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

One False Move - Μια Λάθος Κίνηση (1992)Ηθοποιός ....John McFeely 

Stakeout - Οι Κοριοί (1987)Ηθοποιός ....αστυνόμος Giles 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.