• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Burian-Mohr, Christopher















- Φιλμογραφία:

Cowboys & Aliens (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Dinner for Schmucks - Δείπνο Πανηλιθίων (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Book of Eli - Ο Εκλεκτός (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Bedtime Stories - Ιστορίες για Καληνύχτα (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Get Smart (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Spider-Man 3 (2007)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Christmas with the Kranks - Χριστούγεννα με το... Ζόρι! (2004)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Terminal (2004)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Last Samurai - Ο Τελευταίος Σαμουράι (2003)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Time Machine - Η Μηχανή του Χρόνου (2002)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The 6th Day - Η 6η Μέρα (2000)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Flintstones in Viva Rock Vegas - Φλινστόουνς: Βίβα Ροκ Βέγκας (2000)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Story of Us - Η Ιστορία της Ζωής μας (1999)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Amistad (1997)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Tin Cup - Το Επαθλο (1996)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Batman Forever - Μπάτμαν για Πάντα (1995)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Flintstones - Οι Φλίντστοουνς (1994)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Rocketeer - Οι Περιπέτειες του Rocketeer (1991)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Arachnophobia - Αραχνοφοβία (1990)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Always - Για Πάντα (1989)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Karate Kid, Part III - Καράτε Κιντ 3 (1989)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Twins - Οι Δίδυμοι (1988)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Someone to Watch Over Me - Κάποιος να Με Προσέχει (1987)Καλλιτεχνικός Διευθυντής