• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

DeVito, Danny



- Πραγματικό Όνομα:

Daniel Michael DeVito Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Νοεμβρίου 1944
- Τόπος Γέννησης: Asbury Park, New Jersey, USA
- Ύψος: 152 cm.



- Φιλμογραφία:

Dumbo - Ντάμπο (2019)Ηθοποιός ....Max Medici 

Smallfoot - Ο Μικροπόδαρος (2018)Ηθοποιός ....Dorgle (φωνή) 

Animal Crackers (2017)Ηθοποιός ....Chesterfield (φωνή) 

The Comedian (2016)Ηθοποιός ....Jimmy Berkowitz 

Wiener-Dog (2016)Ηθοποιός ....Dave Schmerz 

A Walk Among the Tombstones - Το Μονοπάτι του Θανάτου (2014)Παραγωγός   

All the Wilderness (2014)Ηθοποιός ....ο ψυχίατρος 

Salinger (2013)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Hotel Noir - Ραντεβού με τον Εκτελεστή μου (2012)Ηθοποιός ....Eugene Portland 

The Lorax - Λόραξ (2012)Ηθοποιός ....Lorax (φωνή) 

Girl Walks Into a Bar - Στα Ιχνη του Δολοφόνου (2011)Ηθοποιός ....Aldo 

I`m Still Here (2010)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

House Broken - Σπίτι σε Κατάρρευση (2009)Ηθοποιός ....Tom Cathkart 

Solitary Man - Ενας Αξιότιμος Κύριος (2009)Ηθοποιός ....Jimmy Merino 

Just Add Water - Μια Δόση Ονειρο (2008)Ηθοποιός ....Merl Striker 

Freedom Writers (2007)Παραγωγός   

Nobel Son (2007)Ηθοποιός ....Gastner 

Reno 911!: Miami (2007)Ηθοποιός ....εισαγγελέας 

"Παραγωγός   

The Good Night - Ονειρα Γλυκά (2007)Ηθοποιός ....Mel 

10 Items or Less - Τυχερή Συνάντηση (2006)Ηθοποιός ....Big D 

Deck the Halls - Χριστούγεννα στην Πρίζα (2006)Ηθοποιός ....Buddy Hall 

Even Money - Στο Χείλος του Τζόγου (2006)Ηθοποιός ....Walter 

"Παραγωγός   

Relative Strangers - Και από Εδώ... οι Γονείς μου (2006)Ηθοποιός ....Frank Menure 

"Παραγωγός   

The OH in Ohio - Το Ωχ στο Οχάιο (2006)Ηθοποιός ....Wayne Sianidis 

Be Cool (2005)Ηθοποιός ....Martin Weir 

"Παραγωγός   

Marilyn Hotchkiss` Ballroom Dancing & Charm School - Σχολή Χορού και Γοητείας (2005)Ηθοποιός ....Booth 

Along Came Polly - Οταν Γνώρισα την Πόλυ (2004)Παραγωγός   

Christmas in Love - Χριστουγεννιάτικος Ερωτας (2004)Ηθοποιός ....Brad 

Garden State (2004)Παραγωγός   

Anything Else - Ερωτας και... Τίποτα Αλλο (2003)Ηθοποιός ....Harvey Wexler 

Big Fish - Απίθανες Ιστορίες (2003)Ηθοποιός ....Amos Calloway 

Duplex - Συγκάτοικοι με το Ζόρι (2003)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

"Σκηνοθετης   

Austin Powers in Goldmember - Austin Powers: Το Χρυσό Εργαλείο (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Death to Smoochy - Ο Ροζ Ρινόκερος (2002)Ηθοποιός ....Burke Bennett 

"Σκηνοθετης   

Heist - Το Κόλπο (2001)Ηθοποιός ....Mickey Bergman 

What`s the Worst That Could Happen? - Τι Χειρότερο Μπορεί να Σου Συμβεί; (2001)Ηθοποιός ....Max Fairbanks 

Drowning Mona - Ποιος Επνιξε τη Μόνα (2000)Ηθοποιός ....αστυνόμος Wyatt Rash 

"Παραγωγός   

Erin Brockovich - Εριν Μπρόκοβιτς (2000)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Man on the Moon - Ανθρωπος στο Φεγγάρι (1999)Ηθοποιός ....George Shapiro 

