• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

De Luca, Michael






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Fifty Shades Darker - Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (2017)Παραγωγός   

Inferno (2016)Παραγωγός   

Fifty Shades of Grey - Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι (2015)Παραγωγός   

Dracula Untold (2014)Παραγωγός   

Captain Phillips (2013)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Ghost Rider: Το Πνεύμα της Εκδίκησης (2012)Παραγωγός   

Butter - Η Πρόκληση (2011)Παραγωγός   

Drive Angry 3D - Drive Angry (2011)Παραγωγός   

Fright Night - Νύχτα Τρόμου (2011)Παραγωγός   

Moneyball (2011)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Priest (2011)Παραγωγός   

The Sitter - Μπέιμπι Σίτερ για Κλάματα (2011)Παραγωγός   

The Social Network (2010)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Brothers (2009)Παραγωγός   

21 (2008)Παραγωγός   

The Love Guru - Ο Γκουρού του Ερωτα (2008)Παραγωγός   

Ghost Rider (2007)Παραγωγός   

Zathura: A Space Adventure - Zathura: Μια Περιπέτεια στο Διάστημα (2005)Παραγωγός   

A Man Apart - Ο Τιμωρός (2003)Παραγωγός   

Blade II (2002)Παραγωγός   

John Q. (2002)Παραγωγός   

S1m0ne (2002)Παραγωγός   

Unconditional Love - Ανευ Ορων Αγάπη (2002)Παραγωγός   

Blow (2001)Παραγωγός   

Hedwig and the Angry Inch (2001)Παραγωγός   

I Am Sam - Τ` Ονομά μου Είναι Σαμ (2001)Παραγωγός   

Knockaround Guys - Οι Γιοι Τεσσάρων Ληστών (2001)Παραγωγός   

Life as a House - Ενα Σπίτι, Μια Ζωή (2001)Παραγωγός   

Rush Hour 2 - Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 2 (2001)Παραγωγός   

Storytelling (2001)Παραγωγός   

Town & Country - Αιτία Διαζυγίου (2001)Παραγωγός   

Little Nicky - Ο Γιος του Διαβόλου (2000)Παραγωγός   

Lost Souls - Χαμένες Ψυχές (2000)Παραγωγός   

Thirteen Days - Δεκατρείς Μέρες (2000)Παραγωγός   

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - Austin Powers: Ο Κατάσκοπος που με Κουτούπωσε (1999)Παραγωγός   

Magnolia - Μανόλια (1999)Παραγωγός   

The Bachelor - Αμετανόητος Εργένης (1999)Παραγωγός   

American History X - Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας (1998)Παραγωγός   

Blade - Σκοτεινή Δύναμη (1998)Παραγωγός   

Dark City - Σκοτεινή Πόλη (1998)Παραγωγός   

Lost in Space - Χαμένοι στο Διάστημα (1998)Παραγωγός   

Pleasantville (1998)Παραγωγός   

Boogie Nights - Ξέφρενες Νύχτες (1997)Παραγωγός   

One Night Stand - Εραστές για Μία Νύχτα (1997)Παραγωγός   

Wag the Dog - Ο Πρόεδρος, ενα Ροζ Σκάνδαλο κι ενας Πόλεμος (1997)Παραγωγός   

Last Man Standing - Ο Τελευταίος Επιζών (1996)Παραγωγός   

The Long Kiss Goodnight - Ενα Σκληρό Φιλί για Καληνύχτα (1996)Παραγωγός   

In the Mouth of Madness - Στο Στόμα της Τρέλας (1995)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Judge Dredd - Ο Δικαστής Ντρεντ (1995)Σεναριογράφος   

Don Juan DeMarco - Δον Ζουάν Ντε Μάρκο (1994)Παραγωγός   

The Mask - Η Μάσκα (1994)Παραγωγός   

Loaded Weapon 1 - Το Γεμιστό Οπλο Νο 1 (1993)Παραγωγός   

Deep Cover - Σκοτεινός Αντίπαλος (1992)Παραγωγός   

Freddy`s Dead: The Final Nightmare - Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες Νο 6 (1991)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III - Η Σχιζοφρενής Οικογένεια με το Πριόνι (1990)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.