• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Crews, Terry






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Ιουλίου 1968
- Τόπος Γέννησης: Flint, Michigan, USA
- Ύψος: 188 cm.
- Σύζυγος: Crews, Rebecca


- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....`Bedtime` Bobby Barnes 

The Ridiculous 6 (2015)Ηθοποιός ....Chico 

Blended - Μαζί... με το Ζόρι (2014)Ηθοποιός ....Nickens 

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Ηθοποιός ....Earl Jennings 

Reach Me - Αγγιξε Με (2014)Ηθοποιός ....Wilson 

The Expendables 3 - Οι Αναλώσιμοι 3 (2014)Ηθοποιός ....Hale Caesar 

The Single Moms Club (2014)Ηθοποιός ....Branson 

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - Βρέχει Κεφτέδες 2 (2013)Ηθοποιός ....Earl Devereaux (φωνή) 

Scary MoVie - Scary Movie 5 (2013)Ηθοποιός ....Martin Jacobs 

The Expendables 2 - Οι Αναλώσιμοι 2 (2012)Ηθοποιός ....Hale Caesar 

Bridesmaids - Φιλενάδες (2011)Ηθοποιός ....εκπαιδευτής 

Lottery Ticket - Ο Πρώτος Λαχνός (2010)Ηθοποιός ....Jimmy 

The Expendables - Οι Αναλώσιμοι (2010)Ηθοποιός ....Hale Caesar 

Gamer (2009)Ηθοποιός ....Hackman 

Middle Men - Επιχείρηση: Σεξ (2009)Ηθοποιός ....James 

Terminator Salvation - Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία (2009)Ηθοποιός ....λοχαγός Jericho 

Get Smart (2008)Ηθοποιός ....πράκτορας 91 

Street Kings - Η Εξουσία της Νύχτας (2008)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Terrence Washington 

Balls of Fury - Τα Μπαλάκια της Οργής (2007)Ηθοποιός ....Freddy 

How to Rob a Bank - Το Μεγάλο Ριφιφί (2007)Ηθοποιός ....αστυνόμος DeGepse 

Norbit (2007)Ηθοποιός ....Big Jack Latimore 

Who`s Your Caddy? (2007)Ηθοποιός ....Tank 

Click - Click: Η Ζωή σε Fast Forward (2006)Ηθοποιός ....άντρας που τραγουδάει 

Idiocracy (2006)Ηθοποιός ....πρόεδρος Dwayne Elizondo Mountain Dew Herbert Camacho 

Inland Empire (2006)Ηθοποιός ....άντρας στον δρόμο 

Puff, Puff, Pass - Φτιαγμένοι... για Μεγάλη Ζωή (2006)Ηθοποιός ....Cool Crush Ice Killa 

The Benchwarmers - Η Εκδίκηση των Losers (2006)Ηθοποιός ....Steven 

Harsh Times - Θάνατος στην Πόλη των Αγγέλων (2005)Ηθοποιός ....Darrell 

The Longest Yard - Πρωτάθλημα για... Βαρυποινίτες (2005)Ηθοποιός ....`Cheeseburger` Eddy 

Soul Plane (2004)Ηθοποιός ....Thug 

Starsky & Hutch - Στάρσκι & Χατς (2004)Ηθοποιός ....Porter 

White Chicks - Ξανθιές... Γκόμενοι! (2004)Ηθοποιός ....Latrell Spencer 

Deliver Us from Eva - Ο Θεός Επλασε την Εύα (2003)Ηθοποιός ....μπαρμαν 

Malibu`s Most Wanted - Η Απαγωγή του Γιου (2003)Ηθοποιός ....8 Ball 

Serving Sara - Στην Υπηρεσία του Νόμου και της... Σάρας! (2002)Ηθοποιός ....Vernon 

Training Day - Ημέρα Εκπαίδευσης (2001)Ηθοποιός ....μέλος συμμορίας 

The 6th Day - Η 6η Μέρα (2000)Ηθοποιός ....Vincent Bansworth 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.