• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chapman, Michael






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Νοεμβρίου 1935
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Σύζυγος: Jones, Amy Holden



- Φιλμογραφία:

Side by Side (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Bridge to Terabithia - Η Γέφυρα για την Τεραμπίθια (2007)Κινηματογραφιστής   

Hoot - Μικροί Σωτήρες (2006)Κινηματογραφιστής   

Eulogy - Μια Τρελή Τρελή... Κηδεία! (2004)Κινηματογραφιστής   

House of D - Η Συμφιλίωση (2004)Ηθοποιός ....θυρωρός 

"Κινηματογραφιστής   

Suspect Zero - Υποπτος Μηδέν (2004)Κινηματογραφιστής   

Evolution - Εξέλιξη (2001)Ηθοποιός ....σερίφης Long 

"Κινηματογραφιστής   

The Watcher (2000)Κινηματογραφιστής   

The Story of Us - Η Ιστορία της Ζωής μας (1999)Ηθοποιός ....σερβιτόρος 

"Κινηματογραφιστής   

Six Days Seven Nights - Εξι Μέρες, Επτά Νύχτες (1998)Ηθοποιός ....μηχανικός 

"Κινηματογραφιστής   

Primal Fear - Φόβος Ενστίκτου (1996)Κινηματογραφιστής   

Space Jam - Διαστημικά Καλάθια (1996)Κινηματογραφιστής   

Rising Sun - Ανατέλλων Ηλιος (1993)Ηθοποιός ....Fred Hoffman 

"Κινηματογραφιστής   

The Fugitive - Ο Φυγάς (1993)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Doc Hollywood (1991)Κινηματογραφιστής   

Kindergarten Cop - Ο Μπάτσος του Θηριοτροφείου (1990)Ηθοποιός ....πυροσβέστης 

"Κινηματογραφιστής   

Quick Change - Πάρε το Χαρτί και Τρέχα (1990)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

"Κινηματογραφιστής   

Ghostbusters II - Γκόστμπαστερς 2 (1989)Κινηματογραφιστής   

The Abyss - Η Αβυσσος (1989)Ηθοποιός ....Δρ Berg 

Scrooged - Πάρτυ Φαντασμάτων (1988)Κινηματογραφιστής   

Shoot to Kill - Φονική Καταδίωξη (1988)Ηθοποιός ....δικηγόρος 

"Κινηματογραφιστής   

The Lost Boys - Τα Παιδιά της Νύχτας (1987)Κινηματογραφιστής   

The Clan of the Cave Bear - Η Αμαζόνα της Χαμένης Φυλής (1986)Σκηνοθετης   

All the Right Moves - Τομ Κρουζ, ο Ασυγκράτητος (1983)Σκηνοθετης   

The Man with Two Brains - Ζητείται Πονηρός Εγκέφαλος για... Σεξ (1983)Κινηματογραφιστής   

Dead Men Don`t Wear Plaid (1982)Κινηματογραφιστής   

Raging Bull - Οργισμένο Είδωλο (1980)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

The Wanderers - Ατίθασοι Μαχητές (1979)Κινηματογραφιστής   

Invasion of the Body Snatchers - Μακάβρια Εισβολή (1978)Κινηματογραφιστής   

The Last Waltz - Ραντεβού με τ` Αστέρια της Ποπ (1978)Κινηματογραφιστής   

Taxi Driver - Ο Ταξιτζής (1976)Κινηματογραφιστής   

The Front - Η Βιτρίνα (1976)Κινηματογραφιστής   

The Last Detail - Το Τελευταίο Απόσπασμα (1973)Ηθοποιός ....οδηγός ταξί 

"Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.