• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Campbell, Malcolm















- Φιλμογραφία:

Columbus Circle (2012)Μοντάζ   

Middle Men - Επιχείρηση: Σεξ (2009)Μοντάζ   

Hot Rod - Βλακασκαντέρ (2007)Μοντάζ   

Local Color - Χρώματα Ζωής (2006)Μοντάζ   

Son of the Mask - Μάσκα Junior (2005)Μοντάζ   

Scary Movie 3 (2003)Μοντάζ   

Shanghai Knights - Οι Ιππότες της Σαγκάης (2003)Μοντάζ   

Stealing Harvard - Απατεώνες για Πτυχίο (2002)Μοντάζ   

Double Take - Διπλός Μπελάς (2001)Μοντάζ   

Keeping the Faith - Πιστά Ερωτευμένοι (2000)Μοντάζ   

My Favorite Martian - Ο Αγαπημένος μου Αρειανός (1999)Μοντάζ   

Home Alone 3 - Μόνος στο Σπίτι 3 (1997)Μοντάζ   

Nothing to Lose - Τι Είχαμε, Τι Χάσαμε (1997)Μοντάζ   

Ace Ventura: When Nature Calls - Χαμός στη Ζούγκλα (1995)Μοντάζ   

Richie Rich - Το Πλουσιόπαιδο (1994)Μοντάζ   

Freaked (1993)Μοντάζ   

Hot Shots! Part Deux - Στραβοί Πιλότοι! Μέρος Ντέφτερον (1993)Μοντάζ   

Wayne`s World 2 - Ο Απίθανος Κόσμος του Γουέιν 2 (1993)Μοντάζ   

Brain Donors - Τρεις Τρελοί Υπερεγκέφαλοι (1992)Μοντάζ   

Wayne`s World - Ο Απίθανος Κόσμος του Γουέιν (1992)Μοντάζ   

Nothing But Trouble - 10 Τόνοι Μπελάδες (1991)Μοντάζ   

Coming to America - Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα (1988)Μοντάζ   

iThree Amigos! - Οι 3 Αμίγκος (1986)Μοντάζ   

Into the Night - Κυνηγητό Μέσα στη Νύχτα (1985)Μοντάζ   

Spies Like Us - Οι Κατάσκοποι που Ηρθαν από τη Ζέστη (1985)Μοντάζ   

Trading Places - Πολυθρόνα για Δύο (1983)Μοντάζ   

Twilight Zone: The Movie - Επόμενος Σταθμός: Η Ζώνη του Λυκόφωτος (1983)Μοντάζ   

An American Werewolf in London - Ενας Λυκάνθρωπος στο Λονδίνο (1981)Μοντάζ