"Παραγωγός   

The Big Kahuna - Κάποιος θα... Τσιμπήσει! (1999)Ηθοποιός ....Phil Cooper 

The Virgin Suicides - Αυτόχειρες Παρθένοι (1999)Ηθοποιός ....Δρ E.M. Horniker 

Living Out Loud - Η Φωνή της Καρδιάς (1998)Ηθοποιός ....Pat Francato 

"Παραγωγός   

Out of Sight - Εκτός Ελέγχου (1998)Παραγωγός   

Gattaca - Γκάτακα (1997)Παραγωγός   

Hercules - Ηρακλής: Πέρα από το Μύθο (1997)Ηθοποιός ....Φιλοκτήτης (φωνή) 

L.A. Confidential - Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό (1997)Ηθοποιός ....Sid Hudgens 

Men in Black - Οι Ανδρες με τα Μαύρα (1997)Ηθοποιός ....εξωγήινος στο μόνιτορ 

The Rainmaker - Ο Βροχοποιός (1997)Ηθοποιός ....Deck Shifflet 

Feeling Minnesota - Ολα του Γάμου Δύσκολα (1996)Παραγωγός   

Mars Attacks! - Οι Αρειανοί Επιτίθενται! (1996)Ηθοποιός ....αγενής τζογαδόρος 

Matilda - Ματίλντα (1996)Ηθοποιός ....Harry Wormwood 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Space Jam - Διαστημικά Καλάθια (1996)Ηθοποιός ....Swackhammer (φωνή) 

Get Shorty - Πιάστε τον Κοντό (1995)Ηθοποιός ....Martin Weir 

"Παραγωγός   

8 Seconds - 8 Δευτερόλεπτα για τη Δόξα (1994)Παραγωγός   

Junior - Τζούνιορ (1994)Ηθοποιός ....Δρ Larry Arbogast 

Pulp Fiction (1994)Παραγωγός   

Reality Bites - Νέοι, Ωραίοι και Ανεργοι (1994)Παραγωγός   

Renaissance Man - Εκπαιδευτής Κομάντο (1994)Ηθοποιός ....Bill Rago 

Jack the Bear - Σχέσεις Αγάπης (1993)Ηθοποιός ....John Leary 

Last Action Hero - Ο Τελευταίος Μεγάλος Ηρωας (1993)Ηθοποιός ....Whiskers (φωνή) 

Look Who`s Talking Now - Κοίτα Ποιος Μιλάει Τώρα (1993)Ηθοποιός ....Rocks (φωνή) 

Batman Returns - Ο Μπάτμαν Επιστρέφει (1992)Ηθοποιός ....Oswald Cobblepot/Penguin 

Hoffa - Χόφα (1992)Ηθοποιός ....Robert `Bobby` Ciaro 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Other People`s Money - Με τα Λεφτά των Αλλων (1991)Ηθοποιός ....Lawrence Garfield 

The War of the Roses - Ο Πόλεμος των Ρόουζ (1989)Ηθοποιός ....Gavin D`Amato 

"Σκηνοθετης   

Twins - Οι Δίδυμοι (1988)Ηθοποιός ....Vincent Benedict 

Throw Momma from the Train - Πέτα τη Μαμά από το Τρένο (1987)Ηθοποιός ....Owen Lift 

"Σκηνοθετης   

Tin Men - Οι Καβγατζήδες (1987)Ηθοποιός ....Ernest Tilley 

My Little Pony: The Movie - Μικρό μου Πόνυ (1986)Ηθοποιός ....βασιλιάς Grundle (φωνή) 

Ruthless People - Σας Παρακαλώ, Σκοτώστε την Γυναίκα μου (1986)Ηθοποιός ....Sam Stone 

Wise Guys - Οι Εξυπνάκηδες (1986)Ηθοποιός ....Harry Valentini 

The Jewel of the Nile - Το Διαμάντι του Νείλου (1985)Ηθοποιός ....Ralph 

Johnny Dangerously - Τζόνι, ο Επικίνδυνος (1984)Ηθοποιός ....εισαγγελέας Burr 

Romancing the Stone - Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι (1984)Ηθοποιός ....Ralph 

Terms of Endearment - Σχέσεις Στοργής (1983)Ηθοποιός ....Vernon Dahlart 

Goin` South - Το Σταυροδρόμι του Νότου (1978)Ηθοποιός ....Hog 

The World`s Greatest Lover - Ο Πιο Μεγάλος Εραστής του Κόσμου (1977)Ηθοποιός ....βοηθός σκηνοθέτη 

One Flew Over the Cuckoo`s Nest - Στη Φωλιά του Κούκου (1975)Ηθοποιός ....Martini 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.