• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cook, Rachael Leigh






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 04 Οκτωβρίου 1979
- Τόπος Γέννησης: Minneapolis, Minnesota, USA
- Ύψος: 157 cm.
- Σύζυγος: Gillies, Daniel


- Φιλμογραφία:

The Family Tree (2011)Ηθοποιός ....Rachel Levy 

Falling Up - Το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας (2009)Ηθοποιός ....Caitlin O`Shea 

The Lodger - Ο Ενοικος (2009)Ηθοποιός ....Amanda 

Blonde Ambition - Μια Ξανθιά στη Νέα Υόρκη (2007)Ηθοποιός ....Haley 

Descent (2007)Ηθοποιός ....Allison 

Nancy Drew - Νάνσυ Ντρου (2007)Ηθοποιός ....Jane Brighton 

The Final Season (2007)Ηθοποιός ....Polly Hudson 

11:14 (2003)Ηθοποιός ....Cheri 

Scorched - Υποψήφιοι Ληστές (2003)Ηθοποιός ....Shmally 

Antitrust - Anti Trust (2001)Ηθοποιός ....Lisa Calighan 

Blow Dry - Τρίχες (2001)Ηθοποιός ....Christina Robertson 

Get Carter - Συλλάβετε τον Κάρτερ (2000)Ηθοποιός ....Doreen 

She`s All That - Το Κορίτσι των Ονείρων σας (1999)Ηθοποιός ....Laney Boggs 

The Bumblebee Flies Anyway - Ενοχη Μνήμη (1999)Ηθοποιός ....Cassie 

Living Out Loud - Η Φωνή της Καρδιάς (1998)Ηθοποιός ....Judith (νεαρή) 

The House of Yes - Το Σπίτι της Σιωπής (1997)Ηθοποιός ....Jacqueline `Jackie-O` Pascal (νεαρή) 

The Baby-Sitters Club - Το Κλαμπ των Μπέιμπι-Σίτερς (1995)Ηθοποιός ....Mary Anne Spier 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.