• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Burke, Robert John



- Πραγματικό Όνομα:

John Burke


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Σεπτεμβρίου 1960
- Τόπος Γέννησης: Washington Heights, New York, USA
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

True Story (2015)Ηθοποιός ....Greg Ganley 

Ned Rifle (2014)Ηθοποιός ....Chet 

2 Guns (2013)Ηθοποιός ....Jessup 

Safe - Ο Προστάτης (2012)Ηθοποιός ....αστυνόμος Wolf 

Limitless - Απόλυτη Ευφυΐα (2011)Ηθοποιός ....Pierce 

Brooklyn`s Finest - Η Σκοτεινή Πλευρά του Νόμου (2009)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Miracle at St. Anna (2008)Ηθοποιός ....στρατηγός Ned Almond 

Fast Track - Ο Πρώην (2006)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης 

The OH in Ohio - Το Ωχ στο Οχάιο (2006)Ηθοποιός ....Binky Taylor 

Good Night, and Good Luck. - Καληνύχτα, και Καλή Τύχη (2005)Ηθοποιός ....Charlie Mack 

Hide and Seek - Το Κρυφτό (2005)Ηθοποιός ....Steven 

Munich - Μόναχο (2005)Ηθοποιός ....Αμερικανός 

Connie and Carla - Κόνι και Κάρλα (2004)Ηθοποιός ....Rudy 

Confessions of a Dangerous Mind - Εξομολογήσεις ενός Επικίνδυνου Μυαλού (2002)Ηθοποιός ....Jenks 

No Such Thing - Η Εξέλιξη του Ανθρώπινου Γένους (2001)Ηθοποιός ....το τέρας 

Cop Land (1997)Ηθοποιός ....αστυνόμος V 

Thinner - Αδυναμία (1996)Ηθοποιός ....Billy Halleck 

Flirt (1995)Ηθοποιός ....άντρας σε τουαλέτες 

A Far Off Place - Κυνηγητό στη Μαύρη Ηπειρο (1993)Ηθοποιός ....Paul Parker 

Heaven & Earth - Ουρανός και Γη (1993)Ηθοποιός ....Paul 

RoboCop 3 - Ρόμποκοπ 3 (1993)Ηθοποιός ....RoboCop 

Tombstone - Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο (1993)Ηθοποιός ....Frank McLaury 

Simple Men (1992)Ηθοποιός ....Bill McCabe 

Rambling Rose - Σκάνδαλο στη Μικρή Πόλη (1991)Ηθοποιός ....Dave Wilkie 

The Unbelievable Truth - Η Απίστευτη Αλήθεια (1989)Ηθοποιός ....Josh Hutton 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.