• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dencik, David



- Πραγματικό Όνομα:

Karl David Sebastian Dencik


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Οκτωβρίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Stockholm, Stockholms lan, Sweden




- Φιλμογραφία:

The Snowman - Ο Χιονάνθρωπος (2017)Ηθοποιός ....Idar Vetlesen 

Kidnapping Mr. Heineken - Η Απαγωγή του Κου Heineken (2015)Ηθοποιός ....Ab Doderer 

Maend og Hons (2015)Ηθοποιός ....Gabriel 

Regression - Σκοτεινή Ανάμνηση (2015)Ηθοποιός ....John Gray 

Fasandraeberne (2014)Ηθοποιός ....Ulrik Dybbol 

Kapgang - Με Βήμα Γοργό (2014)Ηθοποιός ....Pelle 

Serena (2014)Ηθοποιός ....Buchanan 

The Homesman - Μέχρι το Τέλος (2014)Ηθοποιός ....Thor Svendsen 

Vi Αr Bast! - We Are the Best! (2013)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Klara 

En Kongelig Affaere - Ο Ερωτας της Βασίλισσας (2012)Ηθοποιός ....Ove Hoegh-Guldberg 

Happy End - Ευτυχισμένο Τέλος (2011)Ηθοποιός ....Richard 

The Girl with the Dragon Tattoo - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2011)Ηθοποιός ....Morell (νεαρός) 

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Ηθοποιός ....Toby Esterhase 

War Horse - Το Αλογο του Πολέμου (2011)Ηθοποιός ....αξιωματικός 

Man som Hatar Kvinnor - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2009)Ηθοποιός ....Janne Dahlman 

Kandidaten - Ο Υποψήφιος (2008)Ηθοποιός ....Michael 

En Soap - Σαπουνόπερα (2006)Ηθοποιός ....Veronica 

Reconstruction - Ερωτική Αναπαράσταση (2003)Ηθοποιός ....μπάρμαν 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.