• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cohen, Emory



- Πραγματικό Όνομα:

Emory Isaac Cohen


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Μαρτίου 1990
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 171 cm.



- Φιλμογραφία:

Lords of Chaos (2018)Ηθοποιός ....Varg 

Shot Caller - Εκτελεστής (2017)Ηθοποιός ....Howie 

War Machine (2017)Ηθοποιός ....Willy Dunne 

Detour (2016)Ηθοποιός ....Johnny Ray 

The Duel - Η Μονομαχία (2016)Ηθοποιός ....Isaac 

Vincent N Roxxy (2016)Ηθοποιός ....JC 

Brooklyn (2015)Ηθοποιός ....Antonio `Tony` Fiorello 

Stealing Cars - Κλέφτης Αυτοκινήτων (2015)Ηθοποιός ....Billy Wyatt 

The Gambler - Ο Τζογαδόρος (2014)Ηθοποιός ....Dexter 

All Is Bright - Ενα Δέντρο Δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (2013)Ηθοποιός ....Lou 

The Place Beyond the Pines - Στο Τέλος του Δρόμου (2012)Ηθοποιός ....AJ 

Afterschool (2008)Ηθοποιός ....Trevor 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.