• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dickens, Chris






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

HHhH - Ο Στόχος (2017)Μοντάζ   

Genius - Ενας Χαρισματικός Ανθρωπος (2016)Μοντάζ   

Macbeth (2015)Μοντάζ   

Suite Francaise - Γαλλική Σουίτα (2014)Μοντάζ   

The Double - Ο Σωσίας (2013)Μοντάζ   

Berberian Sound Studio - Στούντιο Ηχογραφήσεων Μπερμπεριάν (2012)Μοντάζ   

Les Miserables - Οι Αθλιοι (2012)Μοντάζ   

Paul (2011)Μοντάζ   

Submarine - Υποβρύχιο (2010)Μοντάζ   

Slumdog Millionaire (2008)Μοντάζ  Academy Award Winner

Hot Fuzz - Καυτοί και Ασφαιροι (2007)Μοντάζ   

Goal! - Γκολ! (2005)Μοντάζ   

Seed of Chucky - Ο Γιος του Τσάκι (2004)Μοντάζ   

Shaun of the Dead - Το Ξύσιμο των Νεκρών (2004)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.