• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Collins, John






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Οκτωβρίου 1974
- Τόπος Γέννησης: East Lansing, Michigan, USA




- Φιλμογραφία:

Forever My Girl (2018)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Please Stand By (2017)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Cell - Το Κινητό (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Passengers (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Spectral (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Accountant - Ο Λογιστής (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

How to Make Love Like an Englishman - Πώς να Κάνετε Ερωτα Σαν Εγγλέζος (2015)Σχεδιαστής Παραγωγής   

A Merry Friggin` Christmas - Τα Πιο Τρελά Χριστούγεννα (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Hunger Games: Catching Fire - The Hunger Games: Φωτιά (2013)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

The Hunger Games - Αγώνες Πείνας (2012)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Jack and Jill - Ο Jack & η Jill (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Just Go with It - Σύζυγος για Ενοικίαση (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Son of Morning (2011)Σχεδιαστής Παραγωγής   

All`s Faire in Love - Στον Ερωτα Ολα Επιτρέπονται (2009)Σχεδιαστής Παραγωγής   

You Don`t Mess with the Zohan - Ζόχαν: Πράκτορας Υψηλής Κομμωτικής (2008)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Boogeyman 2 - Εφιάλτης 2 (2007)Σχεδιαστής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.