• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Biziou, Peter






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Αυγούστου 1944
- Τόπος Γέννησης: Wales, UK




- Φιλμογραφία:

Derailed - Εκτός Τροχιάς (2005)Κινηματογραφιστής   

Ladies in Lavender - Ο Ξένος (2004)Κινηματογραφιστής   

Festival Express (2003)Κινηματογραφιστής   

Unfaithful - Απιστη (2002)Κινηματογραφιστής   

The Truman Show - Ζωντανή Μετάδοση (1998)Κινηματογραφιστής   

Richard III - Ριχάρδος ο 3ος (1995)Κινηματογραφιστής   

The Road to Wellville - Ο Εκκεντρικός Κος Κέλογκ (1994)Κινηματογραφιστής   

In the Name of the Father - Εις το Ονομα του Πατρός (1993)Κινηματογραφιστής   

City of Joy - Η Πόλη των Ονείρων (1992)Κινηματογραφιστής   

Damage - Μοιραίο Πάθος (1992)Κινηματογραφιστής   

Rosencrantz & Guildenstern Are Dead - Ο Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντενστερν Είναι Νεκροί (1990)Κινηματογραφιστής   

A World Apart - Ενας Κόσμος Χωριστά (1988)Κινηματογραφιστής   

Mississippi Burning - Ο Μισσισσιπής Καίγεται (1988)Κινηματογραφιστής  Academy Award Winner

Nine 1/2 Weeks - 9 1/2 Εβδομάδες (1986)Κινηματογραφιστής   

Another Country - Σχέσεις Προδοσίας (1984)Κινηματογραφιστής   

Pink Floyd The Wall - Πινκ Φλόυντ: Το Τείχος (1982)Κινηματογραφιστής   

Time Bandits - Υπέροχοι Ληστές και τα Κουλουβάχατα της Ιστορίας (1981)Κινηματογραφιστής   

Life of Brian - Ενας Προφήτης... Μα Τι Προφήτης! (1979)Κινηματογραφιστής   

Bugsy Malone - Ανήλικοι Ριφιφίδες (Μπάγκσι Μαλόουν) (1976)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.