• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Buckley, Betty



- Πραγματικό Όνομα:

Betty Lynn Buckley


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 03 Ιουλίου 1947
- Τόπος Γέννησης: Fort Worth, Texas, USA
- Ύψος: 168 cm.



- Φιλμογραφία:

Split - Διχασμένος (2016)Ηθοποιός ....Δρ Karen Fletcher 

The Happening - Το Συμβάν (2008)Ηθοποιός ....Κα Jones 

Simply Irresistible - Ακαταμάχητη (1999)Ηθοποιός ....θεία Stella 

Wyatt Earp - Γουάιατ Ερπ (1994)Ηθοποιός ....Virginia Earp 

Another Woman - Μια Αλλη Γυναίκα (1988)Ηθοποιός ....Kathy 

Frantic - Φράντικ (1988)Ηθοποιός ....Sondra Walker 

Tender Mercies - Τρυφερές Σχέσεις (1983)Ηθοποιός ....Dixie Scott 

Carrie - Κάρι, Εκρηξη Οργής (1976)Ηθοποιός ....Δις Collins 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.