• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Clarke, Julian






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 03 Σεπτεμβρίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Vancouver, British Columbia, Canada




- Φιλμογραφία:

Deadpool (2016)Μοντάζ   

Chappie (2015)Μοντάζ   

Project Almanac - Almanac: Η Μηχανή του Χρόνου (2014)Μοντάζ   

Elysium (2013)Μοντάζ   

The Thing - Η Απειλή (2011)Μοντάζ   

The Whistleblower - Επικίνδυνη Σιωπή (2010)Μοντάζ   

District 9 (2009)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Postal (2007)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.