• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Burton, Tony



- Πραγματικό Όνομα:

Anthony Burton


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Μαρτίου 1937
- Τόπος Γέννησης: Flint, Michigan, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 25 Φεβρουαρίου 2016
- Ύψος: 183 cm.


- Φιλμογραφία:

Rocky Balboa (2006)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 

Shade - Το Καρέ της Απάτης (2003)Ηθοποιός ....Fedora 

Hook - Κάπταιν Χουκ (1991)Ηθοποιός ....Bill Jukes 

Rocky V - Ρόκυ, η Γιγαντομαχία (1990)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 

Rocky IV - Ρόκυ Νο 4 (1985)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 

Rocky III - Ρόκυ Νο 3: Ο Θρίαμβος (1982)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 

The Toy - Ο Κούκλος (1982)Ηθοποιός ....Stanley 

Inside Moves (1980)Ηθοποιός ....Lucius 

Stir Crazy - Τώρα... Δεν Μας Σταματάει Τίποτα! (1980)Ηθοποιός ....κρατούμενος 

The Shining - Η Λάμψη (1980)Ηθοποιός ....Larry Durkin 

Rocky II - Ρόκυ Νο 2 (1979)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 

Assault on Precinct 13 - Ο Σταθμός 13 Δέχεται Επίθεση (1976)Ηθοποιός ....Wells 

Rocky - Ρόκυ, τα Χρυσά Γάντια (1976)Ηθοποιός ....Tony `Duke` Evers 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.