• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Curtis, Bonnie






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Life (2017)Παραγωγός   

To the Bone (2017)Παραγωγός   

Walking Out (2017)Παραγωγός   

Wakefield - Η Εξαφάνιση (2016)Παραγωγός   

Last Days in the Desert - Οι Τελευταίες Ημέρες στην Ερημο (2015)Παραγωγός   

5 to 7 - Σχέση 5 με 7 (2014)Παραγωγός   

The Face of Love - Το Πρόσωπο του Ερωτα (2013)Παραγωγός   

Albert Nobbs (2011)Παραγωγός   

Red Eye - Νυχτερινή Πτήση (2005)Παραγωγός   

The Chumscrubber - Σχέδιο Απαγωγής (2005)Παραγωγός   

Minority Report (2002)Παραγωγός   

A.I. Artificial Intelligence - Α.Ι. Τεχνητή Νοημοσύνη (2001)Παραγωγός   

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Παραγωγός   

Amistad (1997)Παραγωγός   

The Lost World: Jurassic Park - Ο Χαμένος Κόσμος: Jurassic Park (1997)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.