• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Collette, Toni



- Πραγματικό Όνομα:

Antonia Collette


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Νοεμβρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Sydney, New South Wales, Australia
- Ύψος: 173 cm.
- Σύζυγος: Galafassi, Dave


- Φιλμογραφία:

Hereditary - Η Διαδοχή (2018)Ηθοποιός ....Annie Graham 

Madame - Κυρία από Τύχη (2017)Ηθοποιός ....Anne Fredericks 

Please Stand By (2017)Ηθοποιός ....Scottie 

The Yellow Birds (2017)Ηθοποιός ....Amy Bartle 

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Ηθοποιός ....Emily Knowles 

xXx: Return of Xander Cage - xXx: Επανεκκίνηση (2017)Ηθοποιός ....Jane Marke 

Imperium - Αυτοκρατορία (2016)Ηθοποιός ....Angela Zamparo 

Krampus - Krampus ο Δαίμονας (2015)Ηθοποιός ....Sarah 

Miss You Already - Μου Λείπεις Ηδη (2015)Ηθοποιός ....Milly 

A Long Way Down - Πέντε Δευτερόλεπτα στο Κενό (2014)Ηθοποιός ....Maureen 

Glassland - Γυάλινη Χώρα (2014)Ηθοποιός ....Jean 

Hector and the Search for Happiness - Το Μυστικό της Ευτυχίας (2014)Ηθοποιός ....Agnes 

Tammy (2014)Ηθοποιός ....Missi Jenkins 

The Boxtrolls - Τα Τερατοκουτάκια (2014)Ηθοποιός ....λαίδη Portley-Rind (φωνή) 

Enough Said - Εκεί που Δεν το Περιμένεις (2013)Ηθοποιός ....Sarah 

Lucky Them (2013)Ηθοποιός ....Ellie Klug 

The Way Way Back (2013)Ηθοποιός ....Pam 

Hitchcock - Χίτσκοκ (2012)Ηθοποιός ....Peggy Robertson 

Jesus Henry Christ (2012)Ηθοποιός ....Patricia Herman 

Mental (2012)Ηθοποιός ....Shaz 

Foster - Δώρο Εξ Ουρανού (2011)Ηθοποιός ....Zooey 

Fright Night - Νύχτα Τρόμου (2011)Ηθοποιός ....Jane Brewster 

Mary and Max - Μαίρη και Μαξ (2009)Ηθοποιός ....Mary Daisy Dinkle (φωνή) 

How to Lose Friends & Alienate People - Πώς να Χάσεις τους Φίλους σου (2008)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Black Balloon - Το Μαύρο Μπαλόνι (2008)Ηθοποιός ....Maggie Mollison 

"Παραγωγός   

Evening - Η Τελευταία Νύχτα (2007)Ηθοποιός ....Nina Mars 

Nothing Is Private - Ταμπού (2007)Ηθοποιός ....Melina Hines 

Like Minds - Παράλληλα Μυαλά (2006)Ηθοποιός ....Sally Rowe 

"Παραγωγός   

Little Miss Sunshine (2006)Ηθοποιός ....Sheryl Hoover 

The Dead Girl - Το Νεκρό Κορίτσι (2006)Ηθοποιός ....Arden 

The Night Listener - Ψίθυροι στο Σκοτάδι (2006)Ηθοποιός ....Donna D. Logand 

In Her Shoes - Ελα στη Θέση Μου (2005)Ηθοποιός ....Rose Feller 

Connie and Carla - Κόνι και Κάρλα (2004)Ηθοποιός ....Carla 

The Last Shot - Η Τελευταία Σφαίρα (2004)Ηθοποιός ....Emily French 

Japanese Story - Αντιθέσεις (2003)Ηθοποιός ....Sandy Edwards 

About a Boy - Για Ενα Αγόρι (2002)Ηθοποιός ....Fiona Brewer 

Changing Lanes - Σε Αντίθετο Ρεύμα (2002)Ηθοποιός ....Michelle 

The Hours - Οι Ωρες (2002)Ηθοποιός ....Kitty 

Dinner with Friends - Δείπνο με Φίλους (2001)Ηθοποιός ....Beth 

Shaft - Shaft, ο Μαύρος Πάνθηρας (2000)Ηθοποιός ....Diane Palmieri 

8 ½ Women (1999)Ηθοποιός ....Griselda/αδελφή Concordia 

The Sixth Sense - Η Εκτη Αίσθηση (1999)Ηθοποιός ....Lynn SearAcademy Award Nominee

Velvet Goldmine (1998)Ηθοποιός ....Mandy Slade 

Clockwatchers - Κορίτσια με Χρόνο (1997)Ηθοποιός ....Iris Chapman 

Emma - Εμμα (1996)Ηθοποιός ....Harriet Smith 

The Pallbearer - Ραντεβού Μετά την Κηδεία (1996)Ηθοποιός ....Cynthia 

Muriel`s Wedding - Η Μίριελ Παντρεύεται (1994)Ηθοποιός ....Muriel Heslop 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.