• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Damon, Matt



- Πραγματικό Όνομα:

Matthew Paige Damon


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Οκτωβρίου 1970
- Τόπος Γέννησης: Boston, Massachusetts, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Barroso, Luciana


- Φιλμογραφία:

Ocean`s 8 - Η Συμμορία των 8 (2018)Ηθοποιός ....Linus Caldwell 

Downsizing - Μικρόκοσμος (2017)Ηθοποιός ....Paul Safranek 

Suburbicon (2017)Ηθοποιός ....Gardner Lodge 

Thor: Ragnarok (2017)Ηθοποιός ....ηθοποιός (Loki) 

Jason Bourne - Τζέισον Μπορν (2016)Ηθοποιός ....Jason Bourne/David Webb 

"Παραγωγός   

Manchester by the Sea - Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα (2016)Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Great Wall - Το Σινικό Τείχος (2016)Ηθοποιός ....William Garin 

The Martian - Η Διάσωση (2015)Ηθοποιός ....Mark WatneyAcademy Award Nominee

Interstellar (2014)Ηθοποιός ....Δρ Mann 

The Monuments Men - Μνημείων Ανδρες (2014)Ηθοποιός ....James Granger 

Behind the Candelabra (2013)Ηθοποιός ....Scott Thorson 

Elysium (2013)Ηθοποιός ....Max De Costa 

The Zero Theorem - Το Θεώρημα Μηδέν (2013)Ηθοποιός ....ο διευθυντής 

Promised Land - Η Γη της Επαγγελίας (2012)Ηθοποιός ....Steve Butler 

"Σεναριογράφος   

Contagion (2011)Ηθοποιός ....Mitch Emhoff 

Happy Feet Two - Happy Feet 2 (2011)Ηθοποιός ....Bill (φωνή) 

Margaret (2011)Ηθοποιός ....Aaron Caije 

The Adjustment Bureau - Οι Ρυθμιστές (2011)Ηθοποιός ....David Norris 

We Bought a Zoo - Ο Ζωολογικός μας Κήπος (2011)Ηθοποιός ....Benjamin Mee 

Green Zone - Ουδέτερη Ζώνη (2010)Ηθοποιός ....Roy Miller 

Hereafter - Η Ζωή Μετά (2010)Ηθοποιός ....George Lonegan 

Inside Job - Στημένη Δουλειά: Το Χρονικό της Κρίσης (2010)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

True Grit - Αληθινό Θράσος (2010)Ηθοποιός ....La Boeuf 

Invictus - Ανίκητος (2009)Ηθοποιός ....Francois PienaarAcademy Award Nominee

The Informant! (2009)Ηθοποιός ....Mark Whitacre 

Che: Part Two - Τσε: Ο Επαναστάτης (2008)Ηθοποιός ....Fr. Schwartz 

Ocean`s Thirteen - Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)Ηθοποιός ....Linus Caldwell/Lenny Pepperidge 

The Bourne Ultimatum - Το Τελεσίγραφο του Μπορν (2007)Ηθοποιός ....Jason Bourne/David Webb 

Youth Without Youth - Νεότητα Χωρίς Νιάτα (2007)Ηθοποιός ....Ted Jones 

The Departed - Ο Πληροφοριοδότης (2006)Ηθοποιός ....Colin Sullivan 

The Good Shepherd - Ο Καθοδηγητής (2006)Ηθοποιός ....Edward Wilson 

Feast - Εδεσμα (2005)Παραγωγός   

Syriana (2005)Ηθοποιός ....Bryan Woodman 

The Brothers Grimm - Οι Αδελφοί Γκριμ (2005)Ηθοποιός ....Wilhelm `Will` Grimm 

EuroTrip (2004)Ηθοποιός ....Donny 

Jersey Girl - Γλυκός Μπελάς (2004)Ηθοποιός ....στέλεχος 

Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)Ηθοποιός ....Linus Caldwell 

The Bourne Supremacy - Στη Σκιά των Κατασκόπων (2004)Ηθοποιός ....Jason Bourne/David Webb 

Stuck on You - Οι Κολλητοί (2003)Ηθοποιός ....Bob Tenor 

The Battle of Shaker Heights - Η Μάχη των Φύλων (2003)Παραγωγός   

Confessions of a Dangerous Mind - Εξομολογήσεις ενός Επικίνδυνου Μυαλού (2002)Ηθοποιός ....Matt 

Gerry (2002)Ηθοποιός ....Gerry 

"Μοντάζ   

"Σεναριογράφος   

Spirit: Stallion of the Cimarron - Spirit, το Αγριο Αλογο (2002)Ηθοποιός ....Spirit (φωνή) 

The Bourne Identity - Χωρίς Ταυτότητα (2002)Ηθοποιός ....Jason Bourne/David Webb 

The Third Wheel - Επίδοξος Εραστής (2002)Ηθοποιός ....Kevin 

"Παραγωγός   

Jay and Silent Bob Strike Back - Επιδρομή στο Χόλιγουντ (2001)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Ocean`s Eleven - Η Συμμορία των Εντεκα (2001)Ηθοποιός ....Linus Caldwell 

The Majestic - Κινηματογράφος Majestic (2001)Ηθοποιός ....Luke Trimble (φωνή) 

All the Pretty Horses - Ολα τα Ομορφα Αλογα (2000)Ηθοποιός ....John Grady Cole 

Finding Forrester - Ανακαλύπτοντας τον Φόρεστερ (2000)Ηθοποιός ....Steven Sanderson 

The Legend of Bagger Vance - Ο Θρύλος του Μπάγκερ Βανς (2000)Ηθοποιός ....Rannulph Junuh 

Titan A.E. - Τιτάν: Μετά το Τέλος της Γης (2000)Ηθοποιός ....Cale Tucker (φωνή) 

Dogma - Δόγμα (1999)Ηθοποιός ....Loki 

The Talented Mr. Ripley - Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (1999)Ηθοποιός ....Tom Ripley 

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Ηθοποιός ....Mike McDermott 

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Ηθοποιός ....James Francis Ryan 

Chasing Amy - Ακολουθώντας την Έιμι (1997)Ηθοποιός ....Shawn Oran 

Good Will Hunting - Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (1997)Συγγραφέας  Academy Award Winner

"Ηθοποιός ....William `Will` HuntingAcademy Award Nominee

The Rainmaker - Ο Βροχοποιός (1997)Ηθοποιός ....Rudy Baylor 

Courage Under Fire - Το Τίμημα του Θάρρους (1996)Ηθοποιός ....Ilario 

Glory Daze - Τα Καλύτερα τους Χρόνια (1995)Ηθοποιός ....Edgar Pudwhacker 

Geronimo: An American Legend - Τζερόνιμο (1993)Ηθοποιός ....ανθυπολοχαγός Britton Davis 

Field of Dreams - Ο Ξυπόλητος Τζο (1989)Ηθοποιός ....οπαδός 

Mystic Pizza - Μίστικ Πίτσα (1988)Ηθοποιός ....Steamer 



 
<Χωρίς Τίτλο> - azax - Δευ 03 Ιαν 2011 - 17:40
Ο Matt Damon είναι χωρίς αμφιβολία από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς του Hollywood. Μου άρεσε πολύ στο The Talented Mr. Ripley, το Good Will Hunting, το The Departed και το Invictus. Είμαι πολύ περίεργη να δω και την καινούρια του ταινία, Hereafter. Το γεγονός ότι σκηνοθετεί ο Clint Eastwood είναι σίγουρα plus ;-)
 
Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.