• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Brover-Rabinovici, Yves















- Φιλμογραφία:

Le Fils de Jean - Οικογενειακός Φίλος (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

On a Failli Etre Amies (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Cornouaille (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Toutes nos Envies (2011)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Le Herisson - H Γοητεία του Σκαντζόχοιρου (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Welcome (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Comme les Autres - Baby Love (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Jardins en Automne - Κήποι του Φθινοπώρου (2006)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Je Vais Bien, ne t`en Fais Pas - Είμαι Καλά, Μη Σε Νοιάζει (2006)Σχεδιαστής Παραγωγής   

L`Equipier - Παράξενος Εραστής (2004)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Je Pense a Vous - Σας Σκέφτομαι (1992)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Et la Lumiere Fut - Κι Εγένετο Φως (1989)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Urs al-Jalil - Γάμος στη Γαλιλαία (1987)Σχεδιαστής Παραγωγής