• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bowie, David



- Πραγματικό Όνομα:

David Robert Hayward-Jones


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Ιανουαρίου 1947
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Hμερομηνία Θανάτου: 10 Ιανουαρίου 2016
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Iman

- Φιλμογραφία:

20 Feet from Stardom - Λίγα Μέτρα από τη Διασημότητα (2013)Ηθοποιός ....ο ίδιος (αρχείο) 

Bandslam - Κάντε στην Μπάντα (2009)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

August - Το Μεγάλο Ρίσκο (2008)Ηθοποιός ....Cyrus Ogilvie 

Arthur et les Minimoys - Ο Αρθουρ και οι Μινιμόι (2006)Ηθοποιός ....Maltazard (φωνή) 

Glastonbury (2006)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Prestige (2006)Ηθοποιός ....Nikola Tesla 

C.R.A.Z.Y. (2005)Συνθέτης   

The Nomi Song (2004)Ηθοποιός ....ο ίδιος (αρχείο) 

Zoolander - Ο Αρχοντας της Πασαρέλας (2001)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Filth and the Fury - Η Γοητεία της Οργής (2000)Ηθοποιός ....ο ίδιος (αρχείο) 

Everybody Loves Sunshine - Ολοι Θέλουν την Ησυχία τους (1999)Ηθοποιός ....Bernie 

Basquiat - Μπασκιά (1996)Ηθοποιός ....Andy Warhol 

Twin Peaks: Fire Walk with Me - Ο Υποπτος Κόσμος του Τουίν Πικς (1992)Ηθοποιός ....Phillip Jeffries 

The Last Temptation of Christ - Ο Τελευταίος Πειρασμός (1988)Ηθοποιός ....Πόντιος Πιλάτος 

Absolute Beginners - Οι Αρχάριοι (1986)Ηθοποιός ....Vendice Partners 

"Συνθέτης ....τραγούδια 

Labyrinth - Λαβύρινθος (1986)Ηθοποιός ....Jareth 

"Συνθέτης ....τραγούδια 

Into the Night - Κυνηγητό Μέσα στη Νύχτα (1985)Ηθοποιός ....Colin Morris 

Merry Christmas Mr. Lawrence - Καλά Χριστούγεννα, Κύριε Λώρενς (1983)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Jack `Strafer` Celliers 

The Hunger - Αίμα και Πάθος (1983)Ηθοποιός ....John Blaylock 

Yellowbeard - Το Αδελφάτο των 7 Θαλασσών (1983)Ηθοποιός ....Shark 

Christiane F.: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - Κρίστιαν Φ., στα 13 Πόρνη για Ναρκωτικά (1981)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

"Συνθέτης ....τραγούδια 

The Man Who Fell to Earth - Ο Ανθρωπος που Επεσε στη Γη (1976)Ηθοποιός ....Thomas Jerome Newton 

Ziggy Stardust and the Spiders from Mars - Ντέιβιντ Μπάουι: ο Σούπερσταρ (1973)Ηθοποιός ....ο ίδιος / Ziggy Stardust 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.