• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chasin, Liza






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Baby Driver (2017)Παραγωγός   

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος (2017)Παραγωγός   

Bridget Jones`s Baby - Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (2016)Παραγωγός   

Everest - Εβερεστ (2015)Παραγωγός   

The Danish Girl - Το Κορίτσι από τη Δανία (2015)Παραγωγός   

The Program - Το Πρόγραμμα (2015)Παραγωγός   

We Are Your Friends (2015)Παραγωγός   

The Theory of Everything - Η Θεωρία των Πάντων (2014)Παραγωγός   

Closed Circuit - Επικίνδυνο Κύκλωμα (2013)Παραγωγός   

I Give It a Year - Ενας Χρόνος Είναι Αρκετός (2013)Παραγωγός   

The World`s End - Το Τέλος του Κόσμου (2013)Παραγωγός   

Big Miracle - Το Θαύμα της Αλάσκας (2012)Παραγωγός   

Contraband - Το Τελικό Χτύπημα (2012)Παραγωγός   

Les Miserables - Οι Αθλιοι (2012)Παραγωγός   

Johnny English Reborn - Johnny English: Η Επιστροφή (2011)Παραγωγός   

Paul (2011)Παραγωγός   

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Παραγωγός   

Green Zone - Ουδέτερη Ζώνη (2010)Παραγωγός   

Nanny McPhee and the Big Bang - Η Νάννι ΜακΦι και ο Μεγάλος Σαματάς (2010)Παραγωγός   

Senna (2010)Παραγωγός   

State of Play - Η Κατάσταση των Πραγμάτων (2009)Παραγωγός   

The Boat That Rocked - Ράδιο... Κύματα (2009)Παραγωγός   

Definitely, Maybe - Σίγουρα, Ισως... (2008)Παραγωγός   

Frost/Nixon - Frost/Nixon: Η Αναμέτρηση (2008)Παραγωγός   

Atonement - Εξιλέωση (2007)Παραγωγός   

Elizabeth: The Golden Age - Elizabeth: Η Χρυσή Εποχή (2007)Παραγωγός   

Mr. Bean`s Holiday - Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές (2007)Παραγωγός   

Catch a Fire - Πύρινοι Δρόμοι (2006)Παραγωγός   

Smokin` Aces - Ασσος στο Μανίκι (2006)Παραγωγός   

United 93 - Πτήση 93 (2006)Παραγωγός   

Nanny McPhee - Νάνι ΜακΦι: Η Μαγική Νταντά (2005)Παραγωγός   

Pride & Prejudice - Περηφάνια και Προκατάληψη (2005)Παραγωγός   

The Interpreter - Η Διερμηνέας (2005)Παραγωγός   

Bridget Jones: The Edge of Reason - Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (2004)Παραγωγός   

Thunderbirds (2004)Παραγωγός   

Wimbledon - Ερωτας με την Πρώτη Μπαλιά (2004)Παραγωγός   

Johnny English (2003)Παραγωγός   

Love Actually - Αγάπη Είναι... (2003)Παραγωγός   

Ned Kelly - Η Συμμορία του Νεντ Κέλι (2003)Παραγωγός   

Thirteen - Δεκατριών (2003)Παραγωγός   

40 Days and 40 Nights - 40 Μέρες και 40 Νύχτες (2002)Παραγωγός   

About a Boy - Για Ενα Αγόρι (2002)Παραγωγός   

The Guru - Ο Γκουρού (2002)Παραγωγός   

Bridget Jones`s Diary - Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς (2001)Παραγωγός   

Captain Corelli`s Mandolin - Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι (2001)Παραγωγός   

High Fidelity (2000)Παραγωγός   

Elizabeth (1998)Παραγωγός   

The Hi-Lo Country - Η Πόλη του Πάθους (1998)Παραγωγός   

The Borrowers - Οι Τρακαδόροι (1997)Παραγωγός   

The MatchMaker - Το Προξενιό (1997)Παραγωγός   

French Kiss (1995)Παραγωγός   

Moonlight and Valentino - Ερωτας στο Φως του Φεγγαριού (1995)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.