• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dano, Paul



- Πραγματικό Όνομα:

Paul Franklin Dano


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Ιουνίου 1984
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Okja (2017)Ηθοποιός ....Jay 

Swiss Army Man - Ανδρας Ελβετικός Σουγιάς (2016)Ηθοποιός ....Hank 

Youth - Νιότη (2015)Ηθοποιός ....Jimmy Tree 

Love & Mercy (2014)Ηθοποιός ....Brian Wilson 

12 Years a Slave - 12 Χρόνια Σκλάβος (2013)Ηθοποιός ....John M. Tibeats 

Prisoners (2013)Ηθοποιός ....Alex Jones 

Being Flynn - Αλλη μια Νύχτα (2012)Ηθοποιός ....Nick Flynn 

For Ellen (2012)Ηθοποιός ....Joby Taylor 

"Παραγωγός   

Looper - Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο (2012)Ηθοποιός ....Seth 

Ruby Sparks - Το Κορίτσι των Ονείρων μου (2012)Ηθοποιός ....Calvin Weir-Fields 

"Παραγωγός   

Cowboys & Aliens (2011)Ηθοποιός ....Percy Dolarhyde 

Knight and Day - Επικίνδυνες Παρέες (2010)Ηθοποιός ....Simon Feck 

Meek`s Cutoff - Το Πέρασμα του Μικ (2010)Ηθοποιός ....Thomas Gately 

The Extra Man - Extra Man (2010)Ηθοποιός ....Louis Ives 

Taking Woodstock - Ετσι Πήραμε το Γούντστοκ (2009)Ηθοποιός ....χίπης 

The Good Heart - Στο Καταφύγιο της Καρδιάς (2009)Ηθοποιός ....Lucas 

Where the Wild Things Are - Στη Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων (2009)Ηθοποιός ....Alexander (φωνή) 

Gigantic - Οικογένεια για Δύο (2008)Ηθοποιός ....Brian Weathersby 

"Παραγωγός   

There Will Be Blood - Θα Χυθεί Αίμα (2007)Ηθοποιός ....Paul Sunday/Eli Sunday 

Fast Food Nation (2006)Ηθοποιός ....Brian 

Little Miss Sunshine (2006)Ηθοποιός ....Dwayne Hoover 

The Ballad of Jack and Rose - Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για Δύο (2005)Ηθοποιός ....Thaddius 

The King - Ο Βασιλιάς (2005)Ηθοποιός ....Paul 

Taking Lives - Κλεμμένες Ζωές (2004)Ηθοποιός ....Martin Asher (νεαρός) 

The Girl Next Door - Το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας (2004)Ηθοποιός ....Klitz 

The Emperor`s Club - Η Λέσχη των Αυτοκρατόρων (2002)Ηθοποιός ....Martin Blythe 

L.I.E. (2001)Ηθοποιός ....Howie Blitzer 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.