• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chinlund, Nick



- Πραγματικό Όνομα:

Zareh Nicholas Chinlund


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Νοεμβρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 189 cm.



- Φιλμογραφία:

Close Range (2015)Ηθοποιός ....σερίφης Jasper Calloway 

Need for Speed (2014)Ηθοποιός ....αστυνόμος Lejeune 

The Chameleon - Κλεμμένη Ταυτότητα (2010)Ηθοποιός ....Mitch 

Felon - Ο Κατάδικος (2008)Ηθοποιός ....αστυνόμος Roberts 

The Onion Movie - News Movie (2008)Ηθοποιός ....Bryce Brand 

Ultraviolet (2006)Ηθοποιός ....Ferdinand Daxus 

The Legend of Zorro - Ο Θρύλος του Ζορό (2005)Ηθοποιός ....Jacob McGivens 

The Chronicles of Riddick - Τα Χρονικά του Σκότους (2004)Ηθοποιός ....Alexander Toombs 

Tears of the Sun - Τα Δάκρυα του Ηλιου (2003)Ηθοποιός ....Michael `Slo` Slowenski 

Below - Below: Τρόμος στα Βάθη της Θάλασσας (2002)Ηθοποιός ....αρχηγος 

Training Day - Ημέρα Εκπαίδευσης (2001)Ηθοποιός ....Tim 

The Kid - Για Πάντα Παιδί (2000)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Con Air - Απόδραση στον Αέρα (1997)Ηθοποιός ....Billy Bedlam 

Mr. Magoo - Μίστερ Μαγκού (1997)Ηθοποιός ....Bob Morgan 

Eraser - Απόλυτη Διαγραφή (1996)Ηθοποιός ....πράκτορας Calderon 

Bad Girls - Κακά Κορίτσια (1994)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ O`Brady 

Joshua Tree - Ενέδρα στο Τζόσουα Τρι (1993)Ηθοποιός ....υπαστυνόμος Tomay 

Lethal Weapon 3 - Φονικό Οπλο 3 (1992)Ηθοποιός ....Hatchett 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.