• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22295
  • Αριθμός συν/τών: 759806
  • Πρόγραμμα 249 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Close, Glenn






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Μαρτίου 1947
- Τόπος Γέννησης: Greenwich, Connecticut, USA
- Ύψος: 165 cm.
- Σύζυγος: Shaw, David


- Φιλμογραφία:

Crooked House - Δέκα Υποπτοι για Φόνο (2017)Ηθοποιός ....λαίδη Edith 

Father Figures - Μπάσταρδοι (2017)Ηθοποιός ....Helen Baxter 

Seven Sisters - Τι Συνέβη στη Δευτέρα (2017)Ηθοποιός ....Nicolette Cayman 

The Wife (2017)Ηθοποιός ....Joan Castleman 

The Wilde Wedding (2017)Ηθοποιός ....Eve Wilde 

The Girl with All the Gifts (2016)Ηθοποιός ....Δρ Caroline Caldwell 

Warcraft - Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων (2016)Ηθοποιός ....Alodi 

Anesthesia (2015)Ηθοποιός ....Marcia Zarrow 

The Great Gilly Hopkins - Η Τρομερή Γκίλυ (2015)Ηθοποιός ....Nonnie Hopkins 

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Ηθοποιός ....Arlene Bloom 

Guardians of the Galaxy - Φύλακες του Γαλαξία (2014)Ηθοποιός ....Nova Prime Irani Rael 

Low Down - Η Πτώση ενός Θρύλου (2014)Ηθοποιός ....Gram 

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....η ίδια 

Albert Nobbs (2011)Ηθοποιός ....Albert NobbsAcademy Award Nominee

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Hoodwinked Too! Hood VS. Evil - Κοκκινοσκουφίτσα 2: Σκουφίτσα Εναντίον Κακών (2011)Ηθοποιός ....γιαγιάκα Puckett (φωνή) 

Evening - Η Τελευταία Νύχτα (2007)Ηθοποιός ....Κα Wittenborn 

Heights - Μια Νύχτα στο Μανχάταν (2005)Ηθοποιός ....Diana 

Hoodwinked! - Κοκκινοσκουφίτσα (2005)Ηθοποιός ....γιαγιάκα Puckett (φωνή) 

Nine Lives - Εννέα Ζωές (2005)Ηθοποιός ....Maggie 

Tarzan II - Ταρζάν 2 (2005)Ηθοποιός ....Kala (φωνή) 

The Chumscrubber - Σχέδιο Απαγωγής (2005)Ηθοποιός ....Carrie Johnson 

The Stepford Wives - Οι Γυναίκες του Στέπφορντ (2004)Ηθοποιός ....Claire Wellington 

Le Divorce (2003)Ηθοποιός ....Olivia Pace 

The Safety of Objects - Αληθινές, Προσωπικές Σχέσεις (2001)Ηθοποιός ....Esther Gold 

102 Dalmatians - Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας (2000)Ηθοποιός ....Cruella de Vil 

Cookie`s Fortune - Γυρίσματα της Τύχης (1999)Ηθοποιός ....Camille Dixon 

Tarzan - Ταρζάν (1999)Ηθοποιός ....Kala (φωνή) 

Things You Can Tell Just by Looking at Her - Εξι Γυναίκες Εξομολογούνται (1999)Ηθοποιός ....Δρ Elaine Keener 

Air Force One (1997)Ηθοποιός ....αντιπρόεδρος Kathryn Bennett 

In & Out (1997)Ηθοποιός ....η ίδια 

In the Gloaming - Στο Λυκόφως της Ζωής (1997)Ηθοποιός ....Janet 

Paradise Road - Ο Δρόμος του Παραδείσου (1997)Ηθοποιός ....Adrienne Pargiter 

101 Dalmatians - Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, Ολοζώντανα (1996)Ηθοποιός ....Cruella de Vil 

Mars Attacks! - Οι Αρειανοί Επιτίθενται! (1996)Ηθοποιός ....Marsha Dale 

Mary Reilly - Μαίρη Ράιλι (1996)Ηθοποιός ....Κα Farraday 

Anne Frank Remembered (1995)Ηθοποιός ....αναγνώστρια 

The Paper - Το Πρωτοσέλιδο (1994)Ηθοποιός ....Alicia Clark 

The House of the Spirits - Το Σπίτι των Πνευμάτων (1993)Ηθοποιός ....Ferula Trueba 

Hook - Κάπταιν Χουκ (1991)Ηθοποιός ....Gutless 

Meeting Venus - Συνάντηση με την Αφροδίτη (1991)Ηθοποιός ....Karin Anderson 

Hamlet - Αμλετ (1990)Ηθοποιός ....Gertrude 

Reversal of Fortune - Το Γύρισμα της Τύχης (1990)Ηθοποιός ....Sunny von Bulow 

Immediate Family - Οικογένεια από Δεύτερο Χέρι (1989)Ηθοποιός ....Linda Spector 

Dangerous Liaisons - Επικίνδυνες Σχέσεις (1988)Ηθοποιός ....μαρκησία Isabelle de MerteuilAcademy Award Nominee

Fatal Attraction - Ολέθρια Σχέση (1987)Ηθοποιός ....Alexandra `Alex` ForrestAcademy Award Nominee

Jagged Edge - Η Ακρη του Νήματος (1985)Ηθοποιός ....Teddy Barnes 

Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes - Γκρέιστοουκ: Ο Θρύλος του Ταρζάν, Αρχοντα της Ζούγκλας (1984)Ηθοποιός ....Jane Porter (φωνή) 

The Natural - Ο Καλύτερος (1984)Ηθοποιός ....Iris GainesAcademy Award Nominee

The Big Chill - Η Μεγάλη Ανατριχίλα (1983)Ηθοποιός ....Sarah CooperAcademy Award Nominee

The World According to Garp - Ο Αλλόκοτος Κόσμος του Γκαρπ (1982)Ηθοποιός ....Jenny FieldsAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.