• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Davis, Leo



- Πραγματικό Όνομα:

Leonora Davis


- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Emperor (2018)Υπεύθυνος Cast   

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Υπεύθυνος Cast   

Florence Foster Jenkins - Florence: Φάλτσο Σοπράνο (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Ones Below (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Program - Το Πρόγραμμα (2015)Υπεύθυνος Cast   

Hummingbird (2013)Υπεύθυνος Cast   

Mary Queen of Scots - Μαίρη: Η Βασίλισσα του Βορρά (2013)Υπεύθυνος Cast   

Philomena (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Invisible Woman - Η Αόρατη Γυναίκα (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Physician - Ο Θεραπευτής (2013)Υπεύθυνος Cast   

Den Skaldede Frisor - Ερωτας Είναι... (2012)Υπεύθυνος Cast   

En Kongelig Affaere - Ο Ερωτας της Βασίλισσας (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Door - Η Πόρτα (2012)Υπεύθυνος Cast   

360 (2011)Υπεύθυνος Cast   

Anonymous - Ανώνυμος (2011)Υπεύθυνος Cast   

Cemetery Junction - Μεγάλα Κόλπα σε Μικρή Πόλη (2010)Υπεύθυνος Cast   

Tamara Drewe - Η Επεισοδιακή Επιστροφή της Ταμάρα Ντρου (2010)Υπεύθυνος Cast   

Antichrist - Αντίχριστος (2009)Υπεύθυνος Cast   

Cheri (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Last Station - Ο Τελευταίος Σταθμός (2009)Υπεύθυνος Cast   

10,000 BC - 10.000 π.Χ. (2008)Υπεύθυνος Cast   

Miss Pettigrew Lives for a Day - Η Μέρα που Αρχισα να Ζω (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Boy in the Striped Pyjamas - Το Αγόρι Πίσω από το Συρματόπλεγμα (2008)Υπεύθυνος Cast   

Hannibal Rising - Hannibal: Η Αρχή (2007)Υπεύθυνος Cast   

Irina Palm - Εν τη Παλάμη και Ούτω Βοήσωμεν (2007)Υπεύθυνος Cast   

The Queen - Η Βασίλισσα (2006)Υπεύθυνος Cast   

Mrs Henderson Presents - Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει (2005)Υπεύθυνος Cast   

The Constant Gardener - Ο Επίμονος Κηπουρός (2005)Υπεύθυνος Cast   

Where the Truth Lies - Εκεί που Βρίσκεται η Αλήθεια (2005)Υπεύθυνος Cast   

Layer Cake - Χάπια, Σφαίρες & 2.000.000 Λίρες (2004)Υπεύθυνος Cast   

Girl with a Pearl Earring - Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι (2003)Υπεύθυνος Cast   

I`ll Sleep When I`m Dead - Θα Κοιμηθώ Οταν Πεθάνω (2003)Υπεύθυνος Cast   

Octane - Αγκαλιά με τον Εφιάλτη (2003)Υπεύθυνος Cast   

Skagerrak - Ονειρα Γλυκά (2003)Υπεύθυνος Cast   

The Medallion - Το Μαγικό Μενταγιόν (2003)Υπεύθυνος Cast   

Dirty Pretty Things - Βρώμικα Ομορφα Πράγματα (2002)Υπεύθυνος Cast   

Dust - Σκόνη (2001)Υπεύθυνος Cast   

Kiss Kiss (Bang Bang) (2001)Υπεύθυνος Cast   

Wit - Υψηλή Νοημοσύνη (2001)Υπεύθυνος Cast   

Boesman and Lena - Μποσμάν και Λένα (2000)Υπεύθυνος Cast   

Esther Kahn - Εστερ Καν (2000)Υπεύθυνος Cast   

When Brendan Met Trudy - Οταν ο Μπρένταν Γνώρισε την Τρούντι (2000)Υπεύθυνος Cast   

Felicia`s Journey - Το Ταξίδι της Φελίτσια (1999)Υπεύθυνος Cast   

Sunshine (1999)Υπεύθυνος Cast   

Croupier - Ο Κρουπιέρης (1998)Υπεύθυνος Cast   

Les Miserables - Οι Αθλιοι (1998)Υπεύθυνος Cast   

Smilla`s Sense of Snow - Η Αίσθηση της Σμίλα στο Χιόνι (1997)Υπεύθυνος Cast   

The Peacemaker - Ο Ειρηνοποιός (1997)Υπεύθυνος Cast   

Mary Reilly - Μαίρη Ράιλι (1996)Υπεύθυνος Cast   

The Van - Η Καντίνα (1996)Υπεύθυνος Cast   

Bopha! - Παράλογη Εξουσία (1993)Υπεύθυνος Cast   

The Snapper - Το Πιτσιρίκι (1993)Υπεύθυνος Cast   

The Trial - Η Δίκη (1993)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.