• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Brill, Jeanette






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Amityville: The Awakening - Amityville: Το Ξύπνημα (2017)Παραγωγός   

Get Out - Τρέξε! (2017)Παραγωγός   

Happy Death Day - Γενέθλια Θανάτου (2017)Παραγωγός   

Hush (2016)Παραγωγός   

In a Valley of Violence - Η Κοιλάδα της Βίας (2016)Παραγωγός   

Incarnate - Μετενσάρκωση (2016)Παραγωγός   

The Darkness - Στο Σκοτάδι (2016)Παραγωγός   

The Veil - Το Πέπλο (2016)Παραγωγός   

Viral - Πανδημία (2016)Παραγωγός   

Area 51 (2015)Διευθυντής Παραγωγής   

Curve - Μετά τη Στροφή (2015)Παραγωγός   

Insidious: Chapter 3 - Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3 (2015)Παραγωγός   

Jem and the Holograms - Jem and the Holograms: Ζωή Σαν Σουπερστάρ (2015)Παραγωγός   

Sinister 2 (2015)Παραγωγός   

The Boy Next Door (2015)Παραγωγός   

The Gift - Το Δώρο (2015)Παραγωγός   

The Lazarus Effect - Η Επιστροφή των Νεκρών (2015)Παραγωγός   

Visions - Οράματα (2015)Παραγωγός   

Stretch - Τρελή Κούρσα (2014)Παραγωγός   

The Purge: Anarchy - Κάθαρση: Αναρχία (2014)Παραγωγός   

The Town That Dreaded Sundown - Οταν Πέφτει το Σκοτάδι (2014)Παραγωγός   

Whiplash - Χωρίς Μέτρο (2014)Παραγωγός   

Dark Skies (2013)Παραγωγός   

Insidious: Chapter 2 - Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 (2013)Παραγωγός   

Plush - Βελούδινο Αγγιγμα (2013)Παραγωγός   

The Purge - Κάθαρση (2013)Παραγωγός   

Sinister (2012)Παραγωγός   

The Babymakers - Πώς να Ληστέψεις μια Τράπεζα... Σπέρματος (2012)Παραγωγός   

The Bay (2012)Διευθυντής Παραγωγής   

The Lords of Salem (2012)Διευθυντής Παραγωγής   

Paranormal Activity 3 - Μεταφυσική Δραστηριότητα 3 (2011)Παραγωγός   

Insidious - Παγιδευμένη Ψυχή (2010)Διευθυντής Παραγωγής   

Paranormal Activity 2 - Μεταφυσική Δραστηριότητα 2 (2010)Διευθυντής Παραγωγής   

Stolen Lives - Διπλή Δολοφονία (2009)Διευθυντής Παραγωγής   

Paranormal Activity - Μεταφυσική Δραστηριότητα (2007)Διευθυντής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.