• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Davis, Ossie



- Πραγματικό Όνομα:

Raiford Chatman Davis


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Δεκεμβρίου 1917
- Τόπος Γέννησης: Cogdell, Georgia, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 04 Φεβρουαρίου 2005
- Σύζυγος: Dee, Ruby


- Φιλμογραφία:

The Peace! DVD (2005)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

She Hate Me - Ο Αντρας που Μισούσαν οι Γυναίκες (2004)Ηθοποιός ....δικαστής Buchanan 

Bubba Ho-Tep (2002)Ηθοποιός ....John F. `Jack` Kennedy 

Dinosaur - Δεινόσαυρος (2000)Ηθοποιός ....Yar (φωνή) 

Doctor Dolittle - Ο Γιατρός Τρελάθηκε (1998)Ηθοποιός ....Archer Dolittle 

4 Little Girls (1997)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Get on the Bus - Πορεία Ελευθερίας (1996)Ηθοποιός ....Jeremiah 

The Client - Ο Πελάτης (1994)Ηθοποιός ....δικαστής Harry Roosevelt 

Grumpy Old Men - Οι Γκρινιάρηδες (1993)Ηθοποιός ....Chuck 

Malcolm X (1992)Ηθοποιός ....εκφωνητής (φωνή) 

Jungle Fever - Ο Πυρετός της Ζούγκλας (1991)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Purify 

Joe Versus the Volcano - Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο (1990)Ηθοποιός ....Marshall 

Do the Right Thing - Κάνε το Σωστό (1989)Ηθοποιός ....Da Mayor 

School Daze - Σχολική Ζάλη (1988)Ηθοποιός ....προπονητής Odom 

Let`s Do It Again - Οι Κατεργάρηδες (1975)Ηθοποιός ....Elder Johnson 

Malcolm X (1972)Ηθοποιός ....ο ίδιος (φωνή & αρχείο) 

The Scalphunters - Γκουερίλλο (1968)Ηθοποιός ....Joseph Lee 

The Hill - Ο Λόφος (1965)Ηθοποιός ....Jacko King 

The Cardinal - Ο Καρδινάλιος (1963)Ηθοποιός ....Πατέρας Gillis 

Fourteen Hours - 14 Ωρες Αγωνίας (1951)Ηθοποιός ....ταξιτζής 

No Way Out - Το Μίσος Προστάζει (1950)Ηθοποιός ....John Brooks 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